Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan'dan Kemerburgaz Açıklaması

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000068483.jpg

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan:

"Öncelikle sezonun ilk idmanını Kemerburgaz'da yaptık. Kemerburgaz Tesislerimizde çimin ne kadar iyi bir seviyede olduğunu herkes görmüştür. Burada sadece çimde hibrit çakma işlemlerinin tamamıyla bitmesi lazım. O hibrit işlerimlerin de biraz daha kendine gelebilmesi için oranın 20-25 güne ihtiyacı var. Binanın iç tarafında bizim böyle çok büyük bir eksiğimiz yok. Ufak, tefek eksikler var ve onları halletmeye çalışıyoruz. O da zaten içeri girdikçe, kullanmaya başladıkça eksikler daha çok ortaya çıkmaya başlar. Biz, biraz daha eksiksiz olmasını istiyoruz.

Takımımız, Florya'da çalışacak. Florya'yı kullanma hakkımız da devam ediyor. Cumartesi günü yetkiyi aldık. Şimdi yetkinin ardından buranın bir ihalesi olacak. Yani şu anda burada anlaşılmış bir şey olmadığı için Florya'yı kullanma hakkına da halen sahibiz. Yeni bir tesisimizi de şimdiden kullanıp harap etmemizin manası da yok.

Biz tesisi tamamıyla hazır etmek istediğimiz için şu anda Florya'da çalışıyor takım. İstersek Kemerburgaz'a da geçebiliriz. Burada başkanımızın sözü vardı sezonu yeni tesislerimizde açacağımız yönünde ve öyle de oldu.

Çok iyi markalarla çalıştık. Gerçekten inanılmaz bir tesis kuruyoruz. Tesisin %90-95'i bitti. Sadece ufak, tefek eksiklerimiz var. Burada artık biraz tercih var. Biz, futbolcularımızın konforunu arttırmak istediğimiz, çok çok rahat noktaya getirmek istediğimiz için Florya'da çalışıyoruz. Tabi burada dediğim gibi işin çim boyutu da var. Sonuçta doğaya karışamazsınız. Kemerburgaz'da çimlerin, iyi kullanılabilmesi için belirli bir süreye ihtiyacı var. Hem futbolcularımız hem de teknik heyet burada ilk idmanda çimi de çok beğendi. Biz onların rahatını düşündüğümüzden şimdilik Florya'da çalışılıyor. Yoksa istesek ve zorlasak Kemerburgaz'da yapabilirdik. İnşallah sezon başladığında bizim takımımızı herkes Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde görecek. Konu bundan ibaret"

Yüksek gerilim hattı?

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan: "Kemerburgaz'daki yüksek gerilim hatları tesisimiz için hiçbir tehlike arz etmiyor. Buradan bir sorun çıkabileceği iddiaları tamamıyla manipülasyondur."

🔗 @canbedell

İstersek Kemerburgaz'a da geçebiliriz. Burada başkanımızın sözü vardı sezonu yeni tesislerimizde açacağımız yönünde ve öyle de oldu.
şov cümlesi - otobüsün dönemediği anda zaten millet goy goy konusu yaptı. Yönetime + değil - olarak döndü o iş.

konuda bundan ibaret değil - sadece çim oturmasıyla arkaplanda kabak gibi görüneni oldu-bittiye getiremezsiniz.

eğer zaten gözle görülür - yakışır halde olsa her basın mensubunu çağırmıştınız o günkü idmanda - içeriyi falan gezdirmiştiniz basında ye etsin diye.

bitmemiş - yarım halde olduğu için yapamadınız.

çimin oturmasından ibaret değil yani Fatih kardeşim.

kasımda görüşürüz - ordanda devre arasına göz kırpar bu iş "ara olmadan saha değişmesin istedik ondan floryada kaldık" cümlesi gelir.

Kardeşim bu sene şampiyonluk için ne yapılması gerekiyorsa onu yapın boş yapmayın
Florya daha mantıklıysa orda kalın, sırf söz verdik sözden dönmeyelim diye de yarım yamalak KB ye geçmeyin

"Tükürdüğümüzü yalamamak adına göstermelik açılış yaptık, şu haliyle Kemerburgaz'a anca avlanmaya gidilir."

demiş

Yüksek Gerilim hattı ne olacak?

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan: "Kemerburgaz'daki yüksek gerilim hatları tesisimiz için hiçbir tehlike arz etmiyor. Buradan bir sorun çıkabileceği iddiaları tamamıyla manipülasyondur." (Can Bedel)

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan: "Kemerburgaz'daki yüksek gerilim hatları tesisimiz için hiçbir tehlike arz etmiyor. Buradan bir sorun çıkabileceği iddiaları tamamıyla manipülasyondur." (Can Bedel)
Topu oralara atmayın
Valla bütün istanbulun elektriği kesilir sonra rezil oluruz

bu abey hergün bu konuyla alakalı konuşuyor mu
Yoksa eski konular mı sürekli

Kardeşim bu sene şampiyonluk için ne yapılması gerekiyorsa onu yapın boş yapmayın
Florya daha mantıklıysa orda kalın, sırf söz verdik sözden dönmeyelim diye de yarım yamalak KB ye geçmeyin
neden diretiliyor - çünkü süreç olarak söyledikleri zaman aralıklarını yönetemediler

BB 'den mayıs seçimden önce olacaktı - karşı taraf neler neler dedi bahanesi oldu
Sağ bek devre arasından 2 ay önceden beri çalışılıyordu - 71 dk lık adamın kariyerine 2 kupa eklendi.
Kemerburgaza yazın geçiyoruz dendi - aman burda da şey etmeyelim bari iki koşulsun diye orda yapıldı - otobüsle stada gidildi duş alınsın diye (stadda yapsaydın idmanı dahaiyiydi)
kombine o şu bu - taraftara 1.5 dk açıldı - tepki oldu

yani bu yönetim (önceki 2 senelik kadrosu dahil ) ne dediyse - söylediği zaman aralığını tutturamadı hiç.

o yüzden neyi yaptık diye gösterirlerse o kadar iyi.

ama komik oluyor gözle görüneni başka türlü yedirmek.

Önce manipülasyon olur sonra gerçek olur
Tehlike arz etmiyor denilen nice şey hep tehlike arz etmiştir zira

şov cümlesi - otobüsün dönemediği anda zaten millet goy goy konusu yaptı. Yönetime + değil - olarak döndü o iş.

konuda bundan ibaret değil - sadece çim oturmasıyla arkaplanda kabak gibi görüneni oldu-bittiye getiremezsiniz.

eğer zaten gözle görülür - yakışır halde olsa her basın mensubunu çağırmıştınız o günkü idmanda - içeriyi falan gezdirmiştiniz basında ye etsin diye.

bitmemiş - yarım halde olduğu için yapamadınız.

çimin oturmasından ibaret değil yani Fatih kardeşim.

%95i bitmiş iş görmesek inanacaz

insanları salak yerine koymayı bırakın artık

boyle de eklemis ;D;

Binanın iç tarafında bizim böyle çok büyük bir eksiğimiz yok. Ufak, tefek eksikler var ve onları halletmeye çalışıyoruz. O da zaten içeri girdikçe, kullanmaya başladıkça eksikler daha çok ortaya çıkmaya başlar.

buna kısmen katılıyorum - büyük risk olacağını düşünmüyorm.

ama ordaki dev gibi kurulu bacak deprem olur allah korusun devrilir eder - felaket olur.

2. yarıya yetiştirin kâfi, zorlama hamlelere gerek yok millet aptal değil kaç aydır burada bile yazıyoruz imkansız olduğunu...

neden diretiliyor - çünkü süreç olarak söyledikleri zaman aralıklarını yönetemediler

BB 'den mayıs seçimden önce olacaktı - karşı taraf neler neler dedi bahanesi oldu
Sağ bek devre arasından 2 ay önceden beri çalışılıyordu - 71 dk lık adamın kariyerine 2 kupa eklendi.
Kemerburgaza yazın geçiyoruz dendi - aman burda da şey etmeyelim bari iki koşulsun diye orda yapıldı - otobüsle stada gidildi duş alınsın diye (stadda yapsaydın idmanı dahaiyiydi)
kombine o şu bu - taraftara 1.5 dk açıldı - tepki oldu

yani bu yönetim (önceki 2 senelik kadrosu dahil ) ne dediyse - söylediği zaman aralığını tutturamadı hiç.

o yüzden neyi yaptık diye gösterirlerse o kadar iyi.

ama komik oluyor gözle görüneni başka türlü yedirmek.
Mühim değil Can kardeşim
Şampiyon olalım sıkıntı yok
Olur öyle şeyler

buna kısmen katılıyorum - büyük risk olacağını düşünmüyorm.

ama ordaki dev gibi kurulu bacak deprem olur allah korusun devrilir eder - felaket olur.
Yok artık sen de ya
Hem deprem oldu
Hem futbolcuların üstüne devrildi
Deprem olduğunda saha ortasında ölüyorsan da öl zaten kısmetin buymuş

Geri
Üst Alt