- 18 Temmuz 2009
- 81.637
- 238.421
- 5.093
Valla olabilir, ben de ondan çekiniyorum biraz.bunlar şimdi nakit için gidip yüzdeyi 25e düşürüp parayı arttırmasınlar
25 olmaz ama 50-60a falan düşürüp fix bedel arttırılmamıştır umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla olabilir, ben de ondan çekiniyorum biraz.bunlar şimdi nakit için gidip yüzdeyi 25e düşürüp parayı arttırmasınlar
puma kalitedir aslındaPazarliklar sonucunda 2 katina cikmis para.
10 yil Puma goreceksiniz, Adidas ve Nike'cilara duyurulur![]()
Kötü bir opsiyon degil. Alim gücü vs ve gelecekteki ekonomik durumlar dusundukce bir neyi yuzdeyi nakite kirdirmis olduk. Hic kötü degil bence.Valla olabilir, ben de ondan çekiniyorum biraz.
25 olmaz ama 50-60a falan düşürüp fix bedel arttırılmamıştır umarım.
Duruma göre evet ama mevcutta tarihin en iyi satışlarına ulaştık tam da 5. yıldız geçişi varken ürün baremi üzerinden sürdürmek daha mantıklı.Kötü bir opsiyon degil. Alim gücü vs ve gelecekteki ekonomik durumlar dusundukce bir neyi yuzdeyi nakite kirdirmis olduk. Hic kötü degil bence.
Anlaşma zaten döviz bazında olur onun dışında dediğin gibi en önemli konu pay konusu pay bence aynı kalmıştır bu kadar ürün satarken payı düşürmeyi yapmazlar onlarda o kadar salak değildir.Kar payı korundu mu önemli soru bu.
%75 pay doğru ise çok ciddi herhalde gelir oluyordu.
Onu %25 falan yapıp Nike’ten 8.5+ %25 alıyorduk, Puma’dan 10+ %25 alalım dememişlerdir umarım.
Sürenin uzaması ve beklenen dolar enflasyonu ile bence burada çok fazla revize olmadığına inanmak istiyorum ama tersi olursa 5+ her yılda 10 Milyon Euro ciklet parası olur (5-6 bandına iner)
,
Güzel anlaşma eğer ürün satışı başına aldığımız pay düşmediyse ki düşmemiştir diye düşünüyorum düşmesi mantıksız çünkü mevcut durumda.