Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.009
- 6.753
- 373
iyi iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pardon'da Ferhan Şensoy'un bir repliği vardı. Komutana neden kafa attığını soruyorlar lan dediği için diyor. "Amirim çok iyi adamım da bir tek lan lafına ayar oluyorum". Marcao'nunki de o hesap belki sus işaretine delleniyorbiri idmanda sus işareti yapar da sıkıntı çıkar diye kenarıya çekmişler.
Hastaneye girince duvardaki hemşireye dalmıyordur inşPardon'da Ferhan Şensoy'un bir repliği vardı. Komutana neden kafa attığını soruyorlar lan dediği için diyor. "Amirim çok iyi adamım da bir tek lan lafına ayar oluyorum". Marcao'nunki de o hesap belki sus işaretine delleniyor
Pardon'da Ferhan Şensoy'un bir repliği vardı. Komutana neden kafa attığını soruyorlar lan dediği için diyor. "Amirim çok iyi adamım da bir tek lan lafına ayar oluyorum". Marcao'nunki de o hesap belki sus işaretine delleniyor
Android app de sorun yok, baktim simdi. Ama ilk mesaji duzenledim.Mobil app de bu resimler kırık çıkıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
konu biran önce kapanacak mesela.Hızlı olunca eline ne geçicek?Sonuçta tüzüğe uygun şekilde hareket ediliyor.
bu konu sene sonuna kadar konusulur marcao kalırsakonu biran önce kapanacak mesela.
Kapanmaz daha tff ceza vericek, her şartta 1 ay yok zaten takımda.Usulune uygun hareket ediyoruz, ben ceza verdim bitti gitti olmaz, savunma verecek tabii olarak, adama 100 bin euro ceza kesecez az buz bir rakam değil.konu biran önce kapanacak mesela.
Kerem'in yerinde olsam, bu olaydan sonra, vazgeçmek bir yana, aha da şöyle bir dövme yaptırırdım.Benim asil merak ettigim bundan sonra Kerem bir baska takim oyuncusuna yine el kol-sus isareti yapmaya cesaret edebilcek mi![]()
Yapar.Benim asil merak ettigim bundan sonra Kerem bir baska takim oyuncusuna yine el kol-sus isareti yapmaya cesaret edebilcek mi![]()
Yine biri saldirmaz insallah yoksa takimi sabote ettigini dusunecemYapar.