Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan'dan Kemerburgaz Açıklaması

Binanın iç tarafında bizim böyle çok büyük bir eksiğimiz yok. Ufak, tefek eksikler var ve onları halletmeye çalışıyoruz. O da zaten içeri girdikçe, kullanmaya başladıkça eksikler daha çok ortaya çıkmaya başlar. Biz, biraz daha eksiksiz olmasını istiyoruz.
hala tercih demiş - hala ufak tefek demiş.

o zaman GSTV bi havuzu mavuzu - soyunma odasını - duvardaki aslan süslemeleri falan bi şov yapsaydı ya... bi basın odasında alan gelinseydi hayırlı olsun denseydi be en azından..

bide eksikler kullandıkça çıkar demiş - mütahhite verilen apartman mı burası ? A B C si belli olan tesis .. hangi eksik mesela ? "aa burası basıyor biraz havalandırma uzatalım" mı diyceksin atıyorum.

konfor tercihler... evet soyunma odasındaki minderleri visco mu yapalım yumuşak sıkıştırma süngerden mi geçelim araştırması yapıyorlar heralde.

ufak tefek olsaydı medyanın gözüne gözüne sokar gibi reklam yapardınız....girişin lobisi bile adam gibi bitmemiştir.

kimi kandırıyorsunuz.

Mühim değil Can kardeşim
Şampiyon olalım sıkıntı yok
Olur öyle şeyler

Mühim...güvenilirliğin azalıyor. Azaldıkça her konuda eleştiri dozajı artacak.

Yok artık sen de ya
Hem deprem oldu
Hem futbolcuların üstüne devrildi
Deprem olduğunda saha ortasında ölüyorsan da öl zaten kısmetin buymuş
futbolcuların değil be tesisin - duvarın sahanın ne bileyim yani. TR burası - olur mu olur... takla atan binalar gördük bu memlekette.

orda olmasında sıkıntı yokta şantiye mantiye o ayağın durduğu yere sağlam baksınlar - dediğim o.

Ya neden neden bana biri anlatsın bu tesisi bir bina olarak görüyor bu yöneticiler acaba ? Ya yap şurayı tam profesyonel biçimde. Biraz harca sonra geri alırsın zaten altyapıdan. Teknolojinin son haddesine kadar kullanmak varken özellikle bunu başta yapmak daha kolayken aptal saptal sadece bina ve saha olarak görürler anlam veremiyorum.

1000068483-jpg.251474

Bu mu %95'i bitmiş tesis?

Florya yı taşere etmemiz gerektiğinin bir ispatı burada sanırım.

sdadasdasd.webp

şu açı foto çıkması iyi olmuş - bizim altyapı için kısımda arazi B yönine doğru mu A mı acaba (eğimden A gibi duruyor ama emin olamadım.

bir tesis yazısı kalkar ordan çevre düzeni bittiğinde - geliş yolu üzerine daha adam akıllı yapılır muhtemelen.

Benim peder burası 1 ay’da biter demişti geçen gün.

Peder 1 ay diyorsa burası 2-2,5 ay da ancak biter.

Ekli dosyayı görüntüle 251476

şu açı foto çıkması iyi olmuş - bizim altyapı için kısımda arazi B yönine doğru mu A mı acaba (eğimden A gibi duruyor ama emin olamadım.

bir tesis yazısı kalkar ordan çevre düzeni bittiğinde - geliş yolu üzerine daha adam akıllı yapılır muhtemelen.
B taraf, oradaki tepelikten sonra aşağı dogru eğiliyor

Ya neden neden bana biri anlatsın bu tesisi bir bina olarak görüyor bu yöneticiler acaba ? Ya yap şurayı tam profesyonel biçimde. Biraz harca sonra geri alırsın zaten altyapıdan. Teknolojinin son haddesine kadar kullanmak varken özellikle bunu başta yapmak daha kolayken aptal saptal sadece bina ve saha olarak görürler anlam veremiyorum.
Hocam bina dediğin 100 metre uzunluğunda 4 katlı bir yapı, içerisindeki imkanlar floryadan fersah fersah önde olur muhtemelen burada eleştirmemiz gereken yegane şey tarihler konusunda alenen yalan söylenmesi.

Hocam bina dediğin 100 metre uzunluğunda 4 katlı bir yapı, içerisindeki imkanlar floryadan fersah fersah öndeiolur muhtemelen burada eleştirmemiz gereken yegane şey tarihler konusunda alenen yalan söylenmesi.
Tarih konusunda hep yalan söyleyen hatta herşey de yalan söyleyen yönetimin fersah fersah iyi teknoloji ile yapılacağını altyapılar için bir hazine olabileceğini sana hangi davranışları verdi :)

141513234029.jpg

Proje bu değil miydi? Hiçbir benzerlik göremiyorum.

Tarih konusunda hep yalan söyleyen hatta herşey de yalan söyleyen yönetimin fersah fersah iyi teknoloji ile yapılacağını altyapılar için bir hazine olabileceğini sana hangi davranışları verdi :)
Proje için çıkan metrekare kafalarına göre olmamıştır hocam profesyonel yardım alınmıştır o birimler de boş duracak değildir bence, bu yönetim yapar yapamaz orasında değilim ama gelen de bir şekilde oranın hakkını öyle ya da böyle verecek.

6 7 tane işçiyle en iyi ihtimalle Aralık ayi gibi biter iç dekorasyon isleri

Ekli dosyayı görüntüle 251476

Aynen dümdüz arakaya devammış

Ekli dosyayı görüntüle 251478

kadastro kısmını bilmemde - parsel sınırından sahalardan biri biraz pırtlamış bu arada.

141513234029.jpg

Proje bu değil miydi? Hiçbir benzerlik göremiyorum.

Bu kısım Altyapı kısmı - yani üstteki görsellerde baktığında B yönüne doğru devam eden kısım (parsel görüntüsünde sağdaki geniş parsel yani)

yapılan bunun üst kısmındaki arka taraf (Kırmızı)
a.webp

Geri
Üst Alt