Galatasaray‘a Portekizli Sportif Direktör İddiası!

Luis Campos olsa ne olucak ki ? Veya Monchi gelse ne olucak ? Elinde 4 Türk oynatma zorunluluğu var rezalet sistemde ne kadar başarılı olucak. Belki elimizdeki futbolcuların satışına faydası olur

O isler 2023 yilindan sonra degisebilir. Tabi varsayima gore is yapilmaz

Daha önce bir Youtube yayınında Serkan Korkmaz "Ligimizdeki olanlardan sonra Galatasarayın hala Portekizli biriyle görüşmesi çok mantıklı mı adını vermeyeyim şimdi filan demişti"

Ben o zaman Fatih Terim sonrası teknik adam için görüşüyorlar sanmıştım ama Sportif Direktör için olabilir o bahsettiği görüşme. Burda da Portekizli Sportif Direktör denilince tanıdığım bildiğim bir Luís Campos var ama ikna edilebilir mi ? Adam Monaco da Real de Lille de filan istediği bütçeler ile çalışmış hayatı boyunca maddiyat ile uğraşmak zorunda kalmamıştır

Şimdi bizim transfer yapmaya doğru düzgün bütçemiz yokken Luís Campos nasıl ikna edilir emin değilim, büyük ihtimalle o değildir

Özgür Işıtan Gün, Florya'da 2.Abdürrahim olmayacaksa denenebilir.

Olm uzundur yoktun
Geldin yoruma bak
….
Hollanda basinindaki haberlere baktim. Ortada bir karalama kampanyasi var gibi daha cok. Rezan Epözdemir bir kac gün sonra yine aciklamalar yapacakmis. Birileri B.Elmas'i yemeye calisiyor.

Hollanda basinindaki haberlere baktim. Ortada bir karalama kampanyasi var gibi daha cok. Rezan Epözdemir bir kac gün sonra yine aciklamalar yapacakmis. Birileri B.Elmas'i yemeye calisiyor.
Terim fermanı verdi murph
Elması bitireceğiz ama öyle böyle değil
Işıtandan ne köy olur ne kasaba

Terim fermanı verdi murph
Elması bitireceğiz ama öyle böyle değil
Işıtandan ne köy olur ne kasaba
Fortuna Sittard gibi kimsenin bilmedigi bir takim 1.ligde oynuyor orada öyle veya böyle. Simdi puan tablosunu paylasiyorlar küme düsüyorlar diye Isitan'i kötülemek icin. Bütcesine ve kadronun kalitesine bakilirsa ortada anormal bir durum yok.

Geri
Üst Alt