Galatasaray'a Avrupa Süper Ligi Yolu Gözüktü!

Türkiye Ligi'nden cikiyor muyuz şimdi iyi oldu şaibeli hakemlerin yönettiği ligde olmamamız

Oyuncu neden sana gelmesin dünyada 20 tane takım istediği oyuncuyu alacak en kötü istediğin her türlü genci vs alırsin hacim düşünsene salak fbli bjkli rakibin değil ya onlarla mı uğraşacaksın ülke zaten berbat durumda her sene 400 m euro girdiğini düşün ülkenin ekonomisini bile düzeltir bea

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
400 milyonu bize yar edeceklerini bi kere hiç sanmıyorum. Taş çatlasın 50-60 milyon euro net girdimiz olur. Oyuncu neden bize gelmesin? İddiası olmayan kulübe neden gelsin? Sene 2000 değil dev aynasında görmeyelim kendimizi. Talip olduğun oyuncu en kötü Milan'a gider gençse Arsenal'e gider. Yerelden alacaksan oyuncuyu ona bişey diyemem tabi

Fenerasyona dönen süper ligden çıkarsak neden olmasın! Bizim kuruluş amacımız da bu değil mi

Türk olmayan takımları yenmek
Normalde lig hafta sonu + bu hafta ici planlanmisti. Federasyonlar sizi ligden atariz diye ültimatom getirdiler.
Fifa Oyuncularinizi DK vs. Almayiz dedi
Perez kendi DK mizi kurariz dedi xf

Valla ben isterim bu ligde oynamayı. Boka batmış, fenerli kurulların cirit attığı leş oğlu leş bir ligde mücadele edeceğime burada averaj takımı olurum bundan çok daha onurlu

Teklif gelirse değerlendirilmeli. Öncelikle pandeminin bitmesi lazimn yoksa TW başında istenen etkiyi yakalayamaz. Stadlarin dolu oldugi zaman duzenlenmeli.

Ülkemizde de Kulüpler Biriliği'nden konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. İşte o açıklama;

"Avrupa futbolunun bütünlüğüne düzeltilemez bir darbe vuracaktır. Kulüpler Birliği, futbolun ruhunu yerle bir edecek bu talihsiz fikre karşı UEFA ve paydaşlarının yanındadır."

hmm demek ki iyi bir şeymiş.

Ben kesinlikle isterim. İleride bu lig büyüyecektir. Para büyük.

yalandir umarim

Düşüncesi bile bize oyun oynayanları titretir. Tüm düzenin aleyhimize kurulduğu düzenden çıkmak müthiş olur. UEFA ve FIFA da bu takımlar olmadan bir halt edemez. Kulüpler geri adım atmazsa en önemli organizasyon olur. Şimdiden rengimizi belli edip yerimizi almalıyız.

Akşam uyandığımda en azından bunu koz olarak kullandığımızı görürüm umarım.
Ya da anlaşamazlarsa ve bu ligdekilerinde, pis düzenin de bize karşı tavrından ötürü davet gelmesi halinde bu lige gideceğimiz haberini....

Hak ettiğimiz yerler şahsen. Ne MT umurumda ne de diğerleri.
Bu ligde kıymetimizi bilmeyip hep kuyumuzu eşelediler.
GS olmasa bla bla diyorlardı, salsınlar da çıkalım. Herkes huzura ersin, en çok da biz.
Belki birkaç sene üzülür ederiz ama belimiz doğruldu mu illa ki oraya da farklı heyecan gelsin diye bize de istediğimiz sıra gelecektir.
Tabi anlaşamazlarsa böyle olur. Allah var ya istemiyorum, böyle bir şey olsun, bizi kurtarsınlar istiyorum.
Tam hayallerimizin ve amacının da bize uygun olduğu bir organizasyon. Şikeli ve kurgulu çöp ligden katbekat iyidir.

Ülkemizde de Kulüpler Biriliği'nden konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. İşte o açıklama;

"Avrupa futbolunun bütünlüğüne düzeltilemez bir darbe vuracaktır. Kulüpler Birliği, futbolun ruhunu yerle bir edecek bu talihsiz fikre karşı UEFA ve paydaşlarının yanındadır."
tabii istemezler oraya kendi hakemlerini ve yöneticilerini sokamayacaklar da ondan

Geri
Üst Alt