Galatasaray'a Teknik Direktör Önerileriniz

Şu eldeki kadro hızlı hücumlarla, direkt paslarla on numara top oynar. İki saat saçma sapan top çeviriyoruz. Tiki takaymış. City maçlarını izlerken bile gına geliyor. Top bir an önce Mahrez, Grealish gibi topçulara gelsin diye dua ediyorum.
Aynen oyle citynin oyunu bile zevkli değil.

Pas oyunu oynayacağım diyorsun ama Kerem, Oğulcan, Berkan, Taylan bu adamlar pas oyuncusu değil. Stoperlerin Marcao dışında oyun kurucu değil. Forvetlerin keza öyle. Mustafa bir nebze pivot, mücadeleci ama pas oyuncusu değil, Diagne pivot santrafor. Senin elinde Selçuk, Drogba, Sneijder, Hamit, Melo, Riera, Chedjou yok artık. Bu adamlarla pas yaparsın, topu tutarsın ama mevcut kadro genç, dinamik, tempo takımı. Bu takımın gol sorunu da yok bence. İllaki bu oyuncularla skoru yakalarsın, önemli olan iyi savunma yapabilmek.

Pas oyunu oynayacağım diyorsun ama Kerem, Oğulcan, Berkan, Taylan bu adamlar pas oyuncusu değil. Stoperlerin Marcao dışında oyun kurucu değil. Forvetlerin keza öyle. Mustafa bir nebze pivot, mücadeleci ama pas oyuncusu değil, Diagne pivot santrafor. Senin elinde Selçuk, Drogba, Sneijder, Hamit, Melo, Riera, Chedjou yok artık. Bu adamlarla pas yaparsın, topu tutarsın ama mevcut kadro genç, dinamik, tempo takımı. Bu takımın gol sorunu da yok bence. İllaki bu oyuncularla skoru yakalarsın, önemli olan iyi savunma yapabilmek.
Vitor ne diyor? Arkayı sağlama alayım 3 stoper + Gustavo 4 tane geride adamım var, bi de kenardan biri koşunca arkayı götürürüm. Önde artık fizik gücümle rakip sahada bir şekilde kalırım sonra valencia mesut bişeyler yapar

Sergen ne diyor? Ön tarafa kaliteli adamları koydum arkaya ersin rıdvan 3.oyuncu da duruma göre kim eksikse. nasılsa ben önde oynarım hücumda serbestlik tanıyorum bastıra bastıra presle duran topla rakibi boğarım, ghezzal ortalar pjanic pas atar, nkoduou içeri kaçar veya arka direkte larin'le yazarım.

fatih hoca desen geriden pasla çıkayım hatta pas yapa yapa topu içeri atayım gibi bişey görünüyor. Kalecisi 2 kişiyi çalımlıyor, sürekli geriye pas verme merakı falan sadece bizde var. bizim kadar yavaş ve ağır çekim oynayan yok. duran top desen hak getire. Rastgele iyi orta gelse bile kafa vuramıyoruz yani biz ne oynarız nasıl atarız belli değil. morutan 45 dk oynatılıyor nedense

Pas oyunu oynayacak kadroyu geçtim hocanın bu oyunu oynatacak kreatif ekibi yok,kendinde bu işe ilmek ilmek saatlerce kafa patlatacak heves ve enerji yok. Bizim kadromuzdan evvel teknik heyet uygun değil pas oyunu denen şeyi oynatmaya.

Bilmiyorum ama dusuk butceyle basarili olmus biri gelsin, profesyonel ekibiyle. Öyle ki bu ekip tac atisina kadar calistirsin takimi. Bizim kadar korner kullanip da gol atamamis takim varmidir? Resmen hyurekli nin dedigine geliyoruz. Sikisinca at kornere nasilsa bir tehlike arz etmiyor

Biktim pas pas pas, yok yani birsey olduguda yok. Muslera>taylan> stoper>sag/sol bek>taylan>stoper> muslera. Macin 65-70dksi böyle geciyor

Bu sene Okan ya da Ömer Erdoğan başarısız olurlarsa eğer sene sonu hemen bir alman hoca.

Şu eldeki kadro hızlı hücumlarla, direkt paslarla on numara top oynar. İki saat saçma sapan top çeviriyoruz. Tiki takaymış. City maçlarını izlerken bile gına geliyor. Top bir an önce Mahrez, Grealish gibi topçulara gelsin diye dua ediyorum.
zaten ligin şifresi de bu bence,az pasla hızla kaleye gitsek rahat rahat maç izleriz,türk takımları hızlı hücüma karşı defanslar afallıyor,yıllarca avrupada böyle yenilmedik mi zaten,pas oyunu anadolu takımının,türk takımının ekmeğine yağ sürmek demektir.

Önce bir Fatih Terim bıraksın da yeter ki,
Çağdaş Atan -> Kariyerinde TS ve BJK var, serbest durumda. Enerjisi yüksek.

Hamza Hamzaoğlu -> Eski futbolcumuz ve teknik direktörümüz. Birinci adam olamaz ama iyi bir YARDIMCI olabilir.

Kenan Koçak -> Stefan Kuntz'un yardimcisi oluyor

Okan Buruk -> Saglik sorunlari sebebiyle calismak istemiyormus bu sene

Tamer Tuna -> Kariyerine Galatasaray'da baslayip Trabzon ve Besiktas'ta devam eden eski futbolcu, yeni teknik direktör

Tayfun Korkut -> En fazla 2.adam olabilir, donuk bir 1.adama gerek yok bence.

Ünal Karaman -> Ligin dinamiklerini iyi bilen tecrübeli bir yerli hoca. Cok iyi bir yardimci olacagini düsünüyorum.

Kim gelse? Yabanci alinsa bile bence yanina bir yerli sart. Bosta bunlar var. Senol Günes esprisi yapilmasin...

yeni hoca baskı altında çalışabilen biri olmalı, Galatasaray gibi kulüpte bu çok önemli. yabancılardan su an aklıma biri gelmiyor, yerlilerden çağdaş ın oynattığı futbol hoşuma gidiyor. Ünal Karaman'ı da beğeniyorum, ateşli biri ve trabzonda hiç de fena değildi. Bize karşı antipatik de değil.

Çağdaş Atan -> Kariyerinde TS ve BJK var, serbest durumda. Enerjisi yüksek.

Hamza Hamzaoğlu -> Eski futbolcumuz ve teknik direktörümüz. Birinci adam olamaz ama iyi bir YARDIMCI olabilir.

Kenan Koçak -> Stefan Kuntz'un yardimcisi oluyor

Okan Buruk -> Saglik sorunlari sebebiyle calismak istemiyormus bu sene

Tamer Tuna -> Kariyerine Galatasaray'da baslayip Trabzon ve Besiktas'ta devam eden eski futbolcu, yeni teknik direktör

Tayfun Korkut -> En fazla 2.adam olabilir, donuk bir 1.adama gerek yok bence.

Ünal Karaman -> Ligin dinamiklerini iyi bilen tecrübeli bir yerli hoca. Cok iyi bir yardimci olacagini düsünüyorum.

Kim gelse? Yabanci alinsa bile bence yanina bir yerli sart. Bosta bunlar var. Senol Günes esprisi yapilmasin...
T.direktörluk yapmis kimse gelipte yardimci antrenör olmaz. Bu sevdadan vazgec derim

Galatasaray'in 2.adami olmak < Anadolu takiminda 1.hoca olmak diyorsunuz anladigim kadariyla.
Öyle birsey demiyorum. Getir şampiyonluk yasamis h.hamzaoglunu, okani yardimci antrenör yap bakalim yapabiliyomusun. Unal da yapmaz yardimcilik. Cagdasi belki ikna edersin bundan sonra ki t.direktör sen olacaksin dersen ki bence o da zor

Geri
Üst Alt