Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.183
- 1.671
- 428
Yabancı stoper istiyorum diye demişti bi açıklamasında geçen haftalardaStoper ne alaka, birde yabancı….
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı stoper istiyorum diye demişti bi açıklamasında geçen haftalardaStoper ne alaka, birde yabancı….
Bu paralar bizi asar, umarim yalandir. Cicaldau'ya da dünyanin parasi verildi. Gecmisten hic ders cikarmiyoruz (bkn. Luyindama). Kulüp Terim'in elinde ucurma dogru ilerliyor. Hayirlisi...
8 milyonluk Luyi kenarda oturacak yani ? Bu yabanci kuralinda arkayı full yabanci yapmak zaten bir planlama fiyaskosu, şimdi birde tribünü ve kulübeye dolduracak, ya sabır.Yabancı stoper istiyorum diye demişti bi açıklamasında geçen haftalarda
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FT bireysel hataya takmis, tum savunmayi değiştirecek. Sorunun hala bireysel hatalar oldugunu dusunuyor. Takim hucum edemiyor hucum. Hala stoperle ugrasiyor.
Olur olur hocam onayı verdiyse sıkıntı olmaz.Ne 6.5u ya malmısınız
Ben o oyun kurma özellik olayini abarti buluyorum. Tabiki kazma olmamali ama oyun orta sahadan kurulur. Stoperin özelligi topu orta sahaya cabuk kazandirmak olmali. Bazen bakiyorum marcao 10 saat topu tutuyor ayaginda hep maestro gibi Zor top atmaya ugrasiyor veya bekletiyor sonra luyiye atiyor. Buda oyunu asiri yavaslatiyor. Ha su sekil oyun kurma olabilir, bosa kosan kanatlara uzun pas Ile hedefe ulastirmak. Bunu alman stoperleri örnegin boateng gibi iyi yapiyor ama dedigim gibi söyle kisa paslarla oyun kurma ugraslari ancak oyunu yavaslatiyor topu biran önce orta sahaya yollamalari lazim oyun ordan kurulur.Hayırlı olsun. Umarım kesici özelliğinin yanısıra defanstan topu çıkarırken oyun kurma özelliği de vardır.
Bizde para bol tabiNe 6.5u ya malmısınız
Ortasahaya baskı geldiği zaman defans topu akıllıca çıkarmalı. Luyindama bu konuda saatli bomba malesef. Sakatlığından sonra kendini bulamadı. Luyndamaya güvenemeyiz.Ben o oyun kurma özellik olayini abarti buluyorum. Tabiki kazma olmamali ama oyun orta sahadan kurulur. Stoperin özelligi topu orta sahaya cabuk kazandirmak olmali. Bazen bakiyorum marcao 10 saat topu tutuyor ayaginda hep maestro gibi Zor top atmaya ugrasiyor veya bekletiyor sonra luyiye atiyor. Buda oyunu asiri yavaslatiyor. Ha su sekil oyun kurma olabilir, bosa kosan kanatlara uzun pas Ile hedefe ulastirmak. Bunu alman stoperleri örnegin boateng gibi iyi yapiyor ama dedigim gibi söyle kisa paslarla oyun kurma ugraslari ancak oyunu yavaslatiyor topu biran önce orta sahaya yollamalari lazim oyun ordan kurulur.