Ne Cicaldau ne de bu 4m euro ve ustu etmeyecek oyuncular. Onceki gun de yazdim, hayvanlar gibi yanilmak istiyorum.

Adamlar satmasını biliyor arkadaş. Bizim gibi değil ki. Adamını bir şekilde pazarlayabiliyor.

Diger bir konu da, ben artık güzel oyun iyi oyun ve gerçek orta saha orjinli adamlar görmek istiyorum. Para umrumda değil. Finans şirketi miyiz

cical basliginda da deginmistim. bu oyuncu digeri kadar elzem degil.
eksikleri de var, ayrica bu kadar para verilmez. seneye makul fiyata olursa olur, o da ilgimiz devam ederse.

bize elzem olan bolge; dcm .

bu bolge haric,

genel olarak bu transfer doneminde ozellikle gedson da israrci olmaliyiz....

gömümü bulduk altı üstü ffp bitti ama bu eski hatalar tekrar ederse geri gelir bu kadar basit saçma sapan hamleler yapmayın

En korktuğum şey sırf süper yetenek diye böyle pazarlanmaya çalışılan bir oyuncuya fazla miktarlar vermemiz. Morutan belki ileride sağlam topçu olur bilemiyorum ama yetenekten başka pazarlanacak bir şeyi olmayan futbolcudan korkuyorum. Sade yetenek, profesyonellik olmadan hiçbir şey, hiçbir anlamı yok.

Bizim bakışımızda da durum şu, biz bu rakamlara ancak 3-4 taksit halinde çıkabiliyoruz. Anladığım kadarıyla Avrupa kulüplerinin çoğu bunu kabul etmiyor. Burada belki kabul ettirebiliriz gibi bir hava oluştu ve oradan yürümeye çalışıyoruz. İnşallah elimizde patlamaz.

Bizden baskası alırsa ayıp olur.

3 taksit + bonuslarla falan kitlerler
Zaten taksitlendirme olayindan korkuyorum. Oyuncunun ozelinde bir itirazim yok ama para olmadigi icin boyle Rumen kuluplerine cok para (taksitle) vereceksek isimiz var.

Geri
Üst Alt