Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.213
- 58.340
- 3.383
yaw tesisin yetişmemesine laf eden yok ki, inşaat bu yani ne zaman tutmuş ki söylenen süre?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala tercih demiş - hala ufak tefek demiş.Binanın iç tarafında bizim böyle çok büyük bir eksiğimiz yok. Ufak, tefek eksikler var ve onları halletmeye çalışıyoruz. O da zaten içeri girdikçe, kullanmaya başladıkça eksikler daha çok ortaya çıkmaya başlar. Biz, biraz daha eksiksiz olmasını istiyoruz.
Haklısın Cafer'cimyaw tesisin yetişmemesine laf eden yok ki, inşaat bu yani ne zaman tutmuş ki söylenen süre?
Mühim değil Can kardeşim
Şampiyon olalım sıkıntı yok
Olur öyle şeyler
futbolcuların değil be tesisin - duvarın sahanın ne bileyim yani. TR burası - olur mu olur... takla atan binalar gördük bu memlekette.Yok artık sen de ya
Hem deprem oldu
Hem futbolcuların üstüne devrildi
Deprem olduğunda saha ortasında ölüyorsan da öl zaten kısmetin buymuş
B taraf, oradaki tepelikten sonra aşağı dogru eğiliyorEkli dosyayı görüntüle 251476
şu açı foto çıkması iyi olmuş - bizim altyapı için kısımda arazi B yönine doğru mu A mı acaba (eğimden A gibi duruyor ama emin olamadım.
bir tesis yazısı kalkar ordan çevre düzeni bittiğinde - geliş yolu üzerine daha adam akıllı yapılır muhtemelen.
Hocam bina dediğin 100 metre uzunluğunda 4 katlı bir yapı, içerisindeki imkanlar floryadan fersah fersah önde olur muhtemelen burada eleştirmemiz gereken yegane şey tarihler konusunda alenen yalan söylenmesi.Ya neden neden bana biri anlatsın bu tesisi bir bina olarak görüyor bu yöneticiler acaba ? Ya yap şurayı tam profesyonel biçimde. Biraz harca sonra geri alırsın zaten altyapıdan. Teknolojinin son haddesine kadar kullanmak varken özellikle bunu başta yapmak daha kolayken aptal saptal sadece bina ve saha olarak görürler anlam veremiyorum.
Aynen dümdüz arakaya devammışB taraf, oradaki tepelikten sonra aşağı dogru eğiliyor
Tarih konusunda hep yalan söyleyen hatta herşey de yalan söyleyen yönetimin fersah fersah iyi teknoloji ile yapılacağını altyapılar için bir hazine olabileceğini sana hangi davranışları verdiHocam bina dediğin 100 metre uzunluğunda 4 katlı bir yapı, içerisindeki imkanlar floryadan fersah fersah öndeiolur muhtemelen burada eleştirmemiz gereken yegane şey tarihler konusunda alenen yalan söylenmesi.
Mesafe cok uzak olacağı için (diger aşağıdaki sahaya dogru 500-600 metre vardır herhalde) oraya bir küçük bina daha yapılacak diye biliyorum.Aynen dümdüz arakaya devammış
Ekli dosyayı görüntüle 251478
kadastro kısmını bilmemde - parsel sınırından sahalardan biri biraz pırtlamış bu arada.
Burası arka taraf, yani son bölümde yapılacaktır![]()
Proje bu değil miydi? Hiçbir benzerlik göremiyorum.
Proje için çıkan metrekare kafalarına göre olmamıştır hocam profesyonel yardım alınmıştır o birimler de boş duracak değildir bence, bu yönetim yapar yapamaz orasında değilim ama gelen de bir şekilde oranın hakkını öyle ya da böyle verecek.Tarih konusunda hep yalan söyleyen hatta herşey de yalan söyleyen yönetimin fersah fersah iyi teknoloji ile yapılacağını altyapılar için bir hazine olabileceğini sana hangi davranışları verdi![]()
Ekli dosyayı görüntüle 251476
şu açı foto çıkması iyi olmuş - bizim altyapı için kısımda arazi B yönine doğru mu A mı acaba (eğimden A gibi duruyor ama emin olamadım.
bir tesis yazısı kalkar ordan çevre düzeni bittiğinde - geliş yolu üzerine daha adam akıllı yapılır muhtemelen.
Aynen dümdüz arakaya devammış
Ekli dosyayı görüntüle 251478
kadastro kısmını bilmemde - parsel sınırından sahalardan biri biraz pırtlamış bu arada.
![]()
Proje bu değil miydi? Hiçbir benzerlik göremiyorum.