GSC Portal Galatasaray Yeni Hocasını Buldu

Parator dışarıdan yönetecek yani. Bu adam şimdi Sneijder'i küstürür.

Sağlamsa Lassa

Gelir ya da gelmez bilmiyorum ama bence önyargılarımızı bırakıp, eleştirilerimizi sonraya saklayalım. En azından 3-5 maç bekleyelim.

kötü bir karar oldu dediğim yönetim yapacağının en kötüsünü yapıp wesley koşmuyor yeaUHHH diyen hamzayı getirdi

Hamza Akhisar'a çok iyi top oynattı tek sıkıntım forumdan duyduğum kadarıyla Sneijder'i keser mi korkusu.

İnşallah kontratı sezon sonuna kadardır.
Gelecek sezon sınır olmazsa hiçbir yerli td gündeme bile gelmemeli.

Selamun aleyküm forum ahalisi. Foruma böyle bi haberle dönüş iyi oldu..

Sneijder olayına kadar herkes burda hayrandı Hamzaya talihsiz gereksiz bir laf söyledi sadece

Neyse nasil olsa 6 ay sonra tekmeyle kovulacak, yeni yonetim herhalde baska bir TD ile gelir gibime geliyor. Bari 6 ay icinde takimdaki yildizlari kusturmesin de..

Umarım Sneijder olayını iyi yönetebilir
Çok fena sallamıştı

Başarılı olabilir ama Sneijder gidebilir.

Sneijder'i kesersen kulağını keserim Hamza akıllı ol. Bize teknik direktör lazım yabancı düşmanı Terim yalakası değil!

Ya arkadaslar lafi nerenizden anliyorsunuz ?

Adam Galatasaray'da, Milli takimdaki kadar hareketli oynamadigini soylemis. Sneijder de takim arkadaslarina kosmuyorlar diye sikayette bulunmustu.

Bunlar elele verip daha guclu cikarlar. Lutfen sacmalamayin

Akhisarda 4-2-3-1 oynatıyor hep. Bu çok güzelde o 1 ya gekas yada niase oldu. Burak o 1 olamaz sorun burda. Mecburen 4-4-2 ye dönecek o zamanda sneijdere yedek kalır

Geri
Üst Alt