- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
5 Mio Euro
Cd santa clara da oynuyor
bizde Isitiyormuşuz
adı: Hidemasa Morita
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 vardırHernani'i getirsinler işte ne idüğü belirsiz elemanlara 5 milyon basmaya gerek yok 26 yaşında birde
yav bi kere japon ön libero mu olur baştan faul oraya nokta atışı transfer lazım taylan'ı kesemicek adamların ismi geçiyo hep30 vardır
Neden olmasin? Bologna’nin Japon stoperi 15-20 milyona Atalanta’ya transfer olmak uzere.yav bi kere japon ön libero mu olur baştan faul oraya nokta atışı transfer lazım taylan'ı kesemicek adamların ismi geçiyo hep
Tamam hadi oldu diyelimde bize farklı profil lazım Taylan’ı kesebilceğini düşünmüyorum ben bu adamınNeden olmasin? Bologna’nin Japon stoperi 15-20 milyona Atalanta’ya transfer olmak uzere.
Yeteneksiz Japonları yetenekli Araplara tercih ederim.
Leverkursene güzel gol atmıştı. 5 yemiştik ama olsun
Skibbe skib bırakmıştı dimi?Leverkursene güzel gol atmıştı. 5 yemiştik ama olsun
En son benim memleket Kocaeline yenildik skib biraktiSkibbe skib bırakmıştı dimi?
O başka. 5 yediğimiz maçta Leverkusen'in hocasıyken 5 atmıştı bize. Ayrıca baba tarafı da Kocaelili. Yani ben de İzmitli sayılırım.En son benim memleket Kocaeline yenildik skib birakti
Al Hilal istiyorsa alır muhtemelen, oyuncu da bu yaşa kadar yapamadığı kontratı yapar. Hem bu arkadaş hem Koreli fırsat transferleri ama muhtemelen değerlendirmeyeceğiz. Gedsonla ikisinin zaten ne seviyede bir tempo katacağını kestiremiyorum bile, Cicaldau ile beraber yıllar sonra dinamik ve modern, hemen her işi vasat seviyede de olsa yapabilen oyunculardan oluşurdu. Taylan, Berkan ile de yedeklenirlerdi.@Keramettin TANRIVERDİ
al hilal takimi en son okuduguma gore 3 m onermis...
gitmesi muhtemel gorunuyor...
santa dan daha yuksek maas vermeleri olasi tahminim....
genel anlamda firsat transferi.
4 sene gerekli verimi aliriz,- sonrasinda gerekirse daha genci ile yine ayni bolgeden bakariz.
fundamental yonu ve versatile olmasi bunlara binaen pas oyunundaki oyun vizyonu...
bunlar benim adima gecer not almasinda onemli nuanslar profil ozelinde.
nacizane mevcut takimimizda eksikligini gordugum nuanslar bu bolgede.
----morita-----
gedson----
cicaldau----
bunlar orta saha da ilk yazacagim isimler olurdu...temennim morita ve gedson'un cicaldau'ya eklenmesi bu transfer doneminde.