Galatasaray'da Domenec Torrent Hem Kendini Hem Yönetimi Ateşe Atıyor

Takım şu an daha diri daha mücadeleci değil mi?

Dirilik kısmına katılmıyorum. Sezonu Temmuz’da açan bir takımdık. Terim devre arası kampı yapmadı. Gitmeden önce artık bir sezon maç sayısına ulaşmıştı. Torrent 2 haftada olsa kamp yapıp kondisyon yükledi. Bir de diriydik denilen maçlarda sonradan giren oyuncular farkı yarattı. Gomis, Feghouli, Kılınç, ... yedekten geldi. Farkı onlar yarattı. Adale kısmında da Boey dışında birisini kayıp vermedik. Piri bu sezon kötü iş çıkarmamış bence. 2020-21 sezonuyla karıştırıyor herkes. Oynadığımız 40 maçı göz ardı ediyor. Torrent hiçbir şey katmamış demiyorum ama son maçları haricindeki Terim döneminden ileri bir kondisyon farkı yok ortada.

Mücadele kısmıda küme hattındaki takımın kümede kalma korkusu. Sıralamadaki yerimizi unutuyoruz. Orta sıralara çıkınca Konya maçında o mücadeleyi göremedik.

terim gitmeliydi, yerin okansız buruk gelmeli dediğin için wow attım çiğdemciğim

farioli hocama ne dersin?

O da olur. Zaten Terim varken getirmediler mi bu adamı tribüne. Ki bence yanlıştı bu da. Göndermek istiyorsan her şeyin adabı vardır. Burak'ın korkaklığı. Ama ben bizim kulüp kültüründe çok nadir yani yabancı hocanın tuttuğunu düşünüyorum. Yaşımız gereği Derwalları görmedim. Luce, Gerets, Mancini ( Juve başarısı, üst tur falan) dışında kalanlar çok da iz bırakmadı. Tek çekincem bu. Biz de misal Yerli kaleci sorunu da var. Onun gibi bir şey. Ben tahammül ederim ama herkes eder mi muamma. Terim zaten yerlilerden ambargo koymuş biri. Bunu en sevmeyeni bile inkar edebilir mi ? Hiç sanmıyorum...

O da olur. Zaten Terim varken getirmediler mi bu adamı tribüne. Ki bence yanlıştı bu da. Göndermek istiyorsan her şeyin adabı vardır. Burak'ın korkaklığı. Ama ben bizim kulüp kültüründe çok nadir yani yabancı hocanın tuttuğunu düşünüyorum. Yaşımız gereği Derwalları görmedim. Luce, Gerets, Mancini ( Juve başarısı, üst tur falan) dışında kalanlar çok da iz bırakmadı. Tek çekincem bu. Biz de misal Yerli kaleci sorunu da var. Onun gibi bir şey. Ben tahammül ederim ama herkes eder mi muamma. Terim zaten yerlilerden ambargo koymuş biri. Bunu en sevmeyeni bile inkar edebilir mi ? Hiç sanmıyorum...
bunlar kuruntu yahu, yabancıya gereken sabırdan önce doğru zaman ve doğru yerde getirilmediği için genelde başarısız olundu.
Farioli'yi yardımcı düşündükleri için getirdiler diyorlar ama
basından biri farioli ayrıldıktan sonra her takımın maçlarına gittiğini söylemişti.

bunlar kuruntu yahu, yabancıya gereken sabırdan önce doğru zaman ve doğru yerde getirilmediği için genelde başarısız olundu.
Farioli'yi yardımcı düşündükleri için getirdiler diyorlar ama
basından biri farioli ayrıldıktan sonra her takımın maçlarına gittiğini söylemişti.

İnşallah öyledir. Sonuçta bir itiraf vardı ya, BE'nin Torrent ile önceden görüştüğü...Ondan bu yargıya vardım. Ben cidden iyi olalım da herkese şansı verir sabır ederim. Herkesin görüşüne de saygılıyım. Yabancı adamlar daha futbol, teknik -taktik odaklı, geçen de dedim bu ülkede sahada oynansa her şey tamam ama işte şaha dışı şey de misal bir Terim ayarı gelir mi şüpheli...Bu da biraz gerekli diye yerli diyorum. Ha bir ara adı geçti Torrent ile beraber, Tugberk bey de misal bu tarz ekibin için de olabilir. Ben ona da varım. Ama içimizden bizi, bu ülke futbolunu bilenler de olsun. Görüyoruz olan şeyleri. Rize başkanı sallıyor, Adana başkanı bir şeyler diyor, Ali sızlanıyor hoop hemen operasyonlar. Gerçekten bu manada hakkımızı arayan insanlar da olmalı. Terim Zorbay'a dediğinde gülüyorlardı ama Adem Büyük de dedi, üstüne fbde başladı. Allah var Terim sahada ne kadar başarısız bir sezon geçirse de ligde bu açıdan daha üstü gelmez ayar vermede.

galatasaray önceki hoca döneminde kötüydü şimdi daha kötü ve saha içinde hiçbir şey kazanmadı

ama tek bir tane de olsa bir kazanımdan bahsetmek mümkün

o da işlerin kötü gittiğinin, teknik direktör hatalarının, saha içi sıkıntıların herkes tarafından açıkça konuşulabildiği, aldığımız cevap tatmin etse de etmese de muhabirlerin hocanın tercihlerini sorup düzgünce cevap aldığı bir ortam kazanıldı

önceki 3 yılda sürekli aşağı doğru giden ortamda cengiz albayrak elmas covid Merkür retrosu sorumlu iken şimdi sahadaki durumdan sorumlu tutabilecek bir hocamız var

Geri
Üst Alt