Galatasaray'a Adanmış Bir Hayat: Fatih Terim 68 Yaşında

. Ben Terim'in futbolculuğuna denk gelmiş yaşta bir adamım. Sen kimsinde benimle bu üslupla konuşabiliyorsun
İlk mesaj da ki üslubum de ne varmış? Sen gelip bana hakaret ettin sütünü iç bilmem ne diye . Bende süt içip yatacak yaşta değilim 34 yaşındayım. İlk gelip direk o üslüb ile yaklaşmasan bende o şekilde yaklaşmazdım. Bence mesajları tekrar oku kim nerede ne zaman hakaret etmiş.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyiden iyiye Wenger’in son dönemki Arsenal’i gibiyiz.

Galatasaray’a adanmış bir hayat ama her fırsatta da dışarı kaçmaya çalışılan bir hayat. (Fiorentina, milli takım vs.)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muazzam bir video, en samimiyetsiz mancini. Mourinho ve rui

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E-iQLyvWUAESrxw

Allah uzun ömürler versin hocam kalbimdeki yerin hep ayrı olacak. İyiki Galatasaray lısın. Başka bir takımlı olsaydın vallahi çok kıskanırdım. Sadece Galatasarayın değil türk futbolunun efsanesi. ❤️💛

Allah uzun ömür versin hocam iyi ki doğdun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah sağlıklı huzurlu zaferlerle dolu ömürler versin. Ne olursa olsun seninle başarılı olmak ayrı güzel belki de bundandır isyanımız.

O zaman boş yapmayacaksın muhim olmayan insan felan diye. Sütünü içirtirim sana merak etme. Hadi boş yapma kalbimi kıracakmış ilk başta efsanen olan bir adama böyle yazmamayı öğreneceksin. Seversin sevmezsin gelip burada neden üstte tutuyorsun diye ağlamayacaksın. Yeter arkadaş sizle mi uğraşacağız sürekli. Masanın üstüne çıkıp tepinsenizde bu adam Galatasarayin EFSANESİ EF-SA-NE !!!

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senden yaşça epey büyüğüm ve bu sebeple olgun davranmaya çalışarak yazabileceğim en sakin üslubla yazmaya çalışacağım.

Senin saygısız üslubuna hakettiğin cevabı vereyim derken forum hayatımın ilk banını yedim. Daha okuduğunu anlamadan birde insanları kategorize etme haddini gösterebilmişsin. Şu üsluba bir bak. Sen bunları bu güvenli ortama sığınıp klavye başında kolayca yazabiliyorsun, karşında duruyor olsam bunları zaten yazamazsın. Dilersen bunun sebeblerini sana özelden izah ederim.

Ben Terim ile büyümüş onunla en büyük sevinçleri ve hayalkırıklıklarını da yaşamış bir adamım. Branşım farklı da olsa sporun içinden geliyorum, spor kulüplerinde yöneticilikler de yaptım.

Uzun bir süredir Terim'in artık bırakması gerektiğini söylüyor ve onu eleştiriyorum. Ama ona saygısızlık yaptığım hakaret ettiğim tek bir mesajım yok. Beni bir mesajımdan katagorize edip "Terim düşmanı" diye nitelendirmeye kalkıştın oradan da kendince aldın yürüdün. Böyle bir konumda ve hadde değilsin. Mesajımı beğenmediysen okur geçersin, bir saygısızlık olduğunu düşünüyorsan da önce bir doğru okursun sonra da raporlar geçersin. Ama alıntı yapıp ukalalık yaptığın için seni aynı ukalalıkla uyardım. Sonraki yazdığın şu seviyesiz mesaja hakettiğin üslupla cevap verince de editleyip beni banladılar.

Boldladığım kısıma gelince bu daha okuduğunu anlayamadığının kanıtı. Mühim olmayan Terim değil, onun bilmem kaçıncı yaşgününün kutlanması başlığının üç gün üç gece sürmesini absürd bulmamdı. Doğum günü tek bir gündür. Transferin son günleri ve 6 numaramız yokken bu konu mühim gelmedi mevzu buydu.

Senin bu mesajın yüzünden o gün telefonu kırıyordum ve transferin son günlerinde foruma girmektende mahrum kaldım. Sana verdiğim ve hakettiğin karşılıkta silindiği için sinirim hala geçmedi. Seni affetmiyorum. Bir daha beni alıntılamanı istemiyorum. Bu saatten itibaren bu hatayı tekrar edersen seninle bir sonraki seviyeye geçerim.

Bunu okuyan renkdaşlarıma da verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt