- 10 Nisan 2013
- 58.916
- 42.271
- 3.943
Bize yedirmemek için her şeyi yaparlar geçelim. Zaten katılsak bile averaj takımı oluruz oralarda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten Şampiyonlar ligine neden katılıyoruz?...çıkabilirsek bir iki tür atlayalım ve reklam gelirlerinden iyi para alalım diye...bu ligdede oradakinden daha iyi para var ve bir kaç seneye belki neredeyse bütün borçlar sıfırlanabilecek kadar....Bize yedirmemek için her şeyi yaparlar geçelim. Zaten katılsak bile averaj takımı oluruz oralarda.
zaten Şampiyonlar ligine neden katılıyoruz?...çıkabilirsek bir iki tür atlayalım ve reklam gelirlerinden iyi para alalım diye...bu ligdede oradakinden daha iyi para var ve bir kaç seneye belki neredeyse bütün borçlar sıfırlanabilecek kadar....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Zaten öyle olacak Eurolig'de olduğu gibi.O yüzden takım sayısını fazla tutup belli bir kalite ve standartlarlara ulaşmayı hedefliyolar.Böyle bir deneyimleri de var.Zaten çeşitli ülkelerden çeşitli takımlarin adının geçme sebebi bu diye düşünüyorum.Kabul eden elit takım sayısına göre ön eleme ya da B Ligi kurulur.10 milyar Euro'nun konuşulduğu bir ortamda zaten altyapı hazırdır...Bir de UEFA organizasyonunu tercih eden arkadaşlar var,bu takımlar çekildikten sonra artık o eski "Şampiyonlar Ligi"parası, sponsorluğu zaten olmaz.4 büyüklerin Süper Lig havuzundan çıkmasi gibi düşünün.Geri kalan takımların oluşturduğu havuz zaten gelir getirmez.O yüzden bunun tartışılacak bir tarafı yok aslında.Tartisan arkadaşlar da mali yönünü değil romantik yönünü esas alıyor diye düşünüyorum.Ben olsam super league A
Ve super league B kurardim
2 Tane 20 takim Lig
4 tane küme düser 4 tane yukariya cikar
Ben olsam super league A
Ve super league B kurardim
2 Tane 20 takim Lig
4 tane küme düser 4 tane yukariya cikar
Lan bizi ne yapsinlar. Ne başarımız var Avrupada son yillarda. Bazilarimiz hala kendisini dev aynasinda gormekte. Taraftar potansiyeli falan hikaye. Karaborsa ve iptv den cikmayan taraftarin potansiyeli ne olacak bu lig icin
O parayla kendi ligimizi kurariz.Hayal bile kurmanıza gerek yok federasyon hayat da izin vermez...
Minicik bi ihtimal dahi yok ... burakın uefa ayağını yerel yönden stadı dahi kullanılamazlar o kadarını diyeyim.....
Ha klubü hollanda ya taşıyıp bişeyler yapabiliyorsan o başka
İçimizden geçerler ama paraya bakar iyi para verirlerse neden olmasın gerçi 250 m euro verseler bile gene çar çur eder o kişi
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
parayı ilk 15 takım bölüşür biz sadece prestij için gideriz gidersekBiz de elit olacağız ya işte kardeşim oradan gelen parayla daha iyi oyuncular alacağız. Alt yapımızdan daha iyi oyuncular çıkartıp pazarlayacağız. Tek yapılması gereken oradan gelen yüksek meblağdaki parayı doğru yönetebilecek yöneticileri, başkanı falan çıkartmak. Neden soruna gelince Türkiye'de başka hangi takımın Galatasaray kadar sayıca fazla ve duyarlı fanatik taraftarı var? Etrafımdaki sözüm ona çoğu Beşiktaşlı lafa gelince Beşiktaşlı zengin olmasına rağmen adam ömrü hayatı boyunca statta bir maç bile izlememiş, digitürke para vermektense kaçak yayın izlemeye çalışan, bir kez bile takımının mağazasına gidip bir iplik bile almamış, hatta bazıları takımın ilk 11'ini say desen zorlanacak tipte insanlar. Sayı da önemli değil yani kalite önemli. Bizdeki asgari ücretle çalışan işçi bile yırtık ayakkabısıyla gidip Galatasaray store'dan çorap alıyor. Sadece Beşiktaş için değil, Fenerbahçe için de durum öyle. Aramızdaki fark bu yani.
Oyle birseyse kalsın. Hem para alamayacağız hemde ortalık mali olacagiz. Ne emebiliyoruz ne gomebiliyoruzparayı ilk 15 takım bölüşür biz sadece prestij için gideriz gidersek
parayı ilk 15 takım bölüşür biz sadece prestij için gideriz gidersek
yok yav bir 15-20 ateşlerler, sen de naptın.
perezin çaycısından duyumOyle birseyse kalsın. Hem para alamayacağız hemde ortalık mali olacagiz. Ne emebiliyoruz ne gomebiliyoruz
taraftar sayın ve dünyadaki bilinirliğin.O kadar elit takım var alınmayan bizi neden alsınlar
perezin çaycısından duyum