GSC Haber Galatasaray, Usulsüz Şekilde Yabancı Hakem Atanması Nedeniyle Tahkim Kurulu'na İtirazda Bulundu

Bence bunlara gerek yok cunku birsey cikmayacagi belli. Adamlar haftalar oncesinde hakemi ayarlamislar ve bunu oyle yada boyle yapacaklari belliydi. Artik futbolcularin sahada konusma vakti geldi. Sahada yendiginde hepsini ********************* etmis olursun.
Alper admin size katilmiyorum.

Biz sikayetimizi bulunmaliyiz bunlar hep yazili kaynak gün gelince ortata cikaririz. Aksi durumda onlar yaptı bizde ses çıkartmadik oluyor.

TFF kural kitabı mad. 56. Maçları Türk hakemler yönetir.

Haberin kolpa oldugunu dusunmek istiyorum malca bir iş çunkü boyle türk istiyorlar çunku kollanamayacaklarini anladılar vs algisina maruz kalacagimizi bilmiyor mu bu yönetimdekiler

her defasında olabilecek en yanlış hamleyi yapmayı nasıl beceriyorlar inanılır gibi değil

Mağlubiyet veya saha olayları olursa yönetimin kendisini koruma stratejisi olarak görüyorum. Yoksa bugüne kadar bir çalışma yapmamışsın herşey olmuş bitmiş başvursan ne başvurmasan ne
Hukuksal açıdan tahkim yürütmeyi durdurmalı bu arada, yoruma da açık değil gibi konu ama okumadım tabii yönetmeliği.

Buradaki esas mevzu yönetmeliğe göre hiç bir yabancı hakemin yönetemeyecek olması.

Eğer gerçekten talebin buysa en başta söyleyecektin, yabancı sorun değilse de açıkça bu hakem dışında Marçinyak, Tirpan gibi hakemlere okay diyecektin.

Bence bunlara gerek yok cunku birsey cikmayacagi belli. Adamlar haftalar oncesinde hakemi ayarlamislar ve bunu oyle yada boyle yapacaklari belliydi. Artik futbolcularin sahada konusma vakti geldi. Sahada yendiginde hepsini ********************* etmis olursun.
Nasıl yeneceksin direk görevli holigan sabıkalı hakemi??

Herkesin fikrine saygım var ,bu hakem mevzusu özelinde hem hocayı hem yönetimi hiç samimi bulmuyorum mevzu fbalanya maçından sonra çıktı o günden beri açıklamalara bakarsak karşı taraf gayet net ve açıktı ama bizim hoca ve yönetim konuyu yoksaydi hatta alaycı konuştu hakem uzaydan gelse filan o yüzden ben fener tarafına hiç kızmıyorum

Nasıl yeneceksin direk görevli holigan sabıkalı hakemi??
Nasil mi? Cikip top oynayip gol atacaksin. Oyle anlatiyorsunuz ki hakem sanki Fenerin kalesine gecip toplari tutacak ve gol olan toplari da direk iptal edecek. Iyice korkmussunuz ha.

aptalca işler. çıldırmamak elde değil. usulden dolayı şikayet etmek yabancı hakem istemiyorum demek. çünkü hiçbir yabancının şartları taşıması mümkün değil. bu başvuruyu yapana kadar1 ay önceden yabancı hakem istemiyoruz de. kadıköyde olmayıp niye burada isteniyor de. ha yabancı hakemde mahsur yoksa da (bence de yok) ortalığı yık mariborlu hakemi istemiyoruz de. bunun dışında elit her hakem olur de

kulübü o kadar kötü yönetiyor ki bu rezil herifler

istisnasız her konuda haklıyız, ama her konuda da bunlar yüzünden haksız duruma düşüyoruz

Mesele yabancı hakem değil ki bunun hukuksuzca yapılması. Önce çıkıp yabancı hakeme karşıyız diyorsun, daha sonra iki takım isterse ancak gelebilir diyorsun, sonunda bize sormadan fener istesi diye adamı getiriyorsun.

Hukuksal açıdan tahkim yürütmeyi durdurmalı bu arada, yoruma da açık değil gibi konu ama okumadım tabii yönetmeliği.

Buradaki esas mevzu yönetmeliğe göre hiç bir yabancı hakemin yönetemeyecek olması.

Eğer gerçekten talebin buysa en başta söyleyecektin, yabancı sorun değilse de açıkça bu hakem dışında Marçinyak, Tirpan gibi hakemlere okay diyecektin.

Şöyle bir haber var. Listede 5 hakem varmış Vincic'e karşı olunduğu bildirilmiş ve o atanmış gibi bir durum var haberlere göre. Lakin neden bir açıklama ile Vincic'e karşı olunma argümanları açıklanıp bu nedenle bu başvuru yapıldı diye bir açıklama yapmıyorlar yada bunu akıl edemiyorlar gerçekten şaşılası bir durum. Vincic'e karşı olunmak için yeterli argüman da var çünkü elinde kimsenin itiraz edemeyeceği bunu düşünemeyecek duruma gelmelerine diyecek bir şey yok gerçekten.

it iti ısırır mı ? boş işler bunlar, açıklama yapmakla, TFF ve kurullarını onlara şikayet etmekle olmaz. Daha büyük bir şey gerekiyor.

yurutmeyu durdurma karari alabilirsin 24 saat icerisinde
bunu iptal ettirip yerli bi hakem atanır bizi kıyım kıyım kıyar sonra pisman oluruz. yavsak hakemler hakaret suclarından milyoner olmus diyorlar. ismi lazım değil bi hakemin 3000 küsür tane hakaret davası var diyorlar. 100binden düşün parayı. bile isteye dersine çalışmayıp sahada sıvama durumları var bence bu hakemlerin. biri kosamaz, biri dil bilmez, biri kör. böyle böyle yoluna bakıyorlar onlarda.

Baştan toplantiya gidip yabanci hakem olsun ama sloven olmasın deseydiniz. Bu şekilde saçma bir duruma düştük. Yonetim eline yüzüne bulaştırdı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkesin fikrine saygım var ,bu hakem mevzusu özelinde hem hocayı hem yönetimi hiç samimi bulmuyorum mevzu fbalanya maçından sonra çıktı o günden beri açıklamalara bakarsak karşı taraf gayet net ve açıktı ama bizim hoca ve yönetim konuyu yoksaydi hatta alaycı konuştu hakem uzaydan gelse filan o yüzden ben fener tarafına hiç kızmıyorum
Senin anlamadığın nokta şu. Yabancı hakeme karşı net bir karşı olma durumu yok zaten. Yabancı hakemden Vincic'e karşı olma durumu var. Bunu da hakem açıklanmadan bu isim çıkınca iletilmiş zaten bir çok haber kaynağı söyledi hatta Okan hocada yabancı hakem olacağı açıklanınca "umarım önceden ayarlanmış bir hakem değildir" açıklamasını yaptı. Burada yönetimin hatası ise direk Vincic özelinde karşı olunma nedeniyle birlikte resmi siteden açıklama yapmaması, sadece Tff'ye bildirmesi. Tff'ye bildirirken bunu resmi siteden açıklamayı düşünememesi bunu düşünemeyecek duruma artık gelmiş olmaları. Olaya yabancı hakem olarak bakmak yanlış olaya Vincic'in şahsı olarak bakmak gerekiyor karşı olunan o çünkü.

Yav adam gibi çıkıp konuşsa bizden biri yetecek ama yapılan ne, ne isteniyor ben taraftarken anlamıyorum. Yabancı hakeme mi karşıyız? Değilsek ne yapıyoruz, ne istiyoruz?

Dünkü açıklama da bir tuhaf, yabancı hakeme tamamız, bundan sonra da her maçta uygulanmasını bekliyoruz desen anlıcam ama ödeme multinet mi sodexo gibi kıvamında manasız sorular barındırıyor

bunun yerine hakemin kendisinin eşinin sosyal medya hesaplarını bol bol taciz edeceksin. bu saatten sonra hakemi etki altına almak lazım.

Trt sporda girdi
Galatasaray, Fenerbahçe derbisine yabancı hakem atanması sebebiyle TFF Tahkim Kurulu'na itirazda bulundu. (TRT Spor)

Geri
Üst Alt