- 12 Temmuz 2009
- 60.913
- 24.282
- 3.138
yalan oldu benim bildigimte allaaaam yaaa
asdfghjklşşi
gazprom ne oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan oldu benim bildigimte allaaaam yaaa
asdfghjklşşi
gazprom ne oldu?
Siz markaya ne bakıyorsunuz anlamıyorum ki..Kim iyi parayı verirse o hakeder formanın üstünde olabilmeyi..Eğer Hacı Şakir Emiratesden fazla para veriyorsa Hacı Şakir > Emirates benim için..Oha lan kütahya seramike kadar düştük mü ?
Emirates-->Samsung-->Gazprom-->Socar-->Kütahya Seramik
Siz markaya ne bakıyorsunuz anlamıyorum ki..Kim iyi parayı verirse o hakeder formanın üstünde olabilmeyi..Eğer Hacı Şakir Emiratesden fazla para veriyorsa Hacı Şakir > Emirates benim için..
Kütahya Seramikle Orkid ne alaka ya..Karşılaştırmayı ancak bu kadar abartırsın..Parayı kim fazla verirse o olmalı sponsor..Samsung göze hoş gelse bile biri 3 milyon euro teklif ederken diğeri 7-8 koyarsa Samsung istediği kadar dünya markası olsun hiçbir kıymeti kalmaz..Oldu. Orkid fazla para veriyorsa o mu olsun anlamadım şimdi ?
Kütahya Seramikle Orkid ne alaka ya..Karşılaştırmayı ancak bu kadar abartırsın..Parayı kim fazla verirse o olmalı sponsor..Samsung göze hoş gelse bile biri 3 milyon euro teklif ederken diğeri 7-8 koyarsa Samsung istediği kadar dünya markası olsun hiçbir kıymeti kalmaz..
Sabunla Orkidi ben ilişkilendirmedim..Pardon...Hayır sen sabun markasını kullandın yukarda ben de ona istinaden yazdım.
Sabunla Orkidi ben ilişkilendirmedim..Pardon...
Parası iyi olsun da, Bim bile olsa farketmez.