GSC Haber Galatasaray ve Puma, Sponsorluk Anlaşmasını Revize Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%75 kısmı iyi de, Puma kötü, artı yıllık 10 milyon nedir ya, Osimhen'in yarı maaşı civarında bir para, neyse yav

Formaları zaten çok pahalıya satıyoruz. 100 euro civarı TL bazında korunuyor. 1 adet formadan 70-75 euro kazanmak korkunç. 500-600 bin forma satsan 30-40 milyon euro arası ekstra gelir sağlıyorsun ve bu Puma adı ile Puma formaları diğer ürünler hariç. Mağazacılık inanılaz büyüdü burada borsaya girme alternatifi ile ciddi yan gelir elde edilebilir.

Kötü bir opsiyon degil. Alim gücü vs ve gelecekteki ekonomik durumlar dusundukce bir neyi yuzdeyi nakite kirdirmis olduk. Hic kötü degil bence.
Duruma göre evet ama mevcutta tarihin en iyi satışlarına ulaştık tam da 5. yıldız geçişi varken ürün baremi üzerinden sürdürmek daha mantıklı.

Bu arada ürün karından %75, tüm üretim, lojistik, reklam giderleri çıktıktan sonra kalan bedel üzerinden hesaplanan bir meblağ, ürün başına net kar rakamını bilmiyoruz o yüzden.

Her sene taraftar sayımız artıyor, 10 sene sonra ülkenin %90ı GALAlı olacak, bugunun veletleri 5-10 sene sonra is hayatına atılacak vs. Başımızdaki is bilmezler bunlari hesaba katiyorlar mi.

5 yıl için 100 milyon...

images-33.webp

Son düzenleme:
,
Güzel anlaşma eğer ürün satışı başına aldığımız pay düşmediyse ki düşmemiştir diye düşünüyorum düşmesi mantıksız çünkü mevcut durumda.

%75 kâr olayı doğru ise itirazım olmaz ama iyi denetlenmeli.

Yorum yok. Cayma cart curt demişlerde 10 sene kendini bağlamak iyi düşünülmesi gereken bir şey.

Bu sezon gibi tasarımlar görmeye devam edersek pumaya ok.

Kar payı korundu mu önemli soru bu.

%75 pay doğru ise çok ciddi herhalde gelir oluyordu.

Onu %25 falan yapıp Nike’ten 8.5+ %25 alıyorduk, Puma’dan 10+ %25 alalım dememişlerdir umarım.

Sürenin uzaması ve beklenen dolar enflasyonu ile bence burada çok fazla revize olmadığına inanmak istiyorum ama tersi olursa 5+ her yılda 10 Milyon Euro ciklet parası olur (5-6 bandına iner)

Kar payı korundu mu önemli soru bu.

%75 pay doğru ise çok ciddi herhalde gelir oluyordu.

Onu %25 falan yapıp Nike’ten 8.5+ %25 alıyorduk, Puma’dan 10+ %25 alalım dememişlerdir umarım.

Sürenin uzaması ve beklenen dolar enflasyonu ile bence burada çok fazla revize olmadığına inanmak istiyorum ama tersi olursa 5+ her yılda 10 Milyon Euro ciklet parası olur (5-6 bandına iner)
Anlaşma zaten döviz bazında olur onun dışında dediğin gibi en önemli konu pay konusu pay bence aynı kalmıştır bu kadar ürün satarken payı düşürmeyi yapmazlar onlarda o kadar salak değildir.

mevcut sözleşme çok basit kalmıştı. takımda yıldız dolu her ne kadar futbol kötü olsa da

,
Güzel anlaşma eğer ürün satışı başına aldığımız pay düşmediyse ki düşmemiştir diye düşünüyorum düşmesi mantıksız çünkü mevcut durumda.

10 milyona yükselmesi güzel ayrıca 10 yıl direkt olarak bağlanmak yerine +5 yıl opsiyon ve cayma hakkı da iyi olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt