Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.029
- 10.073
- 1.088
Bu demeç kavgalarına nihayetinde siyasi bir müdahale gelebilir.
Bu demeç kavgaları Apo’yu unutturmak için bilerek yaratıldı minvalinde bir cümle duydum bugün. Hiç mantıksız değil..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu demeç kavgalarına nihayetinde siyasi bir müdahale gelebilir.
Bu demeç kavgaları Apo’yu unutturmak için bilerek yaratıldı minvalinde bir cümle duydum bugün. Hiç mantıksız değil..
Daha önce gittik , forumdan otobüs kaldırdık .Yarın federasyonun önüne gidilmeli.
Sanmıyorum. Siyasi liderleri istesin, Apoyu evinde ağırlamak isteyecek milyon tane ülkücü var.Bu demeç kavgaları Apo’yu unutturmak için bilerek yaratıldı minvalinde bir cümle duydum bugün. Hiç mantıksız değil..
Sanmıyorum. Siyasi liderleri istesin, Apoyu evinde ağırlamak isteyecek milyon tane ülkücü var.
Bu iki kulüp ise hep böyleydi. Sadece suyun öbür tarafı şampiyon olamadığı her sene kontrolü biraz daha kaybediyor.
Ali Koç’un MHP’yi ziyaret etmesinden sonra başladı bu algı savaşları. Tesadüf gibi gelmiyor bana ama neyse, siyasete girmeyelim.
Rezalet bitmiyor lanMehmet Büyükekşi döneminde özel yaşamlarıyla ilgili rapor hazırlatılıp, klasman düşürülen 4 hakem MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu sezon başında bu 4 ismi tekrar üst klasmana aldı! Yasin Kol: Trabzon'da bir kadın polise yönelik hakaret içeren sözleri nedeniyle davalık olmuştu. Sarper Barış Saka: Ticari işlerinde sorunlar yaşamıştı. Daha önemlisi, alt liglerde bazı futbolcularla ticari ortaklığı olduğu ortaya çıkmıştı. Yaşar Kemal Uğurlu: Beşiktaşlı bir kongre üyesi ile aynı otelde konaklayıp, aynı araçla stadyuma gittiği için üstü çizilmişti. Erkan Özdamar: Askerlik yapmadığı halde, TFF’ye sahte 'askerlik raporu’ sunduğu için klasmandan düşürülmüştü. Bu hafta 4 hakemin de görevi vardı! (Umut Eken)
kesınlıkle baydı lakin insanları birbirine adeta düşman hale getirende bu zengin şımarık holding çocugu oldu adam okadar dokunulmaz ki ,7 sene icinde tüm taraftar kitlelerini birbirini düşman etti şu an herkes birbirine kanlı bıcaklı gibi adetaBu işin tadı kaçtı artık.. Ve iş tehlikeli noktalara gitmeye başladı..
' Suskunluğumuz asaletimizdendir ' diyerek bu işi sonlandırmak, bu şikeci ahlaksız güruhu dikkate almamak lazım.. Bunların karın ağrılarının nedeni sadece şampiyon olamamak değil.. Başka saikler de var ancak uzun uzadıya yazmaya niyetim yok..
Son 25 yılda, ülkedeki ahlaki erozyon, sosyal medya denen çöplüğün hayatın her alanına girmesi vb. gibi nedenlerle birlikte 'çok konuşan, çok bağıran haklıdır' gibi bir algı oluşmaya başladı.. Doğru dürüst tartışma, haklı olduğunu iddia etmenin yanında, haksız olduğunu da kabullenme gibi erdemli davranışlar tamamen kayboldu.
Ez cümle.. Artık gerçekten baydı..
Daha önce gittik , forumdan otobüs kaldırdık .
Polislerden jop yedik.
Molotof atan bi deli vardı onun yüzünden grubun yarısı göz altına alındı
Ben bi daha gitmem