Galatasaray, Umaro Embalo'ya Talip Oldu

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray potansiyeli olan 21 yaşındaki kanat oyuncusu Umaro Embalo'ya talip oldu. Embalo için Benfica'ya kiralama teklifi yapıldı. (Ali Naci Küçük)

Bu adamla hiç uğraşmayın çünkü opsiyon koyduramayiz ben bir daha kiralık aşk Benfica ve Galatasaray üçgeni içine girmek istemiyorum bu hikayenin sonu acı oluyor oyuncuya gelirsek henüz futbolcu değil bizim aldığımız zaman ki Bruma modelinin aynısı Benficanin gençler şampiyonlar ligi maçlarında görmüştüm uçak gibiydi izleyince ulan ne oyuncular var be dersiniz ama opsiyon koydurmak çok zor koysalar bile 25-30 minimum yazarlar zaten alamayiz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benficanin pilot takimi olarak yetistirir fenere bjk a olmadi avrupaya bir takıma hazirlariz

Ya apsiyonlu yada tapusuyla yaada 2yillik kiralik ve olasi satistan 50% payla gelsin. Bu opsiyonlara gelmiyorsa kalsin

Ben bunu nasıl "Breel Embolo" diye okudum?

gelsin hemen

yDO.jpg

gelsin alt yapısı kuvvetli bonservisi ile.. benfikanın bizimle oyun oynaması çok da keyif vermiyor sonrasında..

Tüküreceğim Benfica'sına ya ! Dünya'da 120 bine yakın futbol takımı var. Biz gidip Sevilla ve Benfica ile iş yapıyoruz. Yönetim değişiyor zihniyet değişmiyor ya !

Topu ayağından çok hızlı, sert ve isabetli çıkarması oldukça enteresan, şak diye adrese teslim pas falan atıyor. Atletizmle de birleşince ayrı bir durum oluyor, genelde bu tip oyuncularda bu özellik güçlü olmaz. İnşallah alınır makul bir opsiyonla, denemeye değer.

Geri
Üst Alt