Galatasaray: "Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle!"

Akp karşısındaki Kılıçdaroğlu yönetimi gibi etkisiz bir tutum sergiliyor yönetim. Taraftar olarak yırtınıyoruz, ama bizim kulüp yönetimi inanılmaz pasif. Bir dahaki sefere "Böyle bir şey olabilir mi ya" diye açıklama yapın direkt. Şu pozisyon Fenere yapılsa idi 5 sayfalık 100 kat ağır açıklamalar yaparlardı.

Ozhan Canaydın ve Mustafa cengiz bile bu kadar değildi arkadaş napiyorsunuz siz 70 tane kanala bağlanıp en az ortalığı ayağa kaldırsaniza.Aynisi karaktersiz fbye olsa şimdi dünyayı yakiyolardi.Siz böyle devam ederseniz bu düzen böyle gider nasıl olsa bir şey yapmıyorlar diye

Şimdi zamanı değil, önce bu it sürüsüne karşı kenetlenmemiz lazım.
Bu pasif davranis kabul edilemez ... 1 degil 2 degil artik konusmalari gerekiyor..
Taraftar oyuncular okan hoca kenetleniyor ama yönetimden tik yok.. kimden korkuyorlarsa üstü kapali aciklama yapsinlar

Açıklama bu pozisyon icin degil p6 pozisyonu için yapılmalıydı

Maç biteli 3.5 saat olmuş sosyal medyadaki baskıyı görünce 2 kelam edelim demişler

Ostorwoldeyi arenada güzel islatmamiz lazım. Bir gram acımam bu adiye

Ṣu güntekin denen elemanada laf edemiyorlar mesela

Bu pasif davranis kabul edilemez ... 1 degil 2 degil artik konusmalari gerekiyor..
Taraftar oyuncular okan hoca kenetleniyor ama yönetimden tik yok.. kimden korkuyorlarsa üstü kapali aciklama yapsinlar
Ben de feci tilt oluyorum yönetime ama düşmanlara koz vermemek lazım. Organize kötülük vitesi 5 e takmış vaziyette

Geri
Üst Alt