Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Marcao Açıklaması

Ne yapacaksın, doğru karar
Gelecek cezaya göre satış ayarlanacak herhalde

bu olay özelinde konuyu ve kamuoyu tepkisini çok yakından takip ettim.

olayın yaşandığı ilk dakikalarda, henüz konunun sıcak ve hararetli olmasını kullanarak kuş familyası keremin milli futbolcu olmasını da bahane ederek ligin en değerli stoperi marcaoyu bitirmek için algı yapacağı ve kendi yanlarına bizim bir kısmı ergen taraftarımızı da çekmeye çalışacağı çok belliydi.

nispeten öyle de oldu. marcaonun instagramda gönderdiği son postun altı hakaretlerle doldu.

marcaonun art niyetli olduğunu düşünmüyorum. geçen yıl kupadaki alanya maçından sonra öfke kontrolü için psikolojik destek alması gerektiğini söylemiştik.

fakat şöyle birşey var. saha dışında can ciğer olduğun bir insanla maç esnasında yumruk yumruğa gelebiliyorsunuz. az birşey amatör düzeyde bile futbol oynayan her insan böyle bir olay yaşamıştır. sahadaki hırsınız ve fazla efor sebebiyle yükselen adrenalin o sırada istemediğiniz şeyler yaptırabilir.

tabi ki marcaonun yaptığı hareket profesyonel olması nedeniyle en ağır cezayı hak ediyor. fakat kerem kendisini affederse ve marcao samimiyetini gösterirse, basında, sosyal medyadaki gibi kıyametin kopacağı bir olay değil.

Beklenen karar👍 Bir süre ayrı çalışıp olayların soğuması iyi olacak

Geri
Üst Alt