Galatasaray'da Dursun Özbek'e Rakip Çıktı!

Listeye bak Turgay Kıran, Rezan, Mete İkiz, Albayrak tamam şimdi gönül rahatlığı ile Özbek kazanmalı diyebilirim. Resmen tepeyi terk edecek adamlar listesi. Kıran'ın olması bile gösteriyor bazı şeyleri. Umarım sayın Özbek'in daha güçlü bir yönetim yapması için ateşler bu. Ali Yüce'nin yanında 2-3 güçlü isim daha getirirse çok iyi olur. Erden Timur Aş'de devam etsin.

Eski chp milletvekili oldugu icin sözcü tv baglantilari olan birinin bizde isi olmamali

Sözcü,ugur dundar ve ali koc’un ortaklasa Galatasaray’a saldirilari cabuk unutulmus
Chp'de ydk tarafından gönderilmiş biraz araştırdım. Hiç düşündüğün gibi biri değil

Su konjonktürde seçilmesi büyük facia olur. Genel kurul bunun farkindadir zaten

85 yaşındaki Alp Yalman'da listede olacakmış vallahi yanlışlıkla falan kazanırlarsa bir anda yok oluruz.

Su konjonktürde seçilmesi büyük facia olur. Genel kurul bunun farkindadir zaten
Konjektürü geç hoca listeye baksana Alp Yalman, Albayrak, Turgay Kıran, Rezan, Mete İkiz. Aş'de de sözde Aysal. BB borçlarını bitiriyoruz derken daha büyük banka borcuna gireriz ben diyeyim.

Dursun başkanı yıkabilecek liste yok bu seçimde

Şu seçim goygoyunu şampiyonluk sonrasına ertelemek gerekiyodu 2-3 gündür o aday olacak mı bu devam edecek mi muhabbeti dönüyor. Önümüzde henüz kazanılmamış bir şampiyonluk var

Dursun kazanır ama rahat alamaz gibi bu listeye karşı.

Listeye bak Turgay Kıran, Rezan, Mete İkiz, Albayrak tamam şimdi gönül rahatlığı ile Özbek kazanmalı diyebilirim. Resmen tepeyi terk edecek adamlar listesi. Kıran'ın olması bile gösteriyor bazı şeyleri. Umarım sayın Özbek'in daha güçlü bir yönetim yapması için ateşler bu. Ali Yüce'nin yanında 2-3 güçlü isim daha getirirse çok iyi olur. Erden Timur Aş'de devam etsin.

Bu konuda katiliyorum. Biraz yiyici grubu bunlar biliyoruz. Bu durumda, bende Ozbek derim. Rezan'i da sevemedim gitti.

Dursun başkanımın erden başkanıda yanına almasıyla açik ara farkla kazanacagı bir seçim olacaktır

Geri
Üst Alt