Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.542
- 55.759
- 4.478
köpek herif yine gedson bjk felan diyip, GS icin falcao kudurmasini yapiyor. Simdide nelson 7 mio diyor. kendisi celiski icindeolmuyor muymuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
köpek herif yine gedson bjk felan diyip, GS icin falcao kudurmasini yapiyor. Simdide nelson 7 mio diyor. kendisi celiski icindeolmuyor muymuş
kjaer wolfsburgda iyidi yaKjaer gençken çok savruk ve sakar bir oyuncuydu, ne olduysa Sevilla sonrası oldu açıkçası FB'de de öyle iyi değildi.
Bu da Kjaer'in gençliği gibiyse üzücü olur.
taksit yapıyoruz7 milyon Euro nedir?
Eğer doğruysa cicialda ile bu ikisi toplam 13.5 milyon Euro bonservis.
Gedsona da para var demekki.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama'ya göre en büyük artısı disiplini olacaktır. Gerisi ise gelişim meselesi. Teknik olarak biraz sıkıntıları var. Tanımı ise cengaver oyuncu. Kjaer da teknik olarak aynı yaşlarda neredeyse böyle idi. Tabii bizim ülke anlayışı/bakışı içerisinde bir Semih Kaya damgası yiyecektir.Kjaer gençken çok savruk ve sakar bir oyuncuydu, ne olduysa Sevilla sonrası oldu açıkçası FB'de de öyle iyi değildi.
Bu da Kjaer'in gençliği gibiyse üzücü olur.
para filan yok, gedson cash istiyor, bizimkiler suan taksitli oyuncu alip, falcao,feghin filan gitmesini bekliyor7 milyon Euro nedir?
Kötü stoper demedim savruk ve sakardı, güven vermiyordu. Olgun stoper olmak kolay değil o profilden sonra.kjaer wolfsburgda iyidi ya
Vardır,ama gedsona 13,5 dan fazla istiyorlar muhtemelen ve bunlar taksite bölünmüştür eğer nellsonda olduysa.7 milyon Euro nedir?
Her ne kadar çok öne atlaması büyük bir eksi olsa bile, şu durumda daha iyisini bulamazsın. Zaten Marcao belli başlı özelliklerde belirgin gelişme gösterse, baş altı takımlar kapıda sıra olurdu. Mesela Roma çoktan almıştı. ( Bence satılmalıydı )marçoyu satıyoruz o zaman ?
sanki bu adamın konusu vardı diyordum ben de @Mehmet MehmetogluGelson o zaman
Gedsonla alakalı en son Galatasaray ugrasiyor falan yazmis ne dedi baska bisey bulamadım daköpek herif yine gedson bjk felan diyip, GS icin falcao kudurmasini yapiyor. Simdide nelson 7 mio diyor. kendisi celiski icinde
Sports digitale yazmis yine bjk 50% icin 7.5 vermis diye. (Bu sabah)Gedsonla alakalı en son Galatasaray ugrasiyor falan yazmis ne dedi baska bisey bulamadım da