GSC Portal Galatasaray Yeni Hocasını Buldu

İzlemek istemeyen izlemez zorla maç seyrettirecek hali yok. Takım iyi oynasın bakalım izliyormusunuz izlemiyormusunuz. Prandelli den sonra kim gelse zaten bundan daha rezil Top oynatamaz rahat OLUN..

İzlemek istemeyen izlemez zorla maç seyrettirecek hali yok. Takım iyi oynasın bakalım izliyormusunuz izlemiyormusunuz. Prandelli den sonra kim gelse zaten bundan daha rezil Top oynatamaz rahat OLUN..
Katılıyorum. Bu durumdan daha dibi göremeyiz. Hamza Hoca ne kadar batırabilirki daha. Zaten çökmüş takım. Ama az ama çok şu günlerden daha iyi olacağız bence.

GT-I9300 Tapatalk

Bu seneyi yok sayıcam yapacak bir şey yok. Tek ümidim mayıstaki seçimde adam gibi bir yönetimin gelmesi ve bizi maguruscu, ali d ve hamza gibi çapsızlardan kurtarması.

ne alakası var burdakıler degılmıydı sıkecı ve sıkecılerle calısmıs adamın galatasarayda ısı yok dıye? o gelse onu da begenmeyecektı kımse
Şikeci fbli ersun gelsin
terim yada adamı gelirse galatasarayı bırakırım
diyenler aynı kişiler
şimdi bu insanlar gerçek Galatasaraylı oluyo dimi

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
aslında iyi olur ortalık çakma Gsliden geçilmiyor

Burak ile Selcugu kesecegini sanmam. Su kaos ortaminda daha tecrubeli biri beklerdim. Ben Hamza yerinde olsam su halde kabul etmem cunku basarisiz olma ihtimalin %90. Neyse Prandelliden her turlu iyidir. Hayirlisi olsun.

Hamza nın pısırık bir yapısı var. Terim i günde birkaç kez arayacağı kesin.

Ne bekliyorsunuz tam olarak Hamza hocadan, o önemli. Üstüne toprak atilmasi gereken dandik bir takimin basina geciyor.

Bence beklentileri abartmayin, Hamza hocayi da harcamayin. Belli bir kalip oturtsun, 2-3 genc oyuncu kazansin, bana yeter.

Bazi seyler biraz da kadro ile alakalidir. Ama sadece ligde oynayacak olmasi da kendisi icin avantaj.

Oyuncular hainligi birakip adam olursa, belki bir mucize gerceklesir, sampiyonluga oynariz.

Kimler harcanmış burda. Hamza yı harcasan ne olur, harcamasan ne olur. Beklentin yoksa neden yolluyosun İtalyan ı? Hamza yarının takımını mı kuracak ? Laf...

Akhisar'a 12-13 sezonunda oynattığı topu şampiyon halimizle biz oynayamamıştık. Fakat ondan sonra kendi kariyerini çizmek yerine Terim'e yaranmayı seçti. Sneijder açıklaması, Akhisar'ı yüz üstü bırakması vs. Başarılı olur olmaz bilmiyorum yalnız Galatasaray'a hoca olmak bu kadar kolay olmamalı.

Şikeci fbli ersun gelsin
terim yada adamı gelirse galatasarayı bırakırım
diyenler aynı kişiler
şimdi bu insanlar gerçek Galatasaraylı oluyo dimi

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
aslında iyi olur ortalık çakma Gsliden geçilmiyor

aynen kardesım su galatasaraylılıgımı askıya alırım dıyenler alsada bı kurtulsak yahu...zaman artık bırlık zamanı

Transfermarkt'tan Akhisar başındaki maçlarına baktım. Her ne kadar tercih edilen diziliş 4-2-3-1 olarak yazsa da Galatasaray, Fenerbahçe, Bursa gibi önemli maçlar dışında %90 4-4-2 kullanmış. Bu da akıllara Sneijder ne olacak sorusunu getiriyor..

Ft babasının 442sini devam ettireciğini tahmin etmek zor olmamalı.

durust ve albayrak denen cifte dangalaktan otesi beklenemezdi :k19:

Buraya tazminat için gelen yabancı teknik direktörlerle başarısız olacağıma Hamza hoca ile başarısız olurum daha iyi. En azından daha az hasar ve daha az yük ile takım ayağa kalkabilir.

Ayrıca gerek camiayı tanıması gerekse oyuncularla ilişkisinin daha kolay gerçekleşecek olmasından dolayı Prandelli'den daha başarılı olacağına inanıyorum. Yerli oyuncuları milli takımdan, yabancı oyuncuları karşılıklı oynadığı maçlardan tanıdığı için Prandelli gibi saçma sapan maceralara girmeyecektir. En kötü 2.devre net bir kadroyla sahaya cıkacaktır. Hamza Hamzaoğlu her açıdan şu dönemde yapılacak en doğru tercihtir bence.

Geri
Üst Alt