Galatasaray'da Başkanlık Seçiminin Tarihi Belli Oldu!

218ac6c87a2363bfa549cb8bd11ad916.gif
Burak ı gönderip daha beterini getireceğiz demek. Helal olsun bize.

İlkinde pilav yerler ikincisinde pilav döner

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kim seçilirse yaz döenmi ve lig gidişatı ile beraber güvenoyu ve kadroda gerekirse yenileme için tekrar seçim yapabilir / yapmalı .

he şansa her şey cuk tutar ayrıda - nerede bizim camiada o şans
dursun seçilirse yapmaz öyle bir şey:asd:

Bu bütçe olayı geçmişte vadelendirilmiş borçları da kapsıyor mu acaba? ( Maaşlar, bonservis taksitleri vs) Eğer kapsıyorsa çok saçma bir şey.
Bilmiyorum ama bir kaç yerde okuduğumda göre mevcut yönetim herhangi bir ödeme yapamıyor Galatasaray hesaplarından kendi ceplerinden yapabiliyor, deplasman masrafları, maaş ödemeleri falan ne olacak muamma eğer gerçekten böyleyse

Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

30 nisanda bogada uranusyen gunes tutulmasi var lan.surpriz,sasirtici ve yeni bir devrim gibi olabilir bu baskanlik secimi.heycanlandim🤟😍jupiter boğanın hakkini verecegiz

Ünal Aysal: "Camianın önde gelen isimlerinden görüşme isteği geldi ve randevu verdim. Bu tarz sorunların devam etmemesi için sistemin detaylı analizini yapıyoruz. Hafta boyunca istişareler yapacağız." (Sabah)

Başkanlık için konuşulan isimler arasında beni heyecanlandıran tek isim Ünal Aysal olur. Ünal Aysal'ın başkan veya yönetici listesinde yer almadığı hiç bir ekibe başkan olduğu için peşinen sevinmem, mesafeli davranırım.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

🔥🔥🔥🔥Evet gelen son istihbaratlara göre muhtar kent tarafında bi hareketlenme olmuş hayırdır inşallah😉😉

Seçim müdavimi sayın Turgay Kıran ne zaman açıklar acaba adaylığını

Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu harici kimseyi beklemiyorum ben. Kamuoyu yoklaması yapan, reklamını yapan vs. var ama liste vermeye geldiğinde hiçbiri ortada olmuyor genelde.

Herkes soyle yapcaz boyle yapcaz diyor

ondan sonra fiyasko

Geri
Üst Alt