Galatasaray'a Sürpriz Yerli Sponsor İddiası

Bir tane adam gibi Galatasarayli is adamı yok. Yazıklar olsun.

Bence Köfteci Ramiz olacak sponsor

* LG G2 Tapatalk *

Parası iyi olsun da, Bim bile olsa farketmez.

Oha lan kütahya seramike kadar düştük mü ?

Emirates-->Samsung-->Gazprom-->Socar-->Kütahya Seramik
Siz markaya ne bakıyorsunuz anlamıyorum ki..Kim iyi parayı verirse o hakeder formanın üstünde olabilmeyi..Eğer Hacı Şakir Emiratesden fazla para veriyorsa Hacı Şakir > Emirates benim için..

Siz markaya ne bakıyorsunuz anlamıyorum ki..Kim iyi parayı verirse o hakeder formanın üstünde olabilmeyi..Eğer Hacı Şakir Emiratesden fazla para veriyorsa Hacı Şakir > Emirates benim için..

Oldu. Orkid fazla para veriyorsa o mu olsun anlamadım şimdi ?

Oldu. Orkid fazla para veriyorsa o mu olsun anlamadım şimdi ?
Kütahya Seramikle Orkid ne alaka ya..Karşılaştırmayı ancak bu kadar abartırsın..Parayı kim fazla verirse o olmalı sponsor..Samsung göze hoş gelse bile biri 3 milyon euro teklif ederken diğeri 7-8 koyarsa Samsung istediği kadar dünya markası olsun hiçbir kıymeti kalmaz..

Kütahya Seramikle Orkid ne alaka ya..Karşılaştırmayı ancak bu kadar abartırsın..Parayı kim fazla verirse o olmalı sponsor..Samsung göze hoş gelse bile biri 3 milyon euro teklif ederken diğeri 7-8 koyarsa Samsung istediği kadar dünya markası olsun hiçbir kıymeti kalmaz..

Hayır sen sabun markasını kullandın yukarda ben de ona istinaden yazdım.

Samsung mu olsun Gazprom mu diye tartışırken gelinen noktaya bak.

Konuda yazanlari hakikaten anliyamiyor. Kufur mufur hakaret olmadikdan sonra ne yazarsa yazsin. Onemli olan gelecek para degilmi?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sponsorsuz devam edecegimizi dusunuyorum,belki cl maclari icin 6 maclik bi sponsor bulunabilir.

Geri
Üst Alt