Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Biz rivadan 508 milyon aldık onuda 300 kusure kirdirdik 700 falan yok ortada
Alemin Tek Kralı
Alemin Tek Kralı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet doğru...Florya ile iliskilendirebilecek 761 diye bir rakam yok , hic bir zaman da olmadi
761 rakami , ilk yuklenicisi degistigi icin 900 kusurden 761 e inen riva ihalesine ait
Biz rivadan 508 milyon aldık onuda 300 kusure kirdirdik 700 falan yok ortada
Alemin Tek Kralı
Evet dursun da buna güveniyordu tekrar aday olmasının da başka bir izahı yok pastadan pay bırakmama ben yaptım deyip türk spor tarihine geçme yoksa daha 2 ay önce seçim kaybettin ve sana seçimi kaybettiren can topsakalla hala önlü arkalı ilişki içerisinde (yanlış anlamayın önlü arkalı kurulda oturup önlü arkalı trafikte seyahat ediyorlar diyorum) ne alaka yani...İşte bu alaka...Başkanın 2 yıl da borcu bitirme sözüde buraya dayanıyor 2019 sonu bu yıl şampiyonluk artı florya satışı
Alemin Tek Kralı
Başlığı okumadım burda önemli olan 9 firmanın teklif mektubu vermiş yada almış olması bu doğruBiz rivadan 508 milyon aldık onuda 300 kusure kirdirdik 700 falan yok ortada
Alemin Tek Kralı
761 rakami riva ihalesinde olusan rakamin klube ait bolumu. 508 pesin aldik ama bu bize taahhut edilen minimum tutar olarak emlak konut ile aramizdaki protokolde oldugu icin pesinen aldik . Yani daha dogrusu "kesin alacak" olarak gorulen 508 milyon lira alma hakkini bir faktoring firmasinda 342 milyona indirgeyerek nakden aldik . Ihale bedeli sonucu ortaya cikan 761 ileride arta da bilir cunku ortada henuz bir insaat ve belirlenmis bir satis rakami yok haliyle
Florya icin ise 761 diye bir rakam hic olmadi , buraya copy paste hatali yapilmis , onun icin diyorum zaten baslik da icerik de hatali diye
Senin çok önceden de söylediğin benimde bildiğim Turkiyede borcunu bitirebilecek tek klübün Galatasaray olmasıEvet dursun da buna güveniyordu tekrar aday olmasının da başka bir izahı yok pastadan pay bırakmama ben yaptım deyip türk spor tarihine geçme yoksa daha 2 ay önce seçim kaybettin ve sana seçimi kaybettiren can topsakalla hala önlü arkalı ilişki içerisinde (yanlış anlamayın önlü arkalı kurulda oturup önlü arkalı trafikte seyahat ediyorlar diyorum) ne alaka yani...İşte bu alaka...Başkanın 2 yıl da borcu bitirme sözüde buraya dayanıyor 2019 sonu bu yıl şampiyonluk artı florya satışı
Alemin Tek Kralı
Doğru izah ama niye bir faktoring diyon reiz deniz faktoring de ki bize geçiren tefeciler belli olsun hani o ünal aysalın büyük sponsorumuz dediği denizbank aslındı bizim p...kimiz olarak tasarlanmışi tahayyül edilmiş ama son derece edepli olduğum için bipledi...761 rakami riva ihalesinde olusan rakamin klube ait bolumu. 508 pesin aldik ama bu bize taahhut edilen minimum tutar olarak emlak konut ile aramizdaki protokolde oldugu icin pesinen aldik . Yani daha dogrusu "kesin alacak" olarak gorulen 508 milyon lira alma hakkini bir faktoring firmasinda 342 milyona indirgeyerek nakden aldik . Ihale bedeli sonucu ortaya cikan 761 ileride arta da bilir cunku ortada henuz bir insaat ve belirlenmis bir satis rakami yok haliyle
Florya icin ise 761 diye bir rakam hic olmadi , buraya copy paste hatali yapilmis , onun icin diyorum zaten baslik da icerik de hatali diye
Evet ilk yazdığımda burada değil ama linç edilmiştim matkap fiko hayranı 3-5 ergen tarafından. Nefret ettirdi kendinden matkap fiko...Ohh karıyı da boşadın kulübü de batırdın ceviz kırma makinesi dünya sana güzel anasını satayım...Sen çok yoruldun mavitura çık olgalarla elenalarla şekilsiniz ya m....Senin çok önceden de söylediğin benimde bildiğim Turkiyede borcunu bitirebilecek tek klübün Galatasaray olması
Lakin dursunla bu iş olurmu bilemem
Alemin Tek Kralı
Doğru izah ama niye bir faktoring diyon reiz deniz faktoring de ki bize geçiren tefeciler belli olsun hani o ünal aysalın büyük sponsorumuz dediği denizbank aslındı bizim p...kimiz olarak tasarlanmışi tahayyül edilmiş ama son derece edepli olduğum için bipledi...
Denizbank ATM'leri aslantepeden kaldırılsın!!!
Olur mu esas riva hikaye kim takar 3.köprüyü kamyoncular-alman tır şöförleri hariçIhale mevzusu emlak konut ile yuklenici arasinda bir mesele . Bizim emlak konut ile aramizdaki protokol de bizle emlak konutu iliskilendiriyor
Finalde ne para kazanilacagi ise ancak binalar dikilip son dairenin satildigi gun ortaya cikacak
Floryadaki sahibi oldugumuz arsa cok kucuk . Gerisi kismen emlak konut kismen gsgm ye ait . Hatta bir bolumu uzerinde de ilelebet surecek yesil alan kalma tedbiri var . O sekilde tapuda tescili var , o bolume de insaat yapilamaz
Ugurun belirttigi imar plani degisikligi de sadece bizim arsayi degil tum o bolgeyi kapsayacagi icin olusturulabilecek rantin da bir ust limiti var
Kisacasi floryadan asiri bir gelir beklemeyin derim , sonuclari gorecegiz
Aktifbankta vardı mk...Senelerce adada da atm islettirler stada da koymuslar cok mu ?
Fakat ben hic bir zaman ne para alan oyuncuya kizarim , ne faiz isleten bankaya , ne de faktoring firmasina
Burada anlasmayi yapan , kapiyi calan taraf klup oldugu surece ben klubu suclarim tum sonuclarla ilgili
Bu arada 508 den yapilan tek kesinti faktoring firmasinin kirdirma iskontosu degil , bir de finansman gideri var , 30-40 milyon TL civari , o da gitti elimizden
Yok bitiyor hesap ortada 1.16 katrilyon borç- alacak farkı vardı sermaye artışından gelen para dahil değildi evet bonservis-sgk-maaşa gitti ama zaten onlarda bu 1.16'daki kısa vadeli borçlardaydı eğer yeni oyuncu almazsak şu an 1 katrilyondayız zaten-250 riva-600 florya? 150 kalıyor hadi harcama yaptık diyelim onu da şampiyonluk gelirine say...florya'da 100 trilyon düşüğe gitti diyelim olur sana 250 trilyon düş oradan eylüldeki şampiyonlar ligi katılımını ne yapar minimum iki takım da katılsa bile 150 trilyon düş kalır 100 trilyon. Bu kalan yüz trilyonu cavanda (müşterisi hazır)-rodrigues-carole-linnes satışlarından gelecek parayla da kapatabilirsin yahut nefret ettiğim ünal aysalın dediği gibi mağazacılık aş'yi derneğe satarak yahut son sermaye artışıyla %2 küsür artan sportif aş'deki hisselerimizden %8 satarak (%60'ın altına inmeyecek şekilde) bitiririz 2018 sonunda rahatlıkla.Bu borc ancak hem riva ve floryadan gelen paralar , hem sampiyonluk ve avrupa geliri , hem sponsorluklar , hem gise ve kombine , urun gelirleri , bittiginde otel binasinin satisi birlesse yine bitmez
Ancak "yonetilebilir" hale gelir .
Fahis fiyatlara Oyuncu satarak ancak kapanir bu borc
Sakinledim bro, evet biz neciyiz renktaş bağırıp çağıracağız git belhandayı sat-selçuk'u kov diyeceğiz ki bence 65 milyon euro sınırı düşebilir ffp'den dolayı hatta sattığın kadar al da gelebilir ki hepsi olmulu sadece 7103'e göre futbol dışı şubelere aktarabileceğimiz 8.5 milyon euro düşer o kadar...O da düşsün sanki şimdiye kadar devlet 48 trilyon para mı verdi bize?Bu soylediklerini 5 sene once yapmis olsaydik zaten riva florya projesi borcu kapatirdi
10 sene once yapsaydik ustune para birakirdi , 15 sene once yapsak da tum parasi kasaya girerdi zira borc sifira yakindi
Dolayisiyla borc denen seyin filizlendigi 20 senedir yapilmamis bir seyi bu noktadan sonra yapacak olmamizi hayal etmek cok iyimser
Mayis gelir gelmez yine "basari istiyorsan parayi basip alacaksin"cilar tureyecektir
Sanki onu yaptik da ise yaramis gibi ... hic bir donem arti veremedik , ne kuculdugumuzde ne de buyudugumuzde ..