- 10 Mart 2013
- 120.736
- 152.633
- 4.938
unuttum yaw. gerçi geçen puşt hesabın biri gscimbomu silip kendi logosunu eklemişti o da çözüm değil.bi filigran ataydık keske paylasmaya baslamıslar aynı görseli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
unuttum yaw. gerçi geçen puşt hesabın biri gscimbomu silip kendi logosunu eklemişti o da çözüm değil.bi filigran ataydık keske paylasmaya baslamıslar aynı görseli
oha o kadar ugrasıyorlarsa bu işle onu da taktir ile karsılamak lazım.unuttum yaw. gerçi geçen puşt hesabın biri gscimbomu silip kendi logosunu eklemişti o da çözüm değil.
unuttum yaw. gerçi geçen puşt hesabın biri gscimbomu silip kendi logosunu eklemişti o da çözüm değil.
oha o kadar ugrasıyorlarsa bu işle onu da taktir ile karsılamak lazım.filigran silmeyle ugrasılır mı lan manyamışlar iyice.
Yeni katildi kampa hazir dgldir.
twitte yazıyor ahbap ama olmayacağı daha önceden belli olduğu için eklemeye değer görmedimOğulcan da yok kadroda.
twitte yazıyor ahbap ama olmayacağı daha önceden belli olduğu için eklemeye değer görmedim
%100Kalleş TFF yüzünden mi Uurcum
2 herif ekledigimizde Çipe, Tasdemir, Taylan, Aytac, Kilinc, Baris Alper, Kerem'den ikisini mi cikarmak zorundayiz yani?
şu tableau uyarınca
14 free
4 club
7 de association var
çagneyi de eklemiş olsan
2 free eklediğinde 17 free oluyor
o zmn 3 tane ass. çıkarman lazım
o da Zor.
tabi freelerde ozwaford fln da var onu çıkarsan ztn daha rahat
2 herif ekledigimizde Çipe, Tasdemir, Taylan, Aytac, Kilinc, Baris Alper, Kerem'den ikisini mi cikarmak zorundayiz yani?
Ozurnafor falan cikmazsa tabii.
Erkan altyapiya girmiyor demi genc yaslarda baska takimdan oldugu icin. Ben onu altyapi saydim bir an.çipe clup trained
o listte bi de erkan Süer var
onu çıkarttık diyelim 16 f 4 c 6 a oluyor. No club may have more than 25 players on List A during the season. As a minimum, eight places are reserved exclusively for "locally trained players" and no club may have more than four "association-trained players" listed in these eight places on List A. demiş yani 25 kişi bildiriosan 4 tane club trained şart. o zmn yapılacak şey 1 free yahut 1 association çıkarmak ki association çıkarmak bizi bozacağından 1 tane free çıkarmak gerekir. bu da zurnafor olur. öyle tahmin ediom yani yazılanlar uyarınca
16 club 4 club 5 association yapma hakkimiz var mi peki?