Galatasaray'da Başkanlık Seçiminin Tarihi Belli Oldu!

kriz yönetimini yii idare eden, kime ne kadar etkisi olduğunu bilen, boş konusmayan, taraftarın isteklerine kulak asan, hepsini dogaclama bir sekilde idare edebilecek biri gelsin kafi.

projeler planlar yapmak yetmiyor günümüz türkiyesinde. kusursuz da calıssan sistem sacma oldugundan işlerin boka sarması muhtemel. bu bocalamalarında seni daha toparlayamaz hale getirdiği bir gerçek.

o yüzden plansız programsız dogaclama doğru kararlar alan, kimseye elini kolunu kaptırmamıs boynu dik söylemleri net basskan istiyorum.

misal ısıtan olayı istifa etmemesi veya kovulmamasının ardında kesin bir şey var. burak ında içinde oldugu. o yüzden ne konusabiliyo ne de baska bir sey.

İbrahim Özdemir ve YŞ harici geçen seçimdeki adaylar yine aday olur harelde. Dursun yüzsüzlük yapıp aday olmaz umarım.

Bu arada bütçe de onaylanmamış bu yüzden mevcut yönetim hiç bir ödeme yapamayacak. Yeni gelecek yönetim mali genel kurul u toplayıp bütçe onaylatacak falan nereden baksan 1.5-2 ay civarı hiç bir ödeme yapılamayacak umarım sorun olmaz

Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada bütçe de onaylanmamış bu yüzden mevcut yönetim hiç bir ödeme yapamayacak. Yeni gelecek yönetim mali genel kurul u toplayıp bütçe onaylatacak falan nereden baksan 1.5-2 ay civarı hiç bir ödeme yapılamayacak umarım sorun olmaz

seçim 30 nisanda. 1 ay dayansın topçular bi zahmet zaten almayı gram haketmedikleri maaşları almak için.

Bu bütçe olayı geçmişte vadelendirilmiş borçları da kapsıyor mu acaba? ( Maaşlar, bonservis taksitleri vs) Eğer kapsıyorsa çok saçma bir şey.

Lan bi tane bile rahat sekilde aha bu baskanimiz olur denicek birisi yok.

Ne karizma ne de visyon sahibi birisi var. Öffff
Yine F.T Albayrak onyekurulara kalcagz

Süre çok kısa gene düzgün bir yapı çıkarılamayabilir

kim seçilirse yaz döenmi ve lig gidişatı ile beraber güvenoyu ve kadroda gerekirse yenileme için tekrar seçim yapabilir / yapmalı .

he şansa her şey cuk tutar ayrıda - nerede bizim camiada o şans

Geri
Üst Alt