Galatasaray’a Duran Top Antrenörü: Sargon Duran

Yunus ve Kerem’e bunun Türkçesini anlatsın.

bu antrenoru de ekibe dahil etsinler

Yaşasın!..1.66 lık Torreira ve 1.69 luk Mertens ile rakipleri gole boğacağız demek.

Ağa bu ne saçma is
Nesi saçma haftada 1 antrenman yapıyoruz zaten ayda toplam 4 günlük çalışma için 26 gün boşuna burda niye dursun

Duran:hocam geliyorum bundan sonra beraberiz
Okan:yok gelme pek antrenman yapmıyoruz yaparsak çağırırım seni
Duran: ok

Duran topta danışmanlık hizmeti alıyoruz xd

Futbolcuların boyunu uzatma gibi bir yeteneği de varsa baya faydalı olur. Yoksa zaman kaybı. Hobit gibi takımız kim kafa vuracak

La adamlar iyi bi şey olsun diye yapmışlar onu da elestirmeyin

ben de diyorum bunun tipi bizim ülke insanına benziyor diye. mardin kökenliymiş, süryani ya da ezidi kökenli herhalde ismine bakılırsa

Burhan Can Terzi: “Galatasaray’ın yeni duran top antrenörü Sargon Duran, Avusturyalı ama aslında kökeni Mardin, Midyat’a dayanıyor.”

“Galatasaray’ın yeni duran top antrenörü Sargon Duran, ilk antrenmanda özellikle taç hamleleri üzerinde çalışmalar yaptırdı.”

“Galatasaray’ın yeni duran top antrenörü Sargon Duran’ı, Okan hocanın daha önce yardımcılığını yapan Ekrem Dağ önerdi. Araştırmalar sonucunda Duran, takıma dahil edildi.”

Burhan Can Terzi: “Galatasaray’ın yeni duran top antrenörü Sargon Duran, Avusturyalı ama aslında kökeni Mardin, Midyat’a dayanıyor.”

“Galatasaray’ın yeni duran top antrenörü Sargon Duran, ilk antrenmanda özellikle taç hamleleri üzerinde çalışmalar yaptırdı.”

“Galatasaray’ın yeni duran top antrenörü Sargon Duran’ı, Okan hocanın daha önce yardımcılığını yapan Ekrem Dağ önerdi. Araştırmalar sonucunda Duran, takıma dahil edildi.”

Bravo dagberg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anladığım kadarıyla duran top antrenmanlarını Zoom aracılığıyla yapıcaz hoca da Topçulara WhatsApp dan taktik falan atacak.

Ali Sami Yende maç esnasında skorboarda canlı bağlantı da düşünülebilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Coştur bizi Duran emmi

Seminer gibi düşün. Çoğu sadece bir takım için çalışmıyor. Örneğin Liverpool’un taç antrenörü. O da farklı takımlara çalışıyor.

Oyuncuların boyuna takılanlar var. Saçmalık.
Benim anladığım adam senede 1-2 uğrayıp gidecek😄 halbuki haftada bir günde olsa çalışılsa çok farkedecegine eminim. Hem savunmada hem atakta

Duran topu iyi kullanmanın sadece uzun boyla alakası olduğunu zanneden arkadaşlar var. Diagne, luyindama gibi izbandud gibi adamlarımız varkende gol atamıyorduk.

Arao'nun boyu 1.80 ama duran toplarda tehlike yaratıyor, Gökhan gönül sayesinde kaç tane gol attı fener.

İyi çalışılmış bir duran top organizasyonu ile gol atabilirsin

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Save a Duran top:/

Bu mizahi sadece oldlar değil, ciddi IQ ve old olma kombinasyonu sağlayan renktolarimiz anlayabilir ancak :/

Geri
Üst Alt