Galatasaray'a Yeni Japon!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral

5 Mio Euro
Cd santa clara da oynuyor
bizde Isitiyormuşuz
adı: Hidemasa Morita

Hernani'i getirsinler işte ne idüğü belirsiz elemanlara 5 milyon basmaya gerek yok 26 yaşında birde

Oyuncuyu tanımam etmem de artık kıta dışı oyıncu almaktan vazgeçsek diyorum.Takımda doğru düzgün avrupalı oyuncu yok.kuzey ve orta avrupa pazarına yönelmek lazım

Yeteneksiz Japonları yetenekli Araplara tercih ederim.

Videolardan iyi oyuncuya benziyor ama yabancı sınırı sonrası o bölge yerli olur diye düşünüyorum ben. Para merkez orta saha ve hücuma yönelik orta sahaya harcanırsa daha iyi olabilir.

Yeteneksiz Japonları yetenekli Araplara tercih ederim.
C512FF43-A77C-4410-9783-7754B0ACD8C6.webp

bir kac kez degindik kendisine dair gozlem yorumu..... en son su baslikta deginmistim nacizane;

kisacasi; ya braga alir ya biz diyordum... braga masadan kalmis onerdikleri teklif 2 m civari .... teklif kabul gorulmedi,, en son braga teklifin uzerine cikmadi diye okumustum....

ben 3-4 arasi bir fiyata bitirilmesi taraftariyim... < >
suanki kulubu,gecen sezon nijeryali defans oyuncularini porto'ya sattilar, kulup rekor satisina 4 m euro...
bu sezon da anlasilan rekoru gecmek istiyorlar sayet 5 m haberi dogru ise.....

ozetle; iyi bir yetenektir, santa clara ozelinde 3-4 arasi verilmesi makul,...bahse gecen oyuncunun yeteneginden ziyade , < 5 m civarina iki tane yetenekli oyuncu yerel-ligden japon alsinlar daha mantikli......
avrupaya cikis yapanlar disinda yerel liglerinde peak yapan oyuncular mevcut, scout ekibine biz mi onerelim ? <> biraz yerele girisim yapsinlar erkenden bu gibi isimleri bulsunlar diger avrupali kulupler erken davranip kapmadan.... nagatomo'yu bu gibi durumlarda kullanmamak agir hata...nagatomo, ulkesinde genc oyuncular tarafindan en saygin futbol kisisi konumunda suan... asiri saygi duyuluyor soylemleri gencler ozelinde ve genelinde....

konuya donersek son tahlilde;
avrupaya gelmis olan asya menseli oyuncular haliyle bu fiyat ve uzeri cekilir.....
portekizliler gidip yerel liginden ucuza alip 3.5 yillik imza yapiyor, cocuk yarim sezon oynayip iki teklif aldiriyor yeni takimina....

bu yonden bakildiginda portekiz liginin alt ve orta sira takimlari bile futbolun dogrularini yapiyor.scout/yetenek/transfer denkleminde....

farkli kitalardan yetenek bakilirken zamanlama ve aksiyon karar verme mekanizmaniz akici ve bitirici olmali,aksi takdirde boyle gec kalip kuluplerin istedikleri ucrete kabul edeceksin veya vaz gececeksin.

gecen sezonun devre arasinda girisimimiz olsaydi, kulube bu gibi yetenekleri onerebilirdik.
misal australya da eski oyuncumuz ufuk ,suan teknik direktorluk yapiyor...hem iyi futbol oynatiyor hem de iyi de sonuclar aliyor son donemde... australya ulkesinden de yerel yetenekleri kendisi uzerinden girisim yapmali kulubumuzun yetkilileri.......

@Keramettin TANRIVERDİ

al hilal takimi en son okuduguma gore 3 m onermis...
gitmesi muhtemel gorunuyor...
santa dan daha yuksek maas vermeleri olasi tahminim....

genel anlamda firsat transferi.
4 sene gerekli verimi aliriz,- sonrasinda gerekirse daha genci ile yine ayni bolgeden bakariz.

fundamental yonu ve versatile olmasi bunlara binaen pas oyunundaki oyun vizyonu...
bunlar benim adima gecer not almasinda onemli nuanslar profil ozelinde.

nacizane mevcut takimimizda eksikligini gordugum nuanslar bu bolgede.

----morita-----
gedson----
cicaldau----

bunlar orta saha da ilk yazacagim isimler olurdu...temennim morita ve gedson'un cicaldau'ya eklenmesi bu transfer doneminde.

@Keramettin TANRIVERDİ

al hilal takimi en son okuduguma gore 3 m onermis...
gitmesi muhtemel gorunuyor...
santa dan daha yuksek maas vermeleri olasi tahminim....

genel anlamda firsat transferi.
4 sene gerekli verimi aliriz,- sonrasinda gerekirse daha genci ile yine ayni bolgeden bakariz.

fundamental yonu ve versatile olmasi bunlara binaen pas oyunundaki oyun vizyonu...
bunlar benim adima gecer not almasinda onemli nuanslar profil ozelinde.

nacizane mevcut takimimizda eksikligini gordugum nuanslar bu bolgede.

----morita-----
gedson----
cicaldau----

bunlar orta saha da ilk yazacagim isimler olurdu...temennim morita ve gedson'un cicaldau'ya eklenmesi bu transfer doneminde.
Al Hilal istiyorsa alır muhtemelen, oyuncu da bu yaşa kadar yapamadığı kontratı yapar. Hem bu arkadaş hem Koreli fırsat transferleri ama muhtemelen değerlendirmeyeceğiz. Gedsonla ikisinin zaten ne seviyede bir tempo katacağını kestiremiyorum bile, Cicaldau ile beraber yıllar sonra dinamik ve modern, hemen her işi vasat seviyede de olsa yapabilen oyunculardan oluşurdu. Taylan, Berkan ile de yedeklenirlerdi.

Oyuncu yüksek maaş istiyorsa belki bu yüzden geri çekilmişizdir, bilemiyorum.

Geri
Üst Alt