Galatasaray ve Fenerbahçe Taraftarı Beşiktaş'ı Tebrik Etti

Tebrik mebrik etmiyorum, yüzlerine gözlerine dursun. Haram zıkkım olsun. Kupayı kaldırırken inşallah kupanın sapı bi tarafınıza kaçar.

Tebrik edeceğim tek kişi bizim takım ve hocamız, onları tebrik ediyorum bunlara şampiyonluk kaptırdıkları için.

Hakemleri de unutmayalım tabi.

sezona maglubiyetler serisi ile baslamisken herkes dalga gecerken ben dahil kume dusme adayi derken son anda ghezal aboubakar rosie gibi adamlari monte edip 14 15 oyuncu ile sampiyon olmak basaridir

Hakemmis suymus buymus adamlar kostu mucadele etti istedi birde aboubakari kullanamadi toreden forvet yapti tebrik etmemek fanatiklik olur helal olsun

Hakemlerinizi de alın gidin. Sizi alkışlayan sizden beter olsun. Sabaha kadar iyi oynadilar saçmalığını yazın umrumda olmaz. Okadar iyi olan takım bana 6 puandan fazla fark atardı. O kadar hakem dogramasina rağmen... (Bizim hatalarımızi söylemek istemiyorum) Siz diğerlerinden bir tık daha iyidiniz çünkü sizinle kimse uğraşmadi... Alkışlamam tükürürüm ancak. Sabaha kadar hak etmediniz. Hatta kimse haketmedi bu sene.
Bizim taraftar bilmiyo ama en az fener kadar nefret eder bunlar bizden..

Son düzenleme:
Ankaragücü maçında seri galibiyetlerimizi bitiren TFF ve Hakem kurulunu tebrik ediyorum. O gidişatımızı dur dediler, yoksa ligin altını üstüne getiriyorduk. O Muhammed’in atılması hala aklımdan çıkmıyor.

Geri
Üst Alt