Galatasaray Youssouf İçin Resmi Teklif Yaptı!

Bu transferi hocanın yaptırdığını sanmıyorum, şu an Abdurrahim ve Mustafa Cengiz hocaya sormadan ve onun haberi olmadan transfer yapıyor. Ona bir komplo kurma ve ayağını kaydırma peşindeler.
O zaman en azından sergen gibi yapıcak ve alındığı zaman ben aldırmadım diyicek dedikoduya mahal vermeden

herkes iyi bişey olduğunda nemalanma kötü bişey olduğunda kaçma derdinde

emre utkucanda bi ara gstvye çıkıp tutmuş bütün oyuncuları kendisinin tutmayanlarıda mancininin aldırdığını söylemişti

şimdi bu şabanı alıcaklar tutarsa transfer başarısı tutmazsa hoca ben aldırmadıma getiricek apoyla yönetim hoca alabilirsiniz dedi diyicek

sıkıldık artık bu durumdan tebrik edeceğimizide eleştireceğimizide en baştan bilelimki kabı görünce şekil almaya kalkmasınlar

Kardeşim buna 3 m verecek paranıza varsa irfan için 2m kiralık 6m zorunlu satın alma yapsana. Yaptığınız hiçbir şey mantıklı değil.

O zaman en azından sergen gibi yapıcak ve alındığı zaman ben aldırmadım diyicek dedikoduya mahal vermeden

herkes iyi bişey olduğunda nemalanma kötü bişey olduğunda kaçma derdinde

emre utkucanda bi ara gstvye çıkıp tutmuş bütün oyuncuları kendisinin tutmayanlarıda mancininin aldırdığını söylemişti

şimdi bu şabanı alıcaklar tutarsa transfer başarısı tutmazsa hoca ben aldırmadıma getiricek apoyla yönetim hoca alabilirsiniz dedi diyicek

sıkıldık artık bu durumdan tebrik edeceğimizide eleştireceğimizide en baştan bilelimki kabı görünce şekil almaya kalkmasınlar

İroni yapıyorum, Abdurrahimle başkan hocadan habersiz tuvalete gitmez muhtemelen. Diagne transferini Terim yaptırmadı diye inat ediyor millet o yüzden yazdım. Hocanın bütün listesi yurtiçinden işte öbürü de eski oyuncumuz Onyekuru, kendi de söylüyor zaten. O yüzden yazdım.

Ya bizim taraftar kitlesi kanser kitle ya arkadaş hem isim yapmamıs genç adam bulun diyorlar adamı 1 kere izlemiş gelmiş buraya çöp diyor

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeşim Yunus biz isim yapmamış isimlere milyonlar bayılmasına karşıyız. 500 bin avro versen forumun geneli itiraz etmez. Ama 1 Fener maçında iyi oynadı diye bir adama 3 milyon ve sonraki satıştan yüzde 20 verilmez.

Bu yönetim ne ayak ? Cidden ben bunların topluca fenerli olduğundan şüphe duymaya başladım artik

yönetim ne kadar rezilse transfer işlerinde fatih terim' de bir o kadar rezildir. tr ligi dışında takip ettiği, ilgilendiği tek bir oyuncu bile olduğunu düşünmüyorum.

Pas yuzdesi düşük onun dışında kotu degil
20210116_135609.webp
20210116_135626.webp
20210116_135652.webp
20210116_135709.webp

Kardeşim Yunus biz isim yapmamış isimlere milyonlar bayılmasına karşıyız. 500 bin avro versen forumun geneli itiraz etmez. Ama 1 Fener maçında iyi oynadı diye bir adama 3 milyon ve sonraki satıştan yüzde 20 verilmez.
Hele hele şu imkansızlıkta,transfersizlikten parasızlıktan iflahımız sevilmişken yine gidip ligden birine hemde 3 m,hemde satıştan payla almaya çalışmak sıkıntı olan şey

Gerçekten de bi fener maçında ıyi oynamış diye mı istedi hoca bu kadar basit yani demi futbol? Bir çok takım istiyor hepsi fener maçından dolayı mı dersin? Abi potansiyel var potansiyel 3 m euroya alırsın 20 milyona satarsın bu işler böyle 500bine artık porto bilmem neler bile bulamıyor

Gerçekten de bi fener maçında ıyi oynamış diye mı istedi hoca bu kadar basit yani demi futbol? Bir çok takım istiyor hepsi fener maçından dolayı mı dersin? Abi potansiyel var potansiyel 3 m euroya alırsın 20 milyona satarsın bu işler böyle 500bine artık porto bilmem neler bile bulamıyor

Yunus eğer bu adamın ismini Fener maçına kadar bizim scoutlardan bir tanesi biliyorsa ben adam değilim bak açık ve net söylüyorum.

Etebo'yu da beğenmiyorduk. Bence bu adam genelleme dışı değerlendirilebilir. Hiç iyi bir transfer olmayacak.
Ben sadece bizim maçta izledim. Seviye atlayabilir gibi geliyor. Hani boş değil gibi gördüm. Aldı iseler destekleriz ama hala almadıysak gelmesin.

Geri
Üst Alt