Galatasaray UEFA Listesine Mbaye Diagne'yi Ekledi

Geçen sene s.ktir etmek için akla karayı seçen teknik ekip bu sene niye kadroya alsın Diagne'yi? Üstelik Mohamed var.

Yeni katildi kampa hazir dgldir.

malen ve domphfries'in olmaması kadar büyük bi haber.

Umarım satılacağı için kadroya alınmamıştır, gitmiyor diye mobbing yapıyorsak çatne üzerinde bir etkisi olmaz.

istanbula geleli birkac gün oldu zaten idman eksigi oldugu icin kadroda olmamıstır

1626693812360.png

şu tableau uyarınca

14 free
4 club
7 de association var

çagneyi de eklemiş olsan
2 free eklediğinde 17 free oluyor
o zmn 3 tane ass. çıkarman lazım
o da Zor.
tabi freelerde ozwaford fln da var onu çıkarsan ztn daha rahat

Yapilan devasa yatirim, ki Galatasaray icin inanilmaz buyuk rakamlar bunlar, bir hic edilmistir.
Bonservisi arti yillik odenen maaslari alt alta yazarsaniz, ortada olan rezaleti daha net gorursunuz.
Bu bir yonetim beceriksizligidir. Yazik.

şu tableau uyarınca

14 free
4 club
7 de association var

çagneyi de eklemiş olsan
2 free eklediğinde 17 free oluyor
o zmn 3 tane ass. çıkarman lazım
o da Zor.
tabi freelerde ozwaford fln da var onu çıkarsan ztn daha rahat
2 herif ekledigimizde Çipe, Tasdemir, Taylan, Aytac, Kilinc, Baris Alper, Kerem'den ikisini mi cikarmak zorundayiz yani?

Ozurnafor falan cikmazsa tabii.

2 herif ekledigimizde Çipe, Tasdemir, Taylan, Aytac, Kilinc, Baris Alper, Kerem'den ikisini mi cikarmak zorundayiz yani?

Ozurnafor falan cikmazsa tabii.

çipe clup trained
o listte bi de erkan Süer var
onu çıkarttık diyelim 16 f 4 c 6 a oluyor. No club may have more than 25 players on List A during the season. As a minimum, eight places are reserved exclusively for "locally trained players" and no club may have more than four "association-trained players" listed in these eight places on List A. demiş yani 25 kişi bildiriosan 4 tane club trained şart. o zmn yapılacak şey 1 free yahut 1 association çıkarmak ki association çıkarmak bizi bozacağından 1 tane free çıkarmak gerekir. bu da zurnafor olur. öyle tahmin ediom yani yazılanlar uyarınca

çipe clup trained
o listte bi de erkan Süer var
onu çıkarttık diyelim 16 f 4 c 6 a oluyor. No club may have more than 25 players on List A during the season. As a minimum, eight places are reserved exclusively for "locally trained players" and no club may have more than four "association-trained players" listed in these eight places on List A. demiş yani 25 kişi bildiriosan 4 tane club trained şart. o zmn yapılacak şey 1 free yahut 1 association çıkarmak ki association çıkarmak bizi bozacağından 1 tane free çıkarmak gerekir. bu da zurnafor olur. öyle tahmin ediom yani yazılanlar uyarınca
Erkan altyapiya girmiyor demi genc yaslarda baska takimdan oldugu icin. Ben onu altyapi saydim bir an.

16 club 4 club 5 association yapma hakkimiz var mi peki? Listede club trained 17'den asagi yok da ondan soruyorum.

Geri
Üst Alt