Galatasaray, Victor Nelsson’u Aldı İddiası!

8 milyona aldırdığı Luyindama var

Geldiğinde Boss’tu, Terimin elinde Foss oldu

Sanki sorun stoperlerdeymiş gibi bunu ıskartaya ayırıp şimdi de 7 milyona adam aldırıyor

Bu hoca bizi batıracak

Adam sakatlik gecirmeseydi 10-12 Mio € piyasasi vardi net söylüyorum, burda hocam‘da suc aramam, cünkü geldiginde gercekten BOSS gibiydi.

Olabilir.

Bıktık mental yapısı ve pozisyon bilgisi düşük olan "atletik zenci Stoperlerden".

...Lakin;

Para varsa.. o parayla Santrafor, Kanat ve Merkez Orta Saha alırsın.

Türk ligini sen Semih- Dany Nounkeu ile de kazanırsın

Yeni bir kazık mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine kazık diyenlere soruyorum Real Madrid PSG maçlarında Luyındama hayvan gibi top oynuyordu sakatlanmasa belki o sene aldığının 2 katına gidecekti
Marcao için şuan 3-4 katını kazanabiliriz
Szalai adı çıkmıştı marcao satılır diye fb şuan 15 çekiyor
KİM ile bizde ilgileniyorduk hatta Porto falan istemiş ama adam burayı basamak kullanıp Avrupa'da kendini göstericek ama maliyeti yıllık 2-2.5 falan olucaktı onun yerine biz Nelsson aldık 7 bonservis olabilir ama taraftarlar kızıyorlar Dortmund falan bekliyormuş adamlar resmen Ndiaye gibi 1 sene oynatıp 2 katına satarsın iyi top oynarsa

Yine kazık diyenlere soruyorum Real Madrid PSG maçlarında Luyındama hayvan gibi top oynuyordu sakatlanmasa belki o sene aldığının 2 katına gidecekti
Marcao için şuan 3-4 katını kazanabiliriz
Szalai adı çıkmıştı marcao satılır diye fb şuan 15 çekiyor
KİM ile bizde ilgileniyorduk hatta Porto falan istemiş ama adam burayı basamak kullanıp Avrupa'da kendini göstericek ama maliyeti yıllık 2-2.5 falan olucaktı onun yerine biz Nelsson aldık 7 bonservis olabilir ama taraftarlar kızıyorlar Dortmund falan bekliyormuş adamlar resmen Ndiaye gibi 1 sene oynatıp 2 katına satarsın iyi top oynarsa

Kardeşi bilmediğim için sordum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galiba toplam yıllık maaş maliyeti ( Bonuslar dahil ) 1M Euro'nun altında olacakmış.

Hayır yani takım harika oynuyor da stoper hata yaptı diye mi kaybediyoruz sanıyor anlamıyorum

Aklı sıra stoperler arasında paslaşıyor ileri dikine oynayamıyor, ondan atak geliştiremiyoruz falan diye mi düşünüyor

Johnstone maçında bile bir ara rakip kalesine gömülmüş ama bizim stoperlerle ortasaha arası 20 metreydi, sen diyeceksin ya ortasaha yaklaşacak ya stoperler daha öne çıkacak

Ha kontra yemekten korkuyorsan demek ki takımında başka arızalar var, onları zaten göremiyor, burda yine sayfalarca anlatmayalım

Biz bile görüyoruz bu adam göremiyor
Çünkü hayal aleminde dolaşıyor
Stoperlerden oyun kurmasını, beklerden gol atmasını, forvetten pres yapmasını kanatlardan adam kovalamalarını bekliyor

Luyindama'yı severim ama rakiplerin bizi bozmak için ana planı oluyor çoğu zaman. Sakatlık sonrası hem fiziksel hem mental düşüş yaşadığı için de çok aksadı. Tek problem Luyindama değil ama Nelsson övüldüğü kadarsa rahatlatır baya.

Olabilir.

Bıktık mental yapısı ve pozisyon bilgisi düşük olan "atletik zenci Stoperlerden".
Kazanamazsın, geçen sene çuvalla gol attın lakin defansın beklerin elek olduğu için bir çok maçı kaybettin. Lig 10 yıl öncesinin ligi değil. Geçen sene neredeyse her maça yenik başladık saçma sapan goller yiyerek.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanamazsın, geçen sene çuvalla gol attın lakin defansın beklerin elek olduğu için bir çok maçı kaybettin. Lig 10 yıl öncesinin ligi değil. Geçen sene neredeyse her maça yenik başladık saçma sapan goller yiyerek.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemen hemen hepsi kaleciye pas yüzünden. Bok var topu kendi ceza sahamızda çeviriyoruz sürekli.

Geri
Üst Alt