- 17 Eylül 2018
- 20.730
- 23.584
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yıllık Reyting'e baktım, küme düşen bir EPL takımında bu yıl ortalama 6,7 reyting yapmış kötü diyemem hatta takımın durumu ve lig sertliğini düşünürsek fena da bir reyting değil yani ama diğer istatistikleride çok iyi değil ama analiz yapan Serdar ve Uğur 1 maçını bile izlememişlerdir eminim , belki işte Arsenal - City - Chelsea gibi rakiplere oynadığı maçına denk gelmiştir. Bende şüpheli yaklaşıyorum çünkü genel istatistikleri pek iç açıcı değildi. Bir de bu adam 6 no olarak gözüküyor, ama 8-10 da oynatılmış biraz çorbaOyuncuyu tanımadığım için bireysel bir fikre sahip değilim amma ve lakin Uğur Karakullukçu ve Serdar Kelleci'nin analiz videolarını seyrettim de umarım yanılıyorlardır. Bunları izleyince bizim yönetimin de yapacakları transferin de mezardaki ecdadının kemiklerine kadar sövesim geldi.

2 futbolcudan anlamayan adam kötülediyse iyi çıkma ihtimali bir hayli yüksek demek ki. Hatta efsanemiz bile olabilirOyuncuyu tanımadığım için bireysel bir fikre sahip değilim amma ve lakin Uğur Karakullukçu ve Serdar Kelleci'nin analiz videolarını seyrettim de umarım yanılıyorlardır. Bunları izleyince bizim yönetimin de yapacakları transferin de mezardaki ecdadının kemiklerine kadar sövesim geldi.
Oyuncuyu tanımadığım için bireysel bir fikre sahip değilim amma ve lakin Uğur Karakullukçu ve Serdar Kelleci'nin analiz videolarını seyrettim de umarım yanılıyorlardır. Bunları izleyince bizim yönetimin de yapacakları transferin de mezardaki ecdadının kemiklerine kadar sövesim geldi.
Nasıl hız yok hocam, videolarda yürüyerek geçiyor zaten. Dribling nasıl yok?adamda hız yok. çabukluk yok. Hava topu yok. sert ya da kesici değil. ayağı temiz değil. dribbling yok. oyun kurucu desen değil, 8 desen değil, 6 desen değil.
Başakşehir transferi. O seviyede topcu