- 1 Mayıs 2018
- 52.940
- 43.314
- 3.298
1,5m euro pesin sonraki satis 10%
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlığında videolar varAdı bizimle anılmadan önce maçlarını izleyenler var mıydı, çünkü adı çıktıktan sonraki maçlarda pek bir şey yapabilmiş değil.
Ben kasımdan beri 3-5e alınmalı diyorum zaten.Adminim kayserili misin
Ben kasımdan beri 3-5e alınmalı diyorum zaten.
İstememe rağmen 10 falan asla demiştim o dönemde de.
Gelsin bari 3 e 5e reis valla kanatsizliktan öleceğiz. Adamın içinden geçen oyuncular lazım. 1 tane daha kanat gelsin hattaBen kasımdan beri 3-5e alınmalı diyorum zaten.
İstememe rağmen 10 falan asla demiştim o dönemde de.
Tam kanat diyemeyiz, kanattaki performansları genelde daha başarılı ama.Gelsin bari 3 e 5e reis valla kanatsizliktan öleceğiz. Adamın içinden geçen oyuncular lazım. 1 tane daha kanat gelsin hatta
Morutan yeri gelir 10 oynar ışte 1 adam eksiltme oyuncu daha şart bence bir sürü maç var sonuçta. Zaten ortada oyun planı yok bari oyuncu gücüyle işi bitirelim reisTam kanat diyemeyiz, kanattaki performansları genelde daha başarılı ama.
Direkt katkı verecek kanat alacaksak alalım, olmuyorsa bu çocuğu ucuza çözmek mantıklı. Maç başı 7 dribblingi vardı geçen sene, müthiş bir veri bu. Bizde en çok dribbling yapan 17 maçlık performansıyla Gedson olmuştu o da 3.1 civarıydı.
Hahaha renktaş sen adam eksiltmeyi yanlış anladın, adam vurmayacak feyk atıp adam geçecek.
Hahaha renktaş sen adam eksiltmeyi yanlış anladın, adam vurmayacak feyk atıp adam geçecek.
Gscimbom mobil
Taş gibi potansiyel.
Umarım 3 kağıda falan alınır.