GSC Haber Galatasaray: "VAR" gücüyle yarışta tutulanlara..."

Mehmet Büyükekşi döneminde özel yaşamlarıyla ilgili rapor hazırlatılıp, klasman düşürülen 4 hakem MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu sezon başında bu 4 ismi tekrar üst klasmana aldı! Yasin Kol: Trabzon'da bir kadın polise yönelik hakaret içeren sözleri nedeniyle davalık olmuştu. Sarper Barış Saka: Ticari işlerinde sorunlar yaşamıştı. Daha önemlisi, alt liglerde bazı futbolcularla ticari ortaklığı olduğu ortaya çıkmıştı. Yaşar Kemal Uğurlu: Beşiktaşlı bir kongre üyesi ile aynı otelde konaklayıp, aynı araçla stadyuma gittiği için üstü çizilmişti. Erkan Özdamar: Askerlik yapmadığı halde, TFF’ye sahte 'askerlik raporu’ sunduğu için klasmandan düşürülmüştü. Bu hafta 4 hakemin de görevi vardı! (Umut Eken)

Rakip kulüple ilgili yazılı açıklama yapanlara puan silme cezası verilsin bu iş başka türlü çözülmez.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bravo yeni şafak

Bu demeç kavgaları Apo’yu unutturmak için bilerek yaratıldı minvalinde bir cümle duydum bugün. Hiç mantıksız değil..
Sanmıyorum. Siyasi liderleri istesin, Apoyu evinde ağırlamak isteyecek milyon tane ülkücü var.

Bu iki kulüp ise hep böyleydi. Sadece suyun öbür tarafı şampiyon olamadığı her sene kontrolü biraz daha kaybediyor.

Bu işin tadı kaçtı artık.. Ve iş tehlikeli noktalara gitmeye başladı..

' Suskunluğumuz asaletimizdendir ' diyerek bu işi sonlandırmak, bu şikeci ahlaksız güruhu dikkate almamak lazım.. Bunların karın ağrılarının nedeni sadece şampiyon olamamak değil.. Başka saikler de var ancak uzun uzadıya yazmaya niyetim yok..

Son 25 yılda, ülkedeki ahlaki erozyon, sosyal medya denen çöplüğün hayatın her alanına girmesi vb. gibi nedenlerle birlikte 'çok konuşan, çok bağıran haklıdır' gibi bir algı oluşmaya başladı.. Doğru dürüst tartışma, haklı olduğunu iddia etmenin yanında, haksız olduğunu da kabullenme gibi erdemli davranışlar tamamen kayboldu.

Ez cümle.. Artık gerçekten baydı..

Sanmıyorum. Siyasi liderleri istesin, Apoyu evinde ağırlamak isteyecek milyon tane ülkücü var.

Bu iki kulüp ise hep böyleydi. Sadece suyun öbür tarafı şampiyon olamadığı her sene kontrolü biraz daha kaybediyor.

Ali Koç’un MHP’yi ziyaret etmesinden sonra başladı bu algı savaşları. Tesadüf gibi gelmiyor bana ama neyse, siyasete girmeyelim.

Ali Koç’un MHP’yi ziyaret etmesinden sonra başladı bu algı savaşları. Tesadüf gibi gelmiyor bana ama neyse, siyasete girmeyelim.

Şu sezonu sağ salim şampiyon tamamlayalım da bunlar yine gider federasyonu ibra eder barışırlar.

boş bardak bir gün taşar

yıllardır yalı çocuğu yönetiminin algı manipülasyonlarını ve medyadaki yapılanmalarını çevremdeki insanlara anlatmaya, dikkat çekmeğe çalıştım..

fakat artık bunlarla tartışmanın, eğriyi doğruyu göstermenin, karşılıklı polemiğe girmenin, yazılı cevap verilmesinin vs. hiçbir gereği kalmamıştır.

karşıdaki güruh tamamen akli melekelerini kaybetmiş, art niyet ve kötülük üzerine düşünen, kul hakkı yemekten hiç çekinmeyen iğrenç ve salak bir topluluk haline gelmiştir.

bu insanların gerizekalı olduğunu ve güdülen koyunlardan farklı olmadığını kabullendiğinizde yaptıkları hiçbir şeye sinirlenemiyorsunuz.

bizim artık polemiğe girmekten ziyade fiili eylemlere yönelmemiz gerek. tehdit ise tehdit, eylem ise eylem. ayrıca bu kötülüğe hizmet edip rant sağlayan her kişi, kurum, kuruluş ifşa edilip hedef gösterilmeli..

Mehmet Büyükekşi döneminde özel yaşamlarıyla ilgili rapor hazırlatılıp, klasman düşürülen 4 hakem MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu sezon başında bu 4 ismi tekrar üst klasmana aldı! Yasin Kol: Trabzon'da bir kadın polise yönelik hakaret içeren sözleri nedeniyle davalık olmuştu. Sarper Barış Saka: Ticari işlerinde sorunlar yaşamıştı. Daha önemlisi, alt liglerde bazı futbolcularla ticari ortaklığı olduğu ortaya çıkmıştı. Yaşar Kemal Uğurlu: Beşiktaşlı bir kongre üyesi ile aynı otelde konaklayıp, aynı araçla stadyuma gittiği için üstü çizilmişti. Erkan Özdamar: Askerlik yapmadığı halde, TFF’ye sahte 'askerlik raporu’ sunduğu için klasmandan düşürülmüştü. Bu hafta 4 hakemin de görevi vardı! (Umut Eken)
Rezalet bitmiyor lan

Bu işin tadı kaçtı artık.. Ve iş tehlikeli noktalara gitmeye başladı..

' Suskunluğumuz asaletimizdendir ' diyerek bu işi sonlandırmak, bu şikeci ahlaksız güruhu dikkate almamak lazım.. Bunların karın ağrılarının nedeni sadece şampiyon olamamak değil.. Başka saikler de var ancak uzun uzadıya yazmaya niyetim yok..

Son 25 yılda, ülkedeki ahlaki erozyon, sosyal medya denen çöplüğün hayatın her alanına girmesi vb. gibi nedenlerle birlikte 'çok konuşan, çok bağıran haklıdır' gibi bir algı oluşmaya başladı.. Doğru dürüst tartışma, haklı olduğunu iddia etmenin yanında, haksız olduğunu da kabullenme gibi erdemli davranışlar tamamen kayboldu.

Ez cümle.. Artık gerçekten baydı..
kesınlıkle baydı lakin insanları birbirine adeta düşman hale getirende bu zengin şımarık holding çocugu oldu adam okadar dokunulmaz ki ,7 sene icinde tüm taraftar kitlelerini birbirini düşman etti şu an herkes birbirine kanlı bıcaklı gibi adeta
karın agrılarında baska ne gibi şeyler var yani şahsi menfaatlerimi ?

susmak ise bence yapılacak en yanlış şey maalesef bu ülkede tam tersi tepki vermek lazım ki karşı taraf çok komik şekilde kozlar veriyor bizlere bunları kullanacak 1 tane yönetici olsa rezil edilseler kamuoyunda bu bile yetecek

siyaset ise bence çok memnun bu kaos ortamından gergınlık işlerıne geliyor

trio

kostic poz pen+2. sarı

poz öncesi tadic'e faul yok

Kulüp Fener'i muhatap alarak açıklama yapmadığı sürece problem görmüyorum. Hedef Fener'in emrinden çıkmayan, görevi kötüye kullanan birimler olmalı.

Geri
Üst Alt