Galatasaray Youssouf İçin Resmi Teklif Yaptı!

Yunus eğer bu adamın ismini Fener maçına kadar bizim scoutlardan bir tanesi biliyorsa ben adam değilim bak açık ve net söylüyorum.
Abicim 3 milyon euro vereceğimizi kim söyledi kıytırık basın mı? Inaniyor musun diyelim inandın paramız mı var verecek? Ben sana soyluyeyim nasıl olacağını 1 m artı oyuncu basina inanıyorsan banada inan. Benim dediğime okey misin?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu işi beceremeyeceksen bu işten anlayan adamları getireceksin.Ama yok bunlar öyle hain ki göstere göster bile bile aynı hataları bin defa yapıyorlar.

yönetim ne kadar rezilse transfer işlerinde fatih terim' de bir o kadar rezildir. tr ligi dışında takip ettiği, ilgilendiği tek bir oyuncu bile olduğunu düşünmüyorum.
Konuşurken scout ekibimizde scout ekibimiz gelen ve ismi geçen isimlere bakıyorumda nerde bu muhteşem scout ekibi luyi tam maliyet açısından scout tanımına uymuyo 1 marcao var hadi luyiyide sayalım 2 onun dışında her transfer rezil nerdeyse

Güray
Semih
Emre ç
Ekici

efsanelerin ismi değişiyo ama şekil değişmiyo

Aytaç
Salih
Hashüs

bıktık yaw seri onyekurudanda adamların oynamadan ismi eskidi

tamam bu oyuncu alınmak isteniyorsa alınsın ama öncelikle esas forvet, kanat, irfan zorlanmalı. elzem olmayan adamları alıp eldeki kısıtlı parayı veriyoruz sonra 1-2 milyon veremediğimiz için ana sorunları çözemiyoruz

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 vermiş olsak şimdiye almıştık demi

Mehmet kardeşim bende diyorum ki 500 bin euro yeterli.

1610795362691.webp

Sonrada neymiş 48 transfer yapmışız. Gazetecileri gazeteci değilki ülkede. İnsan sorar yapılan transferlerin kaç tanesi katkı verdi?

Geri
Üst Alt