Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu adamla hiç uğraşmayın çünkü opsiyon koyduramayiz ben bir daha kiralık aşk Benfica ve Galatasaray üçgeni içine girmek istemiyorum bu hikayenin sonu acı oluyor oyuncuya gelirsek henüz futbolcu değil bizim aldığımız zaman ki Bruma modelinin aynısı Benficanin gençler şampiyonlar ligi maçlarında görmüştüm uçak gibiydi izleyince ulan ne oyuncular var be dersiniz ama opsiyon koydurmak çok zor koysalar bile 25-30 minimum yazarlar zaten alamayiz
Tüküreceğim Benfica'sına ya ! Dünya'da 120 bine yakın futbol takımı var. Biz gidip Sevilla ve Benfica ile iş yapıyoruz. Yönetim değişiyor zihniyet değişmiyor ya !
Topu ayağından çok hızlı, sert ve isabetli çıkarması oldukça enteresan, şak diye adrese teslim pas falan atıyor. Atletizmle de birleşince ayrı bir durum oluyor, genelde bu tip oyuncularda bu özellik güçlü olmaz. İnşallah alınır makul bir opsiyonla, denemeye değer.
Bu arada az önce bizim paylaştığımız transfer videosunda Gine bayrağı var bu arkadaş Gine asıllı demek ki almışız bu elemanı da umarım opsiyon vardır yoksa gerisi acı bir Deja vu olur
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.