Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan'dan Kemerburgaz Açıklaması

Mesafe cok uzak olacağı için (diger aşağıdaki sahaya dogru 500-600 metre vardır herhalde) oraya bir küçük bina daha yapılacak diye biliyorum.
Oraya alt yapı ve kadın takımının kullanacağı bir bina daha yapılacak. Mevcut yapılan sadece A takım kullanacak. 2 taraf arasında bir boş alan oluyor oraya bir şey yapılamaz mı? Yada ileride belki yeni bir ekleme olur burada en azından bu şansımız var. Florya'da pek bu şansta yoktu bildiğim kadarıyla.

Mesafe cok uzak olacağı için (diger aşağıdaki sahaya dogru 500-600 metre vardır herhalde) oraya bir küçük bina daha yapılacak diye biliyorum.
öyle olmalı zaten - taminen şu an yapılan bina kütlesinin benzerini tam karşısına biraz daah ufak halde kondurup sahaları dizecekler görseldeki gibi - en aşağıda da artık hizmet binası mı - Yönetimle alakalı bri şeyler mi bilemem bir alan var dediğin gibi bir şey yapılabilir.

İlk fazın kaba inşaatı %90 bitmiş daha ince işçilik yok, çevre düzenlemesi yok, diğer fazlar %0'da ve böyle bir söylem geliyor.

Mertens, İcardi'ye inşaat alanında toprak alanda yürütüp statta mı duş aldıracaksınız.

Soyunma odaları, duşlar kafetaryalar vs hazırlanana kadar 5-6 ay geçer sadece bu saha için bile.

Ve işin kötüsü yan taraftaki inşaatlar vs sürekli devam edecek. Sürekli toz toprak olacak, konsantrasyon bozucu görüntü hep.

Bu proje bitmeden Florya'yı boşaltmak saçmalık.

2-3 yıl boyunca çok sıkıntı çekeceğiz bu erkencilik yüzünden.

Oraya alt yapı ve kadın takımının kullanacağı bir bina daha yapılacak. Mevcut yapılan sadece A takım kullanacak. 2 taraf arasında bir boş alan oluyor oraya bir şey yapılamaz mı? Yada ileride belki yeni bir ekleme olur burada en azından bu şansımız var. Florya'da pek bu şansta yoktu bildiğim kadarıyla.
Aynen öyle olmalı proje. 2 taraf arasındaki yere ne planlanıyor bilemiyorum belki araba parkı falan olabilir çünkü onun yerini daha göremedim.

Açıklama içinde aynı cümleleri kıvırıp kıvırıp tekrarlamış.

Aynen öyle olmalı proje. 2 taraf arasındaki yere ne planlanıyor bilemiyorum belli araba parkı falan olabilir çünkü onun yerini daha göremedim.
Gösterilen resimlerde orası boştu. Herhangi bir plan yok o bölgeye ama ileride ekleme olabilir bir de bizim tesislerin yanındaki bölümleri de almak istiyoruz diye haberler de vardı.

hala tercih demiş - hala ufak tefek demiş.

o zaman GSTV bi havuzu mavuzu - soyunma odasını - duvardaki aslan süslemeleri falan bi şov yapsaydı ya... bi basın odasında alan gelinseydi hayırlı olsun denseydi be en azından..

bide eksikler kullandıkça çıkar demiş - mütahhite verilen apartman mı burası ? A B C si belli olan tesis .. hangi eksik mesela ? "aa burası basıyor biraz havalandırma uzatalım" mı diyceksin atıyorum.

konfor tercihler... evet soyunma odasındaki minderleri visco mu yapalım yumuşak sıkıştırma süngerden mi geçelim araştırması yapıyorlar heralde.

ufak tefek olsaydı medyanın gözüne gözüne sokar gibi reklam yapardınız....girişin lobisi bile adam gibi bitmemiştir.

kimi kandırıyorsunuz.
Benim merak ettiğim konu burada herhangi bir proje yönetim firması var mı?

Biz hep dışarısını gördük görsellerde. İç tasarım ve onay süreci yapıldı mı? Bu tasarımlar yapıldı ise basına sızdırılırdı diye düşünüyorum. Büyük ihtimal ile iç tasarımlar yapılmadı. Ruhsat projesine göre ilerliyorlar. O zaman dümdüz bir bina bekleyin. Her şeyi geçtim malzeme seçimlerini kim yapacak? Kim onay verecek? Bir sürü malzeme kullanılacak orada. Renk, uyum, doku hepsi seçimde önemli etkenler.

Hadi Erden Timur olsaydı bunlar çözülürdü. En kötü Nef'in proje ofisinden 2-3 mimara iç tasarımlarını yaptırırdı. Malzeme seçimlerinin yapılmasını organize ederdi. Şimdi o da yok. Aslında buradan bile bu adamın asıl yönetimde olması gerektiğini görüyoruz. Kemerburgaz, Florya, Mecidiyeköy içi boş olan daireler hepsi inşaat işi. Tam bu adamın organize edeceği işler. Dursun en büyük yanlışı burada yaptı zaten. Küstürüp göndererek.

Bu arada sanki 3+1 daire yapıyoruz. Modern bir spor kompleksi orası. Basın odasından tutun, yemekhanesine, ortak mekanlarına, otomasyon sisteminden tüm mekanik ve elektrik tesisatlarına kadar ayrıntılı düşünülmeli. İç tasarımlar da bizim evimiz olacağı hissedilmeli. Bunlar duvara 3-5 poster yapıştırıp geçecek gibi hissediyorum. Bu asla olmamalı.

Bir de binanın kaba inşaatı çabuk biter. Yukarıda yazdığım süreçler ile ince inşaat hele ki böyle bir spor kompleksi ise daha uzun sürer.

Tüm bunlara rağmen %95 bitti diyene ya Allah akıl fikir versin diyorum. Ya da taraftar salak zaten biz ne dersek inanırlar diye konuştuğunu düşünüyorum.

biz niye stadın yanındaki diket araziye salon diye kasıyoruz acaba yav . ulaşımıda çok daha kolay aslında.

aslında floryada genel proje silüetini bozmadan da yapılabilir aslında bir kaç ticari işevide kira getirisi olarak kazandırarak...

toprak sahibi biziz nede olsa.

Bu arada gençler yarın tesise nasıl gidecek onu da düşünmeleri gerek bunların arabasi/ehliyeti olmaz dolayısıyla toplu taşıma şeyleri de belediye ile iletişime geçip halletmeleri lazım. Mesela bir tren falan geciyor mu oralardan varsa yakınlara bir bağlantı hattı falan neyse şart.

Benim merak ettiğim konu burada herhangi bir proje yönetim firması var mı?

Biz hep dışarısını gördük görsellerde. İç tasarım ve onay süreci yapıldı mı? Bu tasarımlar yapıldı ise basına sızdırılırdı diye düşünüyorum. Büyük ihtimal ile iç tasarımlar yapılmadı. Ruhsat projesine göre ilerliyorlar. O zaman dümdüz bir bina bekleyin. Her şeyi geçtim malzeme seçimlerini kim yapacak? Kim onay verecek? Bir sürü malzeme kullanılacak orada. Renk, uyum, doku hepsi seçimde önemli etkenler.

Hadi Erden Timur olsaydı bunlar çözülürdü. En kötü Nef'in proje ofisinden 2-3 mimara iç tasarımlarını yaptırırdı. Malzeme seçimlerinin yapılmasını organize ederdi. Şimdi o da yok. Aslında buradan bile bu adamın asıl yönetimde olması gerektiğini görüyoruz. Kemerburgaz, Florya, Mecidiyeköy içi boş olan daireler hepsi inşaat işi. Tam bu adamın organize edeceği işler. Dursun en büyük yanlışı burada yaptı zaten. Küstürüp göndererek.

Bu arada sanki 3+1 daire yapıyoruz. Modern bir spor kompleksi orası. Basın odasından tutun, yemekhanesine, ortak mekanlarına, otomasyon sisteminden tüm mekanik ve elektrik tesisatlarına kadar ayrıntılı düşünülmeli. İç tasarımlar da bizim evimiz olacağı hissedilmeli. Bunlar duvara 3-5 poster yapıştırıp geçecek gibi hissediyorum. Bu asla olmamalı.

Bir de binanın kaba inşaatı çabuk biter. Yukarıda yazdığım süreçler ile ince inşaat hele ki böyle bir spor kompleksi ise daha uzun sürer.

Tüm bunlara rağmen %95 bitti diyene ya Allah akıl fikir versin diyorum. Ya da taraftar salak zaten biz ne dersek inanırlar diye konuştuğunu düşünüyorum.
Yazını okumadım çok uzun fakat gayretin için sana like verdim

böyle olmayacaktır ama mutlaka bir çalışma olmuştur- olmadan altyapısını yaptıramazsın çünkü.

o konuda sıkıntım çok yokta göreceğiz bakalım.

genel anlamda ama yanlış hatırlamıyorsam buraya başlayan firma battı - sonrasında kim devam ettirdi işleri bilmiyorum.

mutalka proje yönetimi vardır - ama profesyonel midir değil midir bilemem.

Bu arada gençler yarın tesise nasıl gidecek onu da düşünmeleri gerek bunların arabasi/ehliyeti olmaz dolayısıyla toplu taşıma şeyleri de belediye ile iletişime geçip halletmeleri lazım. Mesela bir tren falan geciyor mu oralardan varsa yakınlara bir bağlantı hattı falan neyse şart.
geçende aynı sıkıntıyı belirttim.

floryayı yıktın - burda altayapı sahan vs henüz tamamlanmadan ufak çocuklar nasıl olacak ?

X bir tesisi kullandın diyelim - taçspor falan deniyor.

buraya geçilince yatılı mı olacaklar mesela aileleri tercih ederse (aslında çokta iyi olur) yoksa toplu taşımayla gelmek için biraz sıkıntılı bir yerde burası.

tahminen servis falan ayarlanır.

böyle olmayacaktır ama mutlaka bir çalışma olmuştur- olmadan altyapısını yaptıramazsın çünkü.

o konuda sıkıntım çok yokta göreceğiz bakalım.

genel anlamda ama yanlış hatırlamıyorsam buraya başlayan firma battı - sonrasında kim devam ettirdi işleri bilmiyorum.

mutalka proje yönetimi vardır - ama profesyonel midir değil midir bilemem.
Bir şey diyeceğim de sözüm size değil.

Bugün tesisin %95 i bitti diye açıklama yapan kişi Kemerburgaz'dan sorumlu yönetici. %95 bitti dedi. Sizce bu adamlar bu yazdıklarımızı düşünmüş müdür? Ben hiç sanmıyorum.

Bir şey diyeceğim de sözüm size değil.

Bugün tesisin %95 i bitti diye açıklama yapan kişi Kemerburgaz'dan sorumlu yönetici. %95 bitti dedi. Sizce bu adamlar bu yazdıklarımızı düşünmüş müdür? Ben hiç sanmıyorum.
yarın öbür gün "kabasınnı kastettik" derler :D

valla ben iş yaptırıyor olsam - ulan buraların içini şöyle böyle iki render salalım derdim...

ama yok işte acele ile iş yapıyorlar -son ürünü göreceğiz - tesisin bu kısmı ile ilgili beklentim yüksek.

PSG -Monaco falan 10 numara tanıtmışlar kendi mekanlarını - o seviye olman lazım. lafla estetik olmuyor malesef.

Mükemmel olmuş elinize saglık

Kulüp tesislerinin içini dışını dolanan bir video attınız ya başlığa...

Adminim öyle proaktif planlama sizin oralarda olur. Bu topraklarda öyle bir şey olmaz.

Bizde tamamlanmayan inşaatı kullanıma açmak, insanlar kullanmaya başladıktan sonra alt yapısını üst yapısını yapmak var.

Misal sizin oralarda “Kervan yolda düzülür” diye bir atasözü de yoktur.

Geri
Üst Alt