Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pedri kaç gayme alıyorBarcelona'da Pedri diye 18 yasinda bir cocuk var, son 1 sene icerisinde 70 kusur mac yapmis ben daha zam yapilmasi gerektigi haberleri gormedim duymadim. Malum ekonomik olarak zor gunler de geciriyor Barcelona, ayni bizde oldugu gibi. Yani buna ragmen bizde Kerem'e neye gore zam yapilmasi gerekiyormus kimse makul bir sebeple anlatamiyor. Bu sezon bir bitsin sonra oturup konusulur. Hemen de pat diye 7-8 milyon TL verilmemeli bana kalirsa. Bidaki sozlesmesinde iyilestirilme yapilir ve 4 milyon TL seviyesine cikartirsin mesela.
Barcelona'da Pedri diye 18 yasinda bir cocuk var, son 1 sene icerisinde 70 kusur mac yapmis ben daha zam yapilmasi gerektigi haberleri gormedim duymadim. Malum ekonomik olarak zor gunler de geciriyor Barcelona, ayni bizde oldugu gibi. Yani buna ragmen bizde Kerem'e neye gore zam yapilmasi gerekiyormus kimse makul bir sebeple anlatamiyor. Bu sezon bir bitsin sonra oturup konusulur. Hemen de pat diye 7-8 milyon TL verilmemeli bana kalirsa. Bidaki sozlesmesinde iyilestirilme yapilir ve 4 milyon TL seviyesine cikartirsin mesela.
Yaklasik 1 milyon euroPedri kaç gayme alıyor