Galatasaray'da Görmek İstediğiniz, Hayal Ettiğiniz Futbolcular

David Silva, Yaya Toure.

Bir de Agüero olabilir ama onun biraz g.tü kalkık gibi. Krasiç etkisi yaratabilir.

Kimler gelsinden önce kimler gelcekti şimdi ne durumda dersek David Villa daha Amerika liginde sahaya çıkmadı Fernando Torres 3 maçta 1 gol attı Samuel Etoo 5 maçta 1 gol 1 asist , 3 lig maçı 1 AvL. 1 Kupa'da bu adamları bağıra bağıra isteyen hayranları vardı ileride ne olur bilmem ama bence Galatasaray için gereksiz lüks oyunculardı. Kimler gelsin derseniz geçengin Amerika MLS ligini izliyordum Gyasi Zardes diye bir oyuncu var LA Galaksi'de çok iyi bir forvet kanat oyuncusu çift ayaklı ve adam resmen yorulmuyor dk. 80 olmuş hala şişirme topların peşinden koşuyor zaten golünüde attı MLS'de 15 gol 2 asist yapmış 23 yaşında siyahi amerikan oyuncu bence izlenmesi gerekir diyorum tekniği Lazio'lu Balde'ye benziyor. Bunun dışında türk olarak Ozan Tufan'da gelecek var derim ama yedeğe atılacaksa ilk 11 şansı verilmeyecekse boşa alınmasın birde Adana Demirspor'da sol açık oynayan Oğuzhan Aynaoğlu dikkatimi çekti Alanya maçında çok iyi oynuyordu sol açık forvete yakın oynuyor tekniğide iyi bence izlenebilir.

Cazorla'nin bizde oynamasi iyi olurdu. Böyle efektif oyunculari seviyorum. İniesta gibi bir beyin de isterim.

Gaziantepspordaki Oğulcan Çağlayan izlenmesi gereken bir futbolcu...96 doğumlu, Bursaspor altyapısında yetişme...

Sneijder tam isteyeceğim bir topçuydu o da bizde zaten.

Artıdan Alaba , Aubameyang , Pogba gibi oyuncular çok harika olurdu.

Alınabilecek bir isim olarak Shaqiri derdim. Yerli olarak Ozan Tufan. Geleceği şu an en parlak yerli futbolcu zaten kendisi. Bizde gelirse kendini daha da çok geliştirir.

Hagi, Dean Sounders, Jardel, Lincoln, Drogba, Sneijder. Bunlar çok isterdim diyebileceğim isimlerdi. Rüya gibi, tümünü gördük çok şükür...

--------Tim Howard----------
Alves-Pique-Company-Marcelo
Robben-Khedira-Pogba-Draxler
------ibrahimovic RVP---------

Sneijderi hep çok istemiştim geldi çok şükür.. Pires yola çıktı,uçakta,banka mektubu vs derken içimizde kalmıştı onuda çok istemiştim. Şuan ise Zlatan,CR7,Reus keşke gelse diyorum.Birde Kewell geri dönsün yahu önüne gelen antrenör vs oldu birde o olsun işe de yarayacaktır :-)

Gaziantepspordaki Oğulcan Çağlayan izlenmesi gereken bir futbolcu...96 doğumlu, Bursaspor altyapısında yetişme...

Bende tam onunla ilgili yazı yazacaktım , fener maçında çok iyiydi 96 doğumlu ve 1,88 boyunda , çok klas etkili bi oyuncu ve Galatasaray'da da oynamış sonra ayrılmış altyapıdan.

edit:bizde oynamamış

Son düzenleme:
J.Menezi yalanci 9da gecen hafta izledim. İnanilmaz begendim. Balotelliden daha iyi tek forvette. Herseyi yapiyor. Keske onu alsaydik.

david alaba tabiki ve bunada inanıyorum elbet bir gün gelecek. Ayrıca keitadan beri kanattan akıp giden oyuncu gelmedi 1 senede olsa robbeni çok istiyorum.

o futbolcu bu futbolcu değil de her maç koşu mesafesi 120 km ve sprint gücü yüksek bir takım olsun da gerisi hikaye. bizim takım 105 km koşunca seviniyoruz.

Geri
Üst Alt