Galatasaray’a Duran Top Antrenörü: Sargon Duran

1665401746901.webp

4 tane duran toptan gol bekliyorum kayseri macinda

bunu sezon öncesi kampinda yapamadik mi?

su anda sezonun icindeyken ciddi sekilde calisamazsin gibi pek

Takım boyu aşırı düşük bizde en etkili korner organizasyonu ön direkte biri bekleyecek arkaya aşıracak. Fener bir ara Gökhan Gönül ile yapıyordu ona benzer.

Duran top becerisini öğretecek adam bunu nerde öğrenmiş acaba, okulumu varmış ? Varsa TD ler neden öğrenmemiş ?
Liverpool un taç antrenörü var, klopp bilmiyor mu taç kullansırmasını. Bu bizim kanayan yaramızdı umarım başarılı olur.
Uzun yıllardır şöyle geriden gelip laps diye kafayı vurupda gol attığımızı hatırlamıyorum.
En son hatırladığım lyon dan gelen cris vardı o atmıştı

Liverpool un taç antrenörü var, klopp bilmiyor mu taç kullansırmasını. Bu bizim kanayan yaramızdı umarım başarılı olur.
Uzun yıllardır şöyle geriden gelip laps diye kafayı vurupda gol attığımızı hatırlamıyorum.
En son hatırladığım lyon dan gelen cris vardı o atmıştı
Eleştirmek için söylemedim. Geldiğine bende memnunum. Sadece nasıl uzman olduğunu merak ettim.

İnşallah bir degisim yaşayabilir bize

duran top antrenörlüğü aile mesleği belli ki. hayırlı olsun

Sanılanın aksine duran topları çok kötü kullanıyoruz sadece kullanma değil duran top kullanılırken oyuncular nerede duracağını bile bilmiyor
Ezbere iş yaptigimiz için duran toplardan gelen toplara dokunamiyoruz bile

Soyisim şakası yapılmış üzgünüm. Ben yapacaktım. Duran top şakası yapmayın ama midyatli kardesime

duran topları kötü kullanıyorduk, faydalı olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt