Galatasaray'da Ersun Yanal Bombası

Şampiyon olmayalım diye birşey gördün mü yazdıklarımda? İyi git Azize Yıldıvım'ı başkan seç o zaman. TFF ile arası iyi şampiyonluk şansımız yükselir gerisi önemli değil zaten.

Bos konusma. Avrupaya gitmek onemliyse sampıyon olmak zorundasın. Baska nasıl gidiceksin avrupaya? Kendinle celsiyorsun

Burda yazılan olumlu mesajları görünce forumdan soğudum yeminle.

başkanlarıyla aynı mezara da girer bunlar.

ersun yanal ismini görünce herkesin karşı çıkacağını düşünmüştüm ama baktımki herkes olumlu bir şey yazmış

ey ahali siz değilmisiniz ersun adı geçince şikeci diyip karalayan şimdi gel takımın başına geçmi diyorsunuz bu kadarmı acizsiniz

takım hocasız kalsın yardımcı hoca çalıştırsın daha iyi ersunun azizden ne farkı var oda şikeci diğeride şikeci nerde kaldı sizin etiğiniz

ersunu isteyen tayfa bi daha şikeymiş haksızlıkmış asla demesin çünkü işlerine gelince herşeyi unutabiliyorlar demektir.

[h=1]Ersun Yanal'dan Galatasaray açıklaması[/h][h=2]Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, hakkında çıkan Galatasaray iddialarına cevap verdi.[/h]

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, hakkında çıkan Galatasaray iddialarına cevap verdi. Maraton.com.tr'ye konuşan Yanal, Prandelli'ye destek çıkılması gerektiğini belirtti.

Galatasaray'da seçim heyecanı devam ederken, Ünal Aysal'ın yeniden başkan seçilmesi halinde Prandelli'yi göndereceği ve sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan Ersun Yanal ile anlaşacağı iddia edildi.
Ersun Yanal, kimseyle görüşmediğini belirtti. Yanal, "Hiç kimseyle konuşmadım, görüşmedim ve bir anlaşma yapmadım. 1-2 maç kötü sonuç alındı diye antrenör gönderilmemeli, sahip çıkılmalı. Galatasaray'ın Prandelli'ye sahip çıkması gerekiyor" dedi.

Bu sezon takım çalıştırıp çalıştırmayacağı sorusuna ise Yanal, "Hayır desem ne olacak. Bu işler belli olmaz." yanıtını verdi.
(Kaynak: Maraton.com.tr)

Geri
Üst Alt