GSC Portal Galatasaray'da Bomba İddia! Ünal Aysal Geliyor!

Tartışma konusu olan konulara değinen başkan Aysal, Riva'daki arazi ve Galatasaray'ın varlık satışları konusunda bilgi vererek, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray'ın en büyük değerlerinden biri Riva. Göreve geldikten hemen sonra bana her türlü yetki verildi. Satmak, kiralama, inşaat yapmak ve projelendirmek konusunda elim serbestti."

resmen yukaridaki tartismayi sonlandirmak icin sarf etmis bu lafi

Büyük oyun, büyük resmi görmek, dış mihraklar ve daha bunun gibi bilimum şeyleri söyleyenler ile dalga geçip, bunları söyleyen insanları küçümserken konu Aysal olunca siyaset, medya, yükselmemizi istemeyen güçler vs gibi suni düşmanlara sarılmak biraz tuhaf oluyor kanımca.

Kulaklarimla duydum bu konusmayi , zaten lafa girerken de divan kurulunda , genel kurula tesekkur ederek konusmasina basladi ve "her yetkim vardi ama ben satisa sicak bakmiyorum.." diye devam etti

basinda ve internette de hem kendi agzindan hem de alinti yazilarda boyle cok kereler beyanati var

bunu tartismak bile yersiz ... polat, canaydin , aysal , yarsuvat veya dursun ... tum GS baskanlarinin bu genis yetkileri kendilerine zaten verilmistir, kullanirlar kullanmazlar baska mesele

Yahu bu forumda Sinanin hala kongreye katildigini veya üye oldugunu düsünenmi var. Adam farkli kimlikle tüm forumu trollüyor kongre üyesiyim diye.

Senin oldugun yerde bize sira gelmez. Bejeke maclari nasil geciyor? Kartalisca Sneijderden daha iyi oldugunu her gün kanitliyor heralde.

Bilgisiz bir adamsin birader , senin burada olman gereksiz , tamamen saga sola satasma amaci ile varlik surduruyorsun . Ortaya koydugun sacma iddialar da internetten curutulunce baska konulara girip ortaligi karistiriyorsun

bu dolmuslara gelenler olur ama benden kufur kiyamet duyamazsin . o oltaya gelmem .

Bu borcu taşımak istemiyorum – Fotomaç – 17 Eylül 2014

Bilgisiz bir adamsin birader , senin burada olman gereksiz , tamamen saga sola satasma amaci ile varlik surduruyorsun . Ortaya koydugun sacma iddialar da internetten curutulunce baska konulara girip ortaligi karistiriyorsun

bu dolmuslara gelenler olur ama benden kufur kiyamet duyamazsin . o oltaya gelmem .

Bu borcu taşımak istemiyorum – Fotomaç – 17 Eylül 2014
Fotomactan copy paste yapip belge olarak sunmak senin bejeke kimligine yakisir zaten. Orda yönetimde yer alan 1. agiz Nazifoglu yetki alamadi diyor, sen kimsin birader? Gidip dinliyormusun, gec ordan. Nazifoglu da cikip konusuyor, seni göremedik daha.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Sakin cevap verdiğin için teşekkür ederim . küfür bekliyordum ne yalan söyleyeyim. mesajımı editliyorum .
Senin 1. üyeligini bildigim icin ciddiye almiyorum. Küfürleri sen diziyordun gecmiste, ban yediginden beri biraz sakinlestin.

Fotomactan copy paste yapip belge olarak sunmak senin bejeke kimligine yakisir zaten. Orda yönetimde yer alan 1. agiz Nazifoglu yetki alamadi diyor, sen kimsin birader? Gidip dinliyormusun, gec ordan. Nazifoglu da cikip konusuyor, seni göremedik daha.

Senin 1. üyeligini bildigim icin ciddiye almiyorum. Küfürleri sen diziyordun gecmiste, ban yediginden beri biraz sakinlestin.

kendi sesinden rivada yetkisi oldugunu soyledigi video bulursam kabullenir misin ?

camiadaki 1 numarali yalaka fatih terim, yalamalogi sayesinde de tupcunun altinda calismadi mi, reyis belgeseli vs

2 num. adnan (kendisi sutlandi)

3 duygun

4 dursun

son 20 yilda su anki iktidara belki de en muhalif isim unal aysal

Terim iktidara çok muhalefet biri olduğunu iddia etmedim zaten

Lakin Ünalla ilgili herşey ortada

Hayranları her ne kadar görmezden gelmek istiyorsa kanıt orada

Yalan söylemekten zevk alan adam tekrar başkanlığa seçilirse bu sefer ne yapacağını kimse tahmin edemez

hakancığım beni başkalarıyla karıştırma .emrah ve danyal bu konuda referansımdır. en son 1 ay falan önce küfürden ceza aldım istersen şansını zorlama .

Geri
Üst Alt