Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Marcao Açıklaması

biri idmanda sus işareti yapar da sıkıntı çıkar diye kenarıya çekmişler.
Pardon'da Ferhan Şensoy'un bir repliği vardı. Komutana neden kafa attığını soruyorlar lan dediği için diyor. "Amirim çok iyi adamım da bir tek lan lafına ayar oluyorum". Marcao'nunki de o hesap belki sus işaretine delleniyor

Pardon'da Ferhan Şensoy'un bir repliği vardı. Komutana neden kafa attığını soruyorlar lan dediği için diyor. "Amirim çok iyi adamım da bir tek lan lafına ayar oluyorum". Marcao'nunki de o hesap belki sus işaretine delleniyor
Hastaneye girince duvardaki hemşireye dalmıyordur inş

Marcaodan artık bize hayır gelmez. Satılsın yerine biri alınsın.

ben de dellenirim yav müthiş itici bişey değil mi. bi de topçusun zaten ardından soluyosun dünkü adam sana sus mus yapıyo. marcao tabi olaya pardon'daki amir gibi yaklaştı ama yine de en azından küfürlük bi hareket olduğunu belirtmek gerek.

Ya transfer dönemi bitene kadar tek basina calisir ve satilir, yada dönem bittigi an ortalik biraz sakinlesmis olduktan sonra geri yavas yavas takimla calismaya baslar.

Ulan bir "sus işareti" nelere mal oldu ya. Adam dikiş tutmaz da artık. Takımda kalsa da, fayda vereceğini zannetmiyorum.

En doğru olanı buydu bana kalırsa,

Marcao 'nun hiçbir şekilde antrenmana filan çıkmaması lazım kadro dışı kalsın satılacaksa da satılsın

Benim asil merak ettigim bundan sonra Kerem bir baska takim oyuncusuna yine el kol-sus isareti yapmaya cesaret edebilcek mi ;D

konu biran önce kapanacak mesela.
Kapanmaz daha tff ceza vericek, her şartta 1 ay yok zaten takımda.Usulune uygun hareket ediyoruz, ben ceza verdim bitti gitti olmaz, savunma verecek tabii olarak, adama 100 bin euro ceza kesecez az buz bir rakam değil.

Benim asil merak ettigim bundan sonra Kerem bir baska takim oyuncusuna yine el kol-sus isareti yapmaya cesaret edebilcek mi ;D
Kerem'in yerinde olsam, bu olaydan sonra, vazgeçmek bir yana, aha da şöyle bir dövme yaptırırdım.

82e2d45af27f3a15d83d8dc8848a74da.jpg

Geri
Üst Alt