Galatasaray: "Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle!"

300 yerde mal mal şampiyonluk kutlayın olm siz neyinize açıklama. Dünyada ilke kez şampiyon olmuşuz gibi götünüz havada eğlence eğlence şehir şehir gezin.
Korkak acizsiniz.
Elinizdeki şampiyonluğu da alırlar.
Seçimde alayı temizlenmeli, korkak hak arayamayan kendi oyuncusunun hakkını savunamayan aciz insanlar bu kulüpten defolup gitmeli

Şu anda açıklama yapmak da çözüm değil. Perde arkasında gereken yapılsın yeterli. Medyada sesimizin daha iyi çıkması için organizasyon yapmalıyız. TRT Spor, A Spor, yayıncı kuruluş her programda bir adamımız olmalı ve söyleyecekleri şeyler kendilerine servis edilmeli kulüp tarafından. Mücadelemizde haklıyız ama bunu kamuoyuna yeterince iyi yansıtamıyoruz. Daha da önemlisi bir sonraki yönetimde kaybedeceği bir şey olmayan, ticari ilişkilerinden arındırılmış ve ağzı iyi laf yapan bir adam lazım. Her hafta çıkıp kime ne olduğunu hatırlatmalı. Daha önceleri Reşit Ömer Kükner bu işi çok iyi yapıyordu. Fatih Altaylı iyi bir aday bu role. Rezan Epözdemir gibi biri de olabilir. Her neyse biri lazım işte

işimiz temenniye kaldıysa işimiz iş.o duruşu yapacak karaktere sahip olsalardı zaten bu durumda olmazdık.

Acıklamamız zayıf maalesef utanırlar kesin yani bunu acıklayamayı kim yazdırıyorsa oda biliyor utanmayacagını o zaman niye boyle acıklama yaptiriyorsun

Benim karrşımda böyle yönetim olsa arda kardeşleri süper cupa maçına da veririm.
Katılıyorum. Şu komik ve acınası açıklamadan sonra bende aynı hakem triosunu ve aynı VAR hakemini süper kupa maçına da atarım.

Şu an Erden Timur hariç mevcut yönetimin tam anlamıyla layığı budur! Korkak herifler...

bizim yönetim ülke gerçeklerinden kopuk. adamlar olmayan penaltıları çalınmadı diye "önemli açıklama birazdan" diye ortalığı galeyana getiriyorlar, orta saha da sıradan bir pozisyonda bile hakem istedikleri düdüğü çalmazsa 50bin kişi birden hakemin anasına sövüyorlar ve ceza falan da almıyorlar. siz neyin efendiliğini yapıyorsunuz böyle bir ortamda çıkın konuşun bi ağırlığınızı koyun.

Türk futbol tarihinin en arsız grubuyla karşı karşıyayız.

Ben hep şey düşündürüyor geçen sene Erden Timur Dursun Özbek Metin Öztürk ortalığı yıkıyorlardı Ama bu sene sesleri çıkmıyor acaba hükümetten veto mu yediler konuşmayacaksınız Siz diye bilmiyorum burası Türkiye. Bu sene alikoçun önünü açmak istemiş olabilirler.. Çünkü öyle yada böyle sponsor bulamayacak Anadolu takımlarına sponsor oluyor bu da gelir kaynağı devletin hoşuna gider.

Djiku hergelesi Icardi'yi oldurme talimati almis. Hem yumruklayip hem direge itmesinin baska aciklamasi yok. Aziz doneminde oyuncularimizi sakatlamaya falan calisirlardi, biraz insaf vardi. Ali Koc gozu karartmis.

Geri
Üst Alt