Galatasaray: "Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle!"

İcardi’yi kaç kere sakatlamaya kalktılar. Hiçbiri görülmedi. Bu kadar adilik şerefsizlik dünyanın hiçbir yerinde olmaz. Bu basit bir açıklamayla geçiştirilecek bir şey olmaktan çıktı.

Aşağılık camianın aşağılık futbolcusu kendi ırkına ırkçılık yapıp çentik selamı yapan herifle kanka gezen ahlak yoksunu itin tekidir.

Ayrıca al senin götüne girsin dzeko denen şerefsiz.

Bu şerefsizler sakatlayıcı hareketlerin hepsini bilerek yaptı. Yaptıkları tüm pislikler bilinçli

Bu kadar hareket yapanın gotunden fazlasıyla çıkar. Tarih hep bunu göstermiştir. Misal bir akrabamiz vardi adam sapikti. Balkondan sarkip alt komşunun memelerine falan bakıyordu. Rahmetli babam bu heriften çok fena çıkacak diyordu ve yıllar geçti şekerden kör oldu. Kendince dalga geçtiğini sanan bu itlerin ilk sakatlığında gelip burda kahkaha atıp güleceğim

biraz daha zorlasalar bizimkiler özür dileyecekmiş,canlı yayınlarda acıklama yapana kadar tepki gösterılmel yönetıme

Cok light bir aciklama olmus, bunun sorumlulari kimse görevinden aldiracaksin. Haydi hakem görmüyor var dakiler nasil kaciriyor göremiyör? Sen bu sekilde yazarsan herifler bir sonraki macta ayni görevi yaparlar yine bilerek birsey görmezler. Nerde bizim yöneticiler? Ihale alamayiz korkusu mu var?

Aymen yönetim utanırlar bence de, yanakları pembe pembe olmuştur şimdi hepsinin.

1703489642166.webp

Yahu ne utanmasi?

Daha cok beklersiniz..

Al buyur..

Bu adamlar duzelse zaten coktan duzelirdi..

Bu dil cok kibar geliyor bana..

Ben kibar dili , burdaki kardeslerime karsi kullanirim.
Emegiyle ekmek parasi icin calisan insanlara karsi kullanirim
Buyuklerime saygili olmak adina kullanirim

Bunlara karsi kibar dil kullanirsan, onlar anlamazlar

Benim taraftarimin dibini kolon yerlestirip eziyet eden,
Futbolcularimi islatan ,
Ahlak sinirlarini asip herkese iftira atan kisilere kibar dil kullanmak ve utanmasini beklemek

AHMAKLIKTIR

sonunda taraftar uyanıyor ben bunları 10 senedir söylüyorum,erden bu sene konuşmaz ve yine takıma sahip cıkmazsa cok dograyacaklar bizi yine

yönetim esenyurt'taki cello bellolara pardon bakabilir misin arkadaşım gibi hareketler sergiliyor !

Bunlar arsiz siz tüm iyi niyetinizle derdinizi hakliliginizi anlatmaya çalışın yinede anlamıyorlar. Fenerliler ile asla ikili münakaşaya girmeyin katil bile olabilirsiniz. O derece vahim varliklar

Ben yönetimde olsam tek açıklamam su olurdu
SOnraki maclarimiza var hakem atamasını unutmayın. Var hakem koltuğu boşta kalmasın

Geri
Üst Alt