Galatasaray'da, Florya Arsasının İhalesi Yapıldı!

Biz rivadan 508 milyon aldık onuda 300 kusure kirdirdik 700 falan yok ortada

Alemin Tek Kralı

Alemin Tek Kralı

761 rakami riva ihalesinde olusan rakamin klube ait bolumu. 508 pesin aldik ama bu bize taahhut edilen minimum tutar olarak emlak konut ile aramizdaki protokolde oldugu icin pesinen aldik . Yani daha dogrusu "kesin alacak" olarak gorulen 508 milyon lira alma hakkini bir faktoring firmasinda 342 milyona indirgeyerek nakden aldik . Ihale bedeli sonucu ortaya cikan 761 ileride arta da bilir cunku ortada henuz bir insaat ve belirlenmis bir satis rakami yok haliyle

Florya icin ise 761 diye bir rakam hic olmadi , buraya copy paste hatali yapilmis , onun icin diyorum zaten baslik da icerik de hatali diye

Başkanın 2 yıl da borcu bitirme sözüde buraya dayanıyor 2019 sonu bu yıl şampiyonluk artı florya satışı

Alemin Tek Kralı

Başkanın 2 yıl da borcu bitirme sözüde buraya dayanıyor 2019 sonu bu yıl şampiyonluk artı florya satışı

Alemin Tek Kralı
Evet dursun da buna güveniyordu tekrar aday olmasının da başka bir izahı yok pastadan pay bırakmama ben yaptım deyip türk spor tarihine geçme yoksa daha 2 ay önce seçim kaybettin ve sana seçimi kaybettiren can topsakalla hala önlü arkalı ilişki içerisinde (yanlış anlamayın önlü arkalı kurulda oturup önlü arkalı trafikte seyahat ediyorlar diyorum) ne alaka yani...İşte bu alaka...

Alemin Tek Kralı

761 rakami riva ihalesinde olusan rakamin klube ait bolumu. 508 pesin aldik ama bu bize taahhut edilen minimum tutar olarak emlak konut ile aramizdaki protokolde oldugu icin pesinen aldik . Yani daha dogrusu "kesin alacak" olarak gorulen 508 milyon lira alma hakkini bir faktoring firmasinda 342 milyona indirgeyerek nakden aldik . Ihale bedeli sonucu ortaya cikan 761 ileride arta da bilir cunku ortada henuz bir insaat ve belirlenmis bir satis rakami yok haliyle

Florya icin ise 761 diye bir rakam hic olmadi , buraya copy paste hatali yapilmis , onun icin diyorum zaten baslik da icerik de hatali diye
Başlığı okumadım burda önemli olan 9 firmanın teklif mektubu vermiş yada almış olması bu doğru

Özünde işin herkesin bilmesi gereken floryadan ne kadar para gelecek olduğunu az çok bilmesi
Florya arazisi riva gibi 3 milyar küsur seviyelerinde olması
Bizim yüzde 20 hisssemizi naklen istiyor olmamız kısaca bizim bekleyecek vaktimiz yok siz parayı verin biz aradan çıkalım

Alemin Tek Kralı

Alemin Tek Kralı
Evet dursun da buna güveniyordu tekrar aday olmasının da başka bir izahı yok pastadan pay bırakmama ben yaptım deyip türk spor tarihine geçme yoksa daha 2 ay önce seçim kaybettin ve sana seçimi kaybettiren can topsakalla hala önlü arkalı ilişki içerisinde (yanlış anlamayın önlü arkalı kurulda oturup önlü arkalı trafikte seyahat ediyorlar diyorum) ne alaka yani...İşte bu alaka...
Senin çok önceden de söylediğin benimde bildiğim Turkiyede borcunu bitirebilecek tek klübün Galatasaray olması
Lakin dursunla bu iş olurmu bilemem

Alemin Tek Kralı

Ihale mevzusu emlak konut ile yuklenici arasinda bir mesele . Bizim emlak konut ile aramizdaki protokol de bizle emlak konutu iliskilendiriyor

Finalde ne para kazanilacagi ise ancak binalar dikilip son dairenin satildigi gun ortaya cikacak

Floryadaki sahibi oldugumuz arsa cok kucuk . Gerisi kismen emlak konut kismen gsgm ye ait . Hatta bir bolumu uzerinde de ilelebet surecek yesil alan kalma tedbiri var . O sekilde tapuda tescili var , o bolume de insaat yapilamaz

Ugurun belirttigi imar plani degisikligi de sadece bizim arsayi degil tum o bolgeyi kapsayacagi icin olusturulabilecek rantin da bir ust limiti var

Kisacasi floryadan asiri bir gelir beklemeyin derim , sonuclari gorecegiz

Doğru izah ama niye bir faktoring diyon reiz deniz faktoring de ki bize geçiren tefeciler belli olsun hani o ünal aysalın büyük sponsorumuz dediği denizbank aslındı bizim p...kimiz olarak tasarlanmışi tahayyül edilmiş ama son derece edepli olduğum için bipledi...

Denizbank ATM'leri aslantepeden kaldırılsın!!!

Senin çok önceden de söylediğin benimde bildiğim Turkiyede borcunu bitirebilecek tek klübün Galatasaray olması
Lakin dursunla bu iş olurmu bilemem

Alemin Tek Kralı
Evet ilk yazdığımda burada değil ama linç edilmiştim matkap fiko hayranı 3-5 ergen tarafından. Nefret ettirdi kendinden matkap fiko...Ohh karıyı da boşadın kulübü de batırdın ceviz kırma makinesi dünya sana güzel anasını satayım...Sen çok yoruldun mavitura çık olgalarla elenalarla şekilsiniz ya m.... :)

Floryada yapılan imar cambazliginin klüpte farkında dursun olsaydı bu sessiz sedasız biterdi
Lakin başkanın dediği devletle görüşeceğiz bu rakamlar komik cümlesi tamamen doğru
Florya olmuş bir yer lakin rivanin bir 5 6 yılı var belli potansiyele gelmesi için

Alemin Tek Kralı

Doğru izah ama niye bir faktoring diyon reiz deniz faktoring de ki bize geçiren tefeciler belli olsun hani o ünal aysalın büyük sponsorumuz dediği denizbank aslındı bizim p...kimiz olarak tasarlanmışi tahayyül edilmiş ama son derece edepli olduğum için bipledi...

Denizbank ATM'leri aslantepeden kaldırılsın!!!

Senelerce adada da atm islettirler stada da koymuslar cok mu ?

Fakat ben hic bir zaman ne para alan oyuncuya kizarim , ne faiz isleten bankaya , ne de faktoring firmasina

Burada anlasmayi yapan , kapiyi calan taraf klup oldugu surece ben klubu suclarim tum sonuclarla ilgili

Bu arada 508 den yapilan tek kesinti faktoring firmasinin kirdirma iskontosu degil , bir de finansman gideri var , 30-40 milyon TL civari , o da gitti elimizden

Floryadaki son kursunumuzu iyi kullanmaliyiz kaza bela dursun seçilirse eyvah eyvah

Alemin Tek Kralı

Bu borc ancak hem riva ve floryadan gelen paralar , hem sampiyonluk ve avrupa geliri , hem sponsorluklar , hem gise ve kombine , urun gelirleri , bittiginde otel binasinin satisi birlesse yine bitmez

Ancak "yonetilebilir" hale gelir .

Fahis fiyatlara Oyuncu satarak ancak kapanir bu borc

Ihale mevzusu emlak konut ile yuklenici arasinda bir mesele . Bizim emlak konut ile aramizdaki protokol de bizle emlak konutu iliskilendiriyor

Finalde ne para kazanilacagi ise ancak binalar dikilip son dairenin satildigi gun ortaya cikacak

Floryadaki sahibi oldugumuz arsa cok kucuk . Gerisi kismen emlak konut kismen gsgm ye ait . Hatta bir bolumu uzerinde de ilelebet surecek yesil alan kalma tedbiri var . O sekilde tapuda tescili var , o bolume de insaat yapilamaz

Ugurun belirttigi imar plani degisikligi de sadece bizim arsayi degil tum o bolgeyi kapsayacagi icin olusturulabilecek rantin da bir ust limiti var

Kisacasi floryadan asiri bir gelir beklemeyin derim , sonuclari gorecegiz
Olur mu esas riva hikaye kim takar 3.köprüyü kamyoncular-alman tır şöförleri hariç :) Floryada ön hazırlık siz 3. havalimanını avrupa birincisi olmak için mi yaptığımızı sanıyorsunuz? Amaç devasa yeşilköy havalimanı taşıyıp arsasını imara açıp bölgedeki tüm bataklık araziyi aya mamaya kadar imara açıp cumhuriyet tarihinin en büyük rantıı ortaya çıkarmak bir de harcanan 3 katrilyona az diyorlar çılgın proje denen kanalistabul bile bu kadar rant getiremez yapılsa bile kim takar mareşal fevzi çakmak'ın maginot hattına özenip yaptırdığı çakmak hattı gibi bulgar-rum hududuna paralel kanal istanbul'a en az 8-9 katrilyon imar rantı çıkacak bu işten. Çünkü burası gerçek istanbul öyle zekariyaköy-riva-ataşehir-başakşehir-kemerburgaz-göktürk-seyrantepe-çatalca-silivri-şile değil...Hiçbir şey olmasa yeşlilyurt-yeşilköy-şenlikköy hattındaki binaların kat sayısı artsa kafadan 2-3 katrilyon rant çıkar. Kim istemez sahil yolundan sadece bir üst geçitle ayrılmayı?

Senelerce adada da atm islettirler stada da koymuslar cok mu ?

Fakat ben hic bir zaman ne para alan oyuncuya kizarim , ne faiz isleten bankaya , ne de faktoring firmasina

Burada anlasmayi yapan , kapiyi calan taraf klup oldugu surece ben klubu suclarim tum sonuclarla ilgili

Bu arada 508 den yapilan tek kesinti faktoring firmasinin kirdirma iskontosu degil , bir de finansman gideri var , 30-40 milyon TL civari , o da gitti elimizden
Aktifbankta vardı mk...

Bir de 508 in sadece rivaya aitmis gibi algilanmasi dezenformasyon yaratiyor

Aldigimiz para zaten hem riva hem florya ortak protokolunun minimum bize ait gelir tutariydi

Onu da aldik zaten

Bu borc ancak hem riva ve floryadan gelen paralar , hem sampiyonluk ve avrupa geliri , hem sponsorluklar , hem gise ve kombine , urun gelirleri , bittiginde otel binasinin satisi birlesse yine bitmez

Ancak "yonetilebilir" hale gelir .

Fahis fiyatlara Oyuncu satarak ancak kapanir bu borc
Yok bitiyor hesap ortada 1.16 katrilyon borç- alacak farkı vardı sermaye artışından gelen para dahil değildi evet bonservis-sgk-maaşa gitti ama zaten onlarda bu 1.16'daki kısa vadeli borçlardaydı eğer yeni oyuncu almazsak şu an 1 katrilyondayız zaten-250 riva-600 florya? 150 kalıyor hadi harcama yaptık diyelim onu da şampiyonluk gelirine say...florya'da 100 trilyon düşüğe gitti diyelim olur sana 250 trilyon düş oradan eylüldeki şampiyonlar ligi katılımını ne yapar minimum iki takım da katılsa bile 150 trilyon düş kalır 100 trilyon. Bu kalan yüz trilyonu cavanda (müşterisi hazır)-rodrigues-carole-linnes satışlarından gelecek parayla da kapatabilirsin yahut nefret ettiğim ünal aysalın dediği gibi mağazacılık aş'yi derneğe satarak yahut son sermaye artışıyla %2 küsür artan sportif aş'deki hisselerimizden %8 satarak (%60'ın altına inmeyecek şekilde) bitiririz 2018 sonunda rahatlıkla.

Ama sonra basketbol aş-voleybol aş hatta olimpik sporlar aş gibi şirketler kurarak ve sportif aş'deki gayrimenkul aş-iletişim aş ve mağazacılık aş'yi derneğe devrederek tekrar borçlanmanın önüne geçebiliriz. Başka yolu yok ki 7103 gibi büyük bir nimet de geldi artık bu yeni kurulacak şirketlerin sermaye yapısı da güçlendi.

Bir de kadrodaki sporcu sayısını şirket olarak belirlemek lazım kardeş uefaya 25 kişi dışında yazamıyor fifa turnuvasına üçü kaleci toplam 23 kişi gönderiyorsun ama antifiriz ünal aysal gibi 45 futbolcun oluyor ne iş o? o da yasak olacak sonra bir daha borç olmaz rahat durursak tüm rakiplerimiz 5 seneye iflas eder arayı açarız. Arada sadece kemerburgaza taşınmak, salonu bitirmek, adayı teslim almak ve anıtlar yüksek kuruluna baskı yapıp üniversitenin çatısını yapmakla iştigal etmeli yönetimler sidik yarışını bırakmalı zaten bunlar olursa barcayı 10 senede ters domaltıp düz sevecek iktidara kavuşuruz vesselam...

Bakıyorum da hiç dur demiyorsunuz deliismailenvere şimdi tekbir getirerek sokağa ineceğim sabaha savcılıkta akşama da haberlerde görüşmek üzere ben kaçar :)

Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan

imza diyar-ı bekir kürdü büyük türk büyüğü ziya gökalp!!! (kıskananlar çatlasın diyarbakırdaki müzesini yakınca turancıları diyarbakırdan atmış olmuyorsunuz mallar sizi...zira turan'a giden yol diyarbakırdan geçer anlayan anladı).

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu soylediklerini 5 sene once yapmis olsaydik zaten riva florya projesi borcu kapatirdi

10 sene once yapsaydik ustune para birakirdi , 15 sene once yapsak da tum parasi kasaya girerdi zira borc sifira yakindi

Dolayisiyla borc denen seyin filizlendigi 20 senedir yapilmamis bir seyi bu noktadan sonra yapacak olmamizi hayal etmek cok iyimser

Mayis gelir gelmez yine "basari istiyorsan parayi basip alacaksin"cilar tureyecektir

Sanki onu yaptik da ise yaramis gibi ... hic bir donem arti veremedik , ne kuculdugumuzde ne de buyudugumuzde ..

Bu soylediklerini 5 sene once yapmis olsaydik zaten riva florya projesi borcu kapatirdi

10 sene once yapsaydik ustune para birakirdi , 15 sene once yapsak da tum parasi kasaya girerdi zira borc sifira yakindi

Dolayisiyla borc denen seyin filizlendigi 20 senedir yapilmamis bir seyi bu noktadan sonra yapacak olmamizi hayal etmek cok iyimser

Mayis gelir gelmez yine "basari istiyorsan parayi basip alacaksin"cilar tureyecektir

Sanki onu yaptik da ise yaramis gibi ... hic bir donem arti veremedik , ne kuculdugumuzde ne de buyudugumuzde ..
Sakinledim bro, evet biz neciyiz renktaş bağırıp çağıracağız git belhandayı sat-selçuk'u kov diyeceğiz ki bence 65 milyon euro sınırı düşebilir ffp'den dolayı hatta sattığın kadar al da gelebilir ki hepsi olmulu sadece 7103'e göre futbol dışı şubelere aktarabileceğimiz 8.5 milyon euro düşer o kadar...O da düşsün sanki şimdiye kadar devlet 48 trilyon para mı verdi bize?

Geri
Üst Alt